hazirarin 12.türkiyedeyiz tüp bebek tedavisi görecegiz ankaradaki tüm kliniklerle görüstüm cok kararsiz kaldim ne yapacagimi bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracagım ama kararsızım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı bana yardım edebilirmisiniz
mirmirmirmir
evet kararsizlik kötü ben mecbur özele gitmek zorundayim gittigin hastahaneyi bilmiyorum hakan satirogluna ,timür gürgana.sonra genarta gidip tüpbebek tedavisi gördüm simdi maya yada anatomiaya gitmeyi dösünüyorüm ankarada cok sükür dr cok ama dogru olani bulmakta zor
faziletcim ya inan benim de içimden geçen merkezlerde tedavi yaptırmışsın... özellikle hakan beyi ve gürgan kliniği çok merak ediyorum. olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misin bize... çok faydalı olacak benim için. karar aşamasındayım çünkü...kararsızlık çok zor.hakan şatıroğlu ve mayada şu günlerde kampanya var..acaba hakan beyin merkezin de macs yöntemi var mı?:uhm::uhm:
:çok üzgünüm:
haklisin benim esimin sper sayisi 25 milyon ama kalitesi düsükmüs nereye gittikse tüpbebek icin problem yok dediler inanin bende kime inanacagimi sasardim kafam allak bullak simdi mach yöntemi varmis ona sicak bakiyorum onuda maya yapiyormus yaaaaaaaaaaa 9 denemem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?