arkadaşlar çok çaresizim. lütfenn yorum yapın..

kadınlar birbirinden nefret etmek için türlü bahaneler uydururlar. bugün o kız arkadaşınızın kalbini kırmamak için hoşlandığınız kişiden uzaklaşırsınız yarın öbür gün saçma sapan bi bahaneyle o kızla aranız bozulabilir. siz de onun içn fedakarlık yaptığınızla kalırsınız. insanın karşısına çift taraflı sevgi kolay çıkmaz. fakat kişisel fikrim umarım kalbnizi kırmam ama ben olsam pirensip olarak çok yakın arkadaşımın eski çıktığıyla en baştan ben yakınlaşmaz hatta konuşmazdım bile.tabi bu benim duruşum

lisede öyle hoslanmıstım bırınden an yakın arkadaşımda bılıyordu bunu ve bu arkadaşım bır gun dedıkı ben o çocukla çıkmaya başladım özur dılerım dedı.bırdaha konusmadım o arkadaşla yapılan ayıp ve hazmedılemez bır şey.eger arkadaşına deger verıyorsan bunu yapmayacaksın dostluk böyle bırşey kalleşlık degıl.

çıkma durumları yok ki. çocuk bunu mahalleden arkadas diye eklemiş bizimki de umutlanmış çocuk pas vermemişti 2 sene önce

haklısınız...

'Hasetlik edip bozabilir mi aramızı?' diye düşündüğün bir arkadaşınmış. Böyle bir ilişkiniz varsa sevgili olsan da olmasan da o kızla arkadaş sayılmazsın zaten. Bence.

bana da ters geliyor. zaten büyük ihtimalle yine reddeceğim

sizede ters olan birşey aklınızdan nasıl geçiyor ozaman.
Eğer sizede ters olsaydı ondan hoşlanıyorum gibi kelimeler yazmazdınız.

sevgili olun sonra ayrılın ve tekrar o samimi arkadaşınız sevgili olsun,bunlar çok normal şeyler dimi?

Lütfen alınma yanlış anlama ama sen bir ayrılıktan sonra kafa dinlemeyen, çivi çiviyi söker diyenlerden misin?
Yani kaç konu eski sevgilim diye ağladın bizi dinlemedin. Unutmak için yine bir erkek gerekti. Eskiyi o zaman unuttun, şimdi de bunun için kafanı yoruyorsun.
Daha içi soğumadan hopp diye yenilere yelken açan, tek bir aşkım yazısı rehberinde kayıtlı olup numarası sürekli değişen kadınlardan olma bence. İçini boşaltırsın duygularının. Çivi çiviyi sökmez. Ayrılığının üstünden vakit geçmesi değil dediğim, dönsün istiyordun onu unutmanı bir erkeğe borçlusun şu an. Yapma bunu bir kimse olmadan iç sesini dinlesen, gerçekten aşk çalarsa kapını o zaman temiz kafa ve arınmış bir kalple sevsen daha sağlıklı değil mi sence de?

değil yakın arkadaşım.......... uzaktan tanııdığım birisinin eski erkek arkadaşına bile özel anlamda bakamam asla çok ters bana göre

ben ondan nefret ediyorum artık. 2 yıl boyunca kandırıldım inan artık eski sevgilime karşı zerre birşey hissetmiyorum. keşke adam olsaydı da hep onunla kalsaydım..! ama adam değil malesef.. 4 yıllık bir ilişkisi varmış. beni 2 yıl oyaladı boş yere.. lanet olsun ona. ben neden onun gibi birinin yasını tutayım bana yazık değil mi?

değil yakın arkadaşım.......... uzaktan tanııdığım birisinin eski erkek arkadaşına bile özel anlamda bakamam asla çok ters bana göre
ben de yapamıcam zaten.. sadece çok sefer dönüp dolaşıp karşıma cıkıyor bu cocuk. acaba kısmetim bu mu diye düşündüm bi an ve hoşlandım. yoksa daha öncce de kabul ederdim ama defalarca tek kalemde reddettim onu

Yok yok yasını tutma. İfade edemedim kendimi sanırım. Bende o konuna bırak boşver demiştim hatta. Konu daha onu yeni bitirmişken hemen başka bir kişiyle ilgili çelişkili ruh haline girmen. Yani bir süre dinlenmen gerektiğini söylemek istedim sana

ya haset edip aramızı bozmaya çalışır mı bilmiyorum. sonuçta benim eski erkek arkadaşlarımı falan biliyor gidip ona anlatır mı?

Demek ki yeterince yakın değilmiş, guvenmiyorsunuz ona.

Bence zamana bırakın.. Kalbiniz belki yalnızlıktan çarpıyordur. Hatta aşk yok hiç yanaşmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…