arkadaslar çok mu ayip oldu yardim edinn??

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
arkadaslar sevgilim askerde. 7 aydir cikiyoruz. yengesiyle tanistim bi kere oturduk. daha sonra bi kac kez abisi ve yengesiyle rastlastik ama oturma ortami olmadi. neyse sevgilim askere gitti. yengesi yakinlik gosterdi iste sakin cekinme gel bize filan. bu arada annem bilmiyor tanistimi çünku iliskiye sicak bakmiyor bende soyleyemedim henuz.

neyse bugun annemle disardaydik eve donerken saat 5 gibi yengesi aradi. nerdesin seni alalim yemege gidelim diye. bende disardayim annemleyin eve geciyoruz ama cok yorgunum. elimde posetler terliyim islandim yagmurda gercekten kotuydum. oyle dedim. o zaman yarin dedi yarinda gunler oncesinden verilmis sozum var. sozum var dedim.

biraz bozuldu sanki. kusura bakma nolur filan dedim. ne zaman olsun dedim. iste esimin is durumuna gore belli olur dedi. tamam dedim kapattum.

kizlar cok ayip olmus mu sizce ? (

Hayır canım ne ayıbı. Sonuçta daha önce planlanmış programın var.
Müsait olduğunda arayıp onları davet edersin. Gönüllerini alırsın

Hayır canım ne ayıbı. Sonuçta daha önce planlanmış programın var.
Müsait olduğunda arayıp onları davet edersin. Gönüllerini alırsın

dimi sonucta madem yemege goturceksiniz bi gun onceden diyin. en azindan bu sabah bile deseler ayarlardim :/ evet arayip gonullerini almam lazim :)

Yarın olmaz ama şu gün uygunsanız bende uygunum diyebilirsin.

ayıplık bir durum yok bunda zaten arada öyle ciddi birşey de yok(söz,nişan vb)

öyle olsa belki olabilirdi

Ne olursa olsun isterse sevgiline düşman olsunlar hiç bir şeyini ailenden gizleme, benden sana tavsiye canim

Ayıp olacak bi durum yok sen işini gücünü bırakıp yengesi çagırdı diye koşamazsın ki
Kendini agırdan satman daha iyi olur ,, bence her zaman çok da hevesli görünme

o da var haklisin. ben zaten gayet ses tonumla belli ettim pismanligimi.. anlayisla karsilarlar insallah..

annenden gizli birşey yapma

zamaninda cok yaptim ve pismanliklarini yasadim :/ annem sevgilin oldugunu biliyor. pek onay vermiyor isi olmadigi icin. ama ailesiyle tanistigimi bilmiyor. ustelik yengesinin evine gittim annemin haberi yok. tepki gosterir diye soylemedim. ama soylemem lazim tanistigimi artik...

Daha şimdiden bu kadar samimiyet sonrasında sana bir avuç olumsuzluk olarak dönmesin dikkat et.

Ayrıca ayıp olmamış. Her dk hazır ve uygun olacak değiliz. İnsanlar bir hafta önceden program yapabilir..

Ne yemeğe ne görüşmeye gerek var.Gereksiz samimiyet bence.

onlar cok sicakkanlilar. gorusmek istiolar samimiyeti arttirmak istiyolar. aslinda ben cok
istemiyorum su durumda. sevgilim annemi ara diyor. dedim benim annenle tanistigimdan annenin haberi yok. anneme soyleyip ariycam dedim.

annesiyle tanismamizda tesaduf oldu gerci ozel bi tanisma degildi

Daha şimdiden bu kadar samimiyet sonrasında sana bir avuç olumsuzluk olarak dönmesin dikkat et.

Ayrıca ayıp olmamış. Her dk hazır ve uygun olacak değiliz. İnsanlar bir hafta önceden program yapabilir..

ne gibu olumsuzluk olabirli? aslinda bende korkmuyor degilim.

aynen oyle onceden haber verilmis olsa netse. neticede bende calisan kendine gore planlari olan birisiyim...

ayıplık bir durum yok bunda zaten arada öyle ciddi birşey de yok(söz,nişan vb)

öyle olsa belki olabilirdi

evet daha hepbirlikte basbasa oturmuslugumuz yok mesela. yani bi de zaman ne gosterir bilemiyoruz ki...

Hic sevmem su israr kiyamet yapan insanlari.
Ailenin bilmedigini biliyordur heralde. Bu kadar neden usteliyor? Hem daha arada ciddi bi adim bile yok, evli bi kadin dusunmesi lazim.
Aman sakin arada resmiyet olmadan cok yakinlasma ailesiyle.

ne gibu olumsuzluk olabirli? aslinda bende korkmuyor degilim.

aynen oyle onceden haber verilmis olsa netse. neticede bende calisan kendine gore planlari olan birisiyim...

:):) Bu konuyu yine bu bölüme eltinle ya da eşinin ailesiyle ilgili konular açtığında konuşalım canım..
Şimdiden ruhunu daraltmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…