arkadaşlar çok çaresizim. lütfenn yorum yapın..

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
merhaba sevgili kk üyeleri; çok arada kaldığım bir durum söz konusu. çok yakın bir arkadaşım var. onun eskiden konuştuğu çocuk şimdi benden hoşlanıyor. ben defalarca reddettim çocuğu arkadaşımı üzmek istemiyorum diye. ama onunla olmayı da istiyorum. 5 ay önce erkek arkadaşım beni terketti ve ondan sonra ilk defa birine karşı kabim kıpırdadı. napıcam bilmiyorum. sevgili falan olmamışlar hatta sevgili olmak amacıyla da konuşmamışlar çocuk öyle diyor. ama arkadaşım hoşlanıyordu. napıcam ben? vaz mı geçeyim?

Garip ama anlattigin sey benim basima geldi yani sonuc olarak iki yildir sevgiliyiz ama o kiz arkadasimla artik gorusmuyoruz haksiz mi tabikide degil ama gerektgi gibi bilmesi gerektigi kadarini anlat .sonucta bu senin hayatin ask kolay gelmiyo ister anlayisla karsilar ister karsilamz orasi ona kalmis

Valla zor bi durum..ama bi ilişki başlayacaksa öncesinde bence arkadaşınla konusmalısın.

ya haset edip aramızı bozmaya çalışır mı bilmiyorum. sonuçta benim eski erkek arkadaşlarımı falan biliyor gidip ona anlatır mı?

Valla zor bi durum..ama bi ilişki başlayacaksa öncesinde bence arkadaşınla konusmalısın.
öncelikle arkadaşıma bahsedeceğim tabi ki. ama bir ilişki başlama aşamasında değiliz sadece konusuyoruz. iş ciddiye bindiğine konusmayı düşünüyorum arkadaşımla

2 yıl önce hoşalnıyordu arkadaşım. çocuk, beni unutmuştur çoktan diyor. sen bizi düşün diyor.

Arkadaşına sor bakalım. 2 yıl geçmiş üstünden. Ama ben olsam yakınlaşmazdım diye düşünüyorum.
Çok deli divane olmuşsam belki fakat sadece beğeni ise üstüne düşmeye gerek yok.
Başkaları da çıkar karşına.

yakın arkadasım dıyorsun ama ''sevgili falan olmamışlar hatta sevgili olmak amacıyla da konuşmamışlar çocuk öyle diyor.'' diyorsun :d kızın o zamanlar dedıgı dogrudur
emın ol
arkadasın bu konuda kurallı biriyse
ya cocuktan
ya da arkadasından vaz gececeksın.

Bence sakın vazgeçme. Dünyada başka erkek kalmamıştır belki. Hem çocuğun dediği kesin doğrudur arkadaşın sallamıştır iki sene önce. Önce başlayın iş ciddiye binsin arkadaşına söylersin. Terslerse de salla gitsin arkadaş dediğin nedir ki erkek arkadaşın yanında. Ben şu yaptığınızı ciddiyim lisedeki aklımla yapmamıştım

Keşke onu diyebilme fırsatını hiç vermeseydiniz arkadaşınızın eski hoşlandığı kişiye.

Ben katiliyorum, arkadas dedigin ne ki diyorum.

Konu sahibesi, senin durumunda olan o olsaydi gozunun yasina bakmazdi emin ol.

Hic durma hoslandigin cocuga git, 2 yil sonra belki hayatinda olmayacak bir hatun icin yasayacagin guzelliklerden vazgecme.

önceden de istemiştim bu çocuğu ve içimden bir ses mutlu olacağımızı söylüyor. bana kalsa keşke sevgilim dönse 5 ay geçti üstünden. o gelse bi bana kimse umrumda olmaz. ama gelmicek artık ben de bu çocuga karşı ilgi duydum bilmiyorum napacağım

aslında yakınız dediğime de bakmayın. ben mesaj atarsam atar ben ararsam acar. öyle çok da yanımda olan biri değil ama ben yine de değer veriyordum

arkadaşımın doğru söylediğini sanmıyorum. çünkü 2 sene önce başka birilerinden başka şeyler duydum. çocuk dert yakınmıs arkadaşımdan. yapıştı yakama kurtulamıyorum mesaj atıp duruyor diye.. yakın arkadaşım dediğime de bakmayın yani. ben mesaj atarsam cevap veririr. daha hiç görmedik onun bana ilk mesajı attıgını. aslında çok da alınıyorum kendisine bu davranışı yüzünden. hep ben ilk halini hatırını soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…