- 19 Ekim 2023
- 57
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi sessizkadnn
İyi geceler arkadaşlar benim iki tane oğlum var ilk eşimden ikiside 4 buçuk yıl oldu bosanali daha sonradan evlendim başlarda melek gibi olan eşim hamile kalıp düşük yaptıktan sonra hatalarını yakalamamla gerçek yüzünü öğrenmem bir oldu ama benim ailem SORUMSUZ VE BANA SAHİP CİKMADİKLARİ İCİN herşeye sustum benden önce evli bı kadınla yaşamış aynı evde ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim sorun etmek istemedim çünkü ufacık şeyde üste çıkıp beni evden kovuyordu adamın gerçek yüzünü gördükten sonra hakaret ve evden kovmalarini yaşadım geçen hafta al çocuklarını S***** G** (Defol) diye bağırdı hiç bı suçum yoktu kizlar üç ay önce sosyal medyadan bu beraber yaşadığı kadına baktığını gördüm hiç ses etmedim bastan ağzını yokladım ve ekmeği öpüp yalan söylediğini yüzüne vurdum ben anne baba sevgisi görmedim bu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım ilk eşim bacagimdan bicakladi kafamı deldi ( farklı şeyler kullanıyordu) gözümün içine bakan birini buldum derken hayatım ikinciye mahvoldu geçen hafta icip beni evden kovup hakaretler etti sürekli ağlıyorum canım çok yaniyo ben ne yapmalıyım akıl verin nolur ilgisiz bı adama dönüştü bu son olay olmadan önce cocuguma bakar gibi bakıp seviodum çok kötüyüm cok doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor daha bir yıllık evliyiz bazen öyle hareketleri var bu adam beni seviyo diyorum bazen eve glyo nerden evlendim diyorum pskoljm mahvoldu nolursunux akıl verin kimim kimsem yok normalde bensiz uyuyamayan adam bu olaydan önce artık umrunda bile değilim ben sevgisiz büyüdüm bunun ufacık gösterdiği ilgiyi sevgi sandım bunları yazarken de ağlıyorum dayanamıyorum