- 14 Kasım 2014
- 69
- 35
- 18
onlar cok sicakkanlilar. gorusmek istiolar samimiyeti arttirmak istiyolar. aslinda ben cok
istemiyorum su durumda. sevgilim annemi ara diyor. dedim benim annenle tanistigimdan annenin haberi yok. anneme soyleyip ariycam dedim.
annesiyle tanismamizda tesaduf oldu gerci ozel bi tanisma degildi
Annene kesinlikle söyle. Zaten eninde sonunda bilmesi gerekecek. Saklama asla. Ayrıca bu defa sevgilinin ailesi bilip senin ailen bilmezse ona da pek iyi bakılmayabilir. Elin yengesi bilsin annene deme. Olmaz öyle şey. Gelişmeleri bekliyorum. Sevgiler.
önce bir insan müsaitmısın dıye sorar sana.hatayı o yapmıs sankı her an gidebilecekmısın kı bekar ınsansın işin olur gücün olur ,bağlı olduğun bir ailen var hem bazı şeylerı düşünmesi lazım.
Aileniz bilmeden ne kadar da samimi olmuşsunuz. Böyle şeylere hiç hoş bakmıyorum.
Yani ayip olmamis ama , Keske sey deseydin .
Yarinda sozum var isterseniz haftaya pazartesi felan birgun soyleyip erteleseydin.
Sonucta kadin kibarlik etmis.
Sevgilinin ağabeyi ve yengesini insan olarak seviyorsan bence görüşmende ve samimiyet kurmanda zarar yok, ben arkadaşlardan biraz farklı düşünüyorum bu konuda. Ayıp olma meselesine gelince, bence sorun yok, bu hafta içi arayıp halini hatrını sorup o gün ben böyle böyle söyledim içime de sinmedi lütfen yanlış anlamayın, eğer bu hafta musaitseniz lütfen görüşelim dersin hem gönül lamış olursun hem soğuk nevale gelin adayı damgasından kurtulursun.
Ayıp olmamış ama karşı taraf sanki görüşmek istemiyorsunuz gibi algılamış.
Arada ciddi bir şey olmadan bu kadar samimiyet çok gereksiz geliyor bana.
Bir arkadaşım vardı, Allah'ım bi insan her sevgilisinin ailesiyle tanışır mı, o tanışırdı gider gelirdi sürekli ama şimdi hiçbiri kalmadı :)
Annene söylemelisin, ha bir de annen onaylamıyorsa eninde sonunda bir şekilde haklı çıkar. Ona göre koru mesafeni bence
Ayrıca hiç de ayıp olmamış, insanlar her zaman müsait olamaz biri çağırınca gidemez. Anlayışlı olmaları lazım.
:):) Bu konuyu yine bu bölüme eltinle ya da eşinin ailesiyle ilgili konular açtığında konuşalım canım..
Şimdiden ruhunu daraltmayayım
Hic sevmem su israr kiyamet yapan insanlari.
Ailenin bilmedigini biliyordur heralde. Bu kadar neden usteliyor? Hem daha arada ciddi bi adim bile yok, evli bi kadin dusunmesi lazim.
Aman sakin arada resmiyet olmadan cok yakinlasma ailesiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?