Arkadaşlar çok doluyum konuşalım mi

sessizkadnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
57
11
3
29
İyi geceler arkadaşlar benim iki tane oğlum var ilk eşimden ikiside 4 buçuk yıl oldu bosanali daha sonradan evlendim başlarda melek gibi olan eşim hamile kalıp düşük yaptıktan sonra hatalarını yakalamamla gerçek yüzünü öğrenmem bir oldu ama benim ailem SORUMSUZ VE BANA SAHİP CİKMADİKLARİ İCİN herşeye sustum benden önce evli bı kadınla yaşamış aynı evde ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim sorun etmek istemedim çünkü ufacık şeyde üste çıkıp beni evden kovuyordu adamın gerçek yüzünü gördükten sonra hakaret ve evden kovmalarini yaşadım geçen hafta al çocuklarını S***** G** (Defol) diye bağırdı hiç bı suçum yoktu kizlar üç ay önce sosyal medyadan bu beraber yaşadığı kadına baktığını gördüm hiç ses etmedim bastan ağzını yokladım ve ekmeği öpüp yalan söylediğini yüzüne vurdum ben anne baba sevgisi görmedim bu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım ilk eşim bacagimdan bicakladi kafamı deldi ( farklı şeyler kullanıyordu) gözümün içine bakan birini buldum derken hayatım ikinciye mahvoldu geçen hafta icip beni evden kovup hakaretler etti sürekli ağlıyorum canım çok yaniyo ben ne yapmalıyım akıl verin nolur ilgisiz bı adama dönüştü bu son olay olmadan önce cocuguma bakar gibi bakıp seviodum çok kötüyüm cok doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor daha bir yıllık evliyiz bazen öyle hareketleri var bu adam beni seviyo diyorum bazen eve glyo nerden evlendim diyorum pskoljm mahvoldu nolursunux akıl verin kimim kimsem yok normalde bensiz uyuyamayan adam bu olaydan önce artık umrunda bile değilim ben sevgisiz büyüdüm bunun ufacık gösterdiği ilgiyi sevgi sandım bunları yazarken de ağlıyorum dayanamıyorum

İyi geceler arkadaşlar benim iki tane oğlum var ilk eşimden ikiside 4 buçuk yıl oldu bosanali daha sonradan evlendim başlarda melek gibi olan eşim hamile kalıp düşük yaptıktan sonra hatalarını yakalamamla gerçek yüzünü öğrenmem bir oldu ama benim ailem SORUMSUZ VE BANA SAHİP CİKMADİKLARİ İCİN herşeye sustum benden önce evli bı kadınla yaşamış aynı evde ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim sorun etmek istemedim çünkü ufacık şeyde üste çıkıp beni evden kovuyordu adamın gerçek yüzünü gördükten sonra hakaret ve evden kovmalarini yaşadım geçen hafta al çocuklarını S*** G (Defol) diye bağırdı hiç bı suçum yoktu kizlar üç ay önce sosyal medyadan bu beraber yaşadığı kadına baktığını gördüm hiç ses etmedim bastan ağzını yokladım ve ekmeği öpüp yalan söylediğini yüzüne vurdum ben anne baba sevgisi görmedim bu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım ilk eşim bacagimdan bicakladi kafamı deldi ( farklı şeyler kullanıyordu) gözümün içine bakan birini buldum derken hayatım ikinciye mahvoldu geçen hafta icip beni evden kovup hakaretler etti sürekli ağlıyorum canım çok yaniyo ben ne yapmalıyım akıl verin nolur ilgisiz bı adama dönüştü bu son olay olmadan önce cocuguma bakar gibi bakıp seviodum çok kötüyüm cok doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor daha bir yıllık evliyiz bazen öyle hareketleri var bu adam beni seviyo diyorum bazen eve glyo nerden evlendim diyorum pskoljm mahvoldu nolursunux akıl verin kimim kimsem yok normalde bensiz uyuyamayan adam bu olaydan önce artık umrunda bile değilim ben sevgisiz büyüdüm bunun ufacık gösterdiği ilgiyi sevgi sandım bunları yazarken de ağlıyorum dayanamıyorum
İlk etapta yapılacak tek şey kadın sığınma evine gitmek. Bu adam size ve çocuklara bir zarar vermeden çıkın o evden.

Bir erkeğe sığınmak yerine kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı deneyebilirsiniz.. Ne kendinize ne de çocuklarınıza böyle bir hayatı yaşatmak zorunda değilsiniz.. Ailenizi, kocanızı boşverin kendi kanatlarınızla uçun..
Çok haklısınız ama ne mesleğim var ne gidicek yerim oğlumun biri çok küçük ve hiperaktiv bakıcı 8 bin istedi geçen sene kiralar uçtu nasıl yaparım kafayı yicem artik

İyi geceler arkadaşlar benim iki tane oğlum var ilk eşimden ikiside 4 buçuk yıl oldu bosanali daha sonradan evlendim başlarda melek gibi olan eşim hamile kalıp düşük yaptıktan sonra hatalarını yakalamamla gerçek yüzünü öğrenmem bir oldu ama benim ailem SORUMSUZ VE BANA SAHİP CİKMADİKLARİ İCİN herşeye sustum benden önce evli bı kadınla yaşamış aynı evde ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim sorun etmek istemedim çünkü ufacık şeyde üste çıkıp beni evden kovuyordu adamın gerçek yüzünü gördükten sonra hakaret ve evden kovmalarini yaşadım geçen hafta al çocuklarını S*** G (Defol) diye bağırdı hiç bı suçum yoktu kizlar üç ay önce sosyal medyadan bu beraber yaşadığı kadına baktığını gördüm hiç ses etmedim bastan ağzını yokladım ve ekmeği öpüp yalan söylediğini yüzüne vurdum ben anne baba sevgisi görmedim bu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım ilk eşim bacagimdan bicakladi kafamı deldi ( farklı şeyler kullanıyordu) gözümün içine bakan birini buldum derken hayatım ikinciye mahvoldu geçen hafta icip beni evden kovup hakaretler etti sürekli ağlıyorum canım çok yaniyo ben ne yapmalıyım akıl verin nolur ilgisiz bı adama dönüştü bu son olay olmadan önce cocuguma bakar gibi bakıp seviodum çok kötüyüm cok doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor daha bir yıllık evliyiz bazen öyle hareketleri var bu adam beni seviyo diyorum bazen eve glyo nerden evlendim diyorum pskoljm mahvoldu nolursunux akıl verin kimim kimsem yok normalde bensiz uyuyamayan adam bu olaydan önce artık umrunda bile değilim ben sevgisiz büyüdüm bunun ufacık gösterdiği ilgiyi sevgi sandım bunları yazarken de ağlıyorum dayanamıyorum
Allah yardımcın olsun öncelikle. Şuan sevgisinin olmadığını anladın ve eski değeri vermezsin artık. Kendşni geçindirecek paraayı kazanabiliceğin bir iş bulup ayrılman hakkında daha hayorlı olur. Bu karaltersiz adam için de psikolojini bozup üzme kendini lütfen. Zaten çok şey yaşamışsın birde bu adamın yaptıklarını dert edip harab etme kendini.

Kesinlikle bi an önce o evden ayrıl yoksa ileri de daha kötü şeyler gelir senin ve çocuklarının başına Allah'a sığın kimseden yardım bekleme onun dışında ailen kabul etmiyosa sığınma evine git elinden ne geliyorsa yap Allah sana yolunu göstericek emin ol Allah yardımcınız olsun 🤲🏻💖

Böyle adamlara diyecek söz bulamıyorum soyları tükensin ne diyelim.
Bana kızmayın ama düşük yapmanıza üzülmedim her şeyde vardır bir hayır.
Gerçek yüzü ortaya çıkmış.
Bulunduğunuz şehirde siginma evi var mı veya mor çatı gibi kadın dernekleri bir onlara bakın numaralarını internetten bulup arayıp bilgi alabilirsiniz.
İlkokul mezunu olabilirsiniz ama yine de pek çok iş bulabilirsiniz yemek,temizlik,ne bileyim fabrikalar vs aslında seçenek çok.
Çocuklar kaç yaşında devletin anaokullarına falan verebilirsiniz belki.
Ama çalışıp kendi hayatınızı kazanmanız şart lütfen kolay kolay kimseye inanıp güvenmeyin.

İyi ki düşük olmuş kusura bakmayın alın çocuklarınızı ya ailenize geri dönün ya da sığınma evine gidin o evde 1 dk bile durmayın şu erkeklerin kadınlara çektirdiklerini görünce sinirlerim zıplıyor yeminle hele çaresiz ise kadın böyle mahvoluyorum.
Yok asla kusura bakmam en azından o ziyan olmadi rabbimin var bildiği ailemin yanına dönemem onlar bana sahip cikmiyo üvey babam çocukları verceksn gelceksen diyo

Böyle adamlara diyecek söz bulamıyorum soyları tükensin ne diyelim.
Bana kızmayın ama düşük yapmanıza üzülmedim her şeyde vardır bir hayır.
Gerçek yüzü ortaya çıkmış.
Bulunduğunuz şehirde siginma evi var mı veya mor çatı gibi kadın dernekleri bir onlara bakın numaralarını internetten bulup arayıp bilgi alabilirsiniz.
İlkokul mezunu olabilirsiniz ama yine de pek çok iş bulabilirsiniz yemek,temizlik,ne bileyim fabrikalar vs aslında seçenek çok.
Çocuklar kaç yaşında devletin anaokullarına falan verebilirsiniz belki.
Ama çalışıp kendi hayatınızı kazanmanız şart lütfen kolay kolay kimseye inanıp güvenmeyin.
Oğlum bire gidiyo küçük olan öğlene kadar okul ikide cikiyolar

Kesinlikle bi an önce o evden ayrıl yoksa ileri de daha kötü şeyler gelir senin ve çocuklarının başına Allah'a sığın kimseden yardım bekleme onun dışında ailen kabul etmiyosa sığınma evine git elinden ne geliyorsa yap Allah sana yolunu göstericek emin ol Allah yardımcınız olsun 🤲🏻💖
Allah'ım razı olsun

2. evlilikten önce nasıl yaşıyordunuz? Zor durum ya ne olursa olsun ailenizin yanına dönün ya da düzeninizi kurup bu adamdan ayrılın

Nolur şu kafalarınızı değiştirin, bensiz uyuyamayan adam ne ya, bensiz nefes alamaz, aşkından ölüyor, bana bebek gibi bakıyor. Yemeyin artık bu numaraları, bensiz nefes alamaz ne ya yada bensiz uyuyamaz. Siz başkasından değer görmeyi beklemeden önce kendi kendinize değer vermeyi öğrenin.

Yok asla kusura bakmam en azından o ziyan olmadi rabbimin var bildiği ailemin yanına dönemem onlar bana sahip cikmiyo üvey babam çocukları verceksn gelceksen diyo
O zaman kadın sığınma evine gidin orada illa yardımcı olurlar çocukları bırakıp da niye gidesiniz bırakmayın yavrularınızi

Back
X