Demek ki sen söylemezsen bile yengesi söyliyecekmiş,keşke sen hiç söylemeseydin ama yengenin yaptığıda ayıp askerde olan birisine sevgilini çağırdık ama gelmedi derse ben art niyetli olduğunu düşünürüm sonuçta az çok tartışma çıkacağını bilmesi gerek.
arkadaslar sevgilim askerde. 7 aydir cikiyoruz. yengesiyle tanistim bi kere oturduk. daha sonra bi kac kez abisi ve yengesiyle rastlastik ama oturma ortami olmadi. neyse sevgilim askere gitti. yengesi yakinlik gosterdi iste sakin cekinme gel bize filan. bu arada annem bilmiyor tanistimi çünku iliskiye sicak bakmiyor bende soyleyemedim henuz.
neyse bugun annemle disardaydik eve donerken saat 5 gibi yengesi aradi. nerdesin seni alalim yemege gidelim diye. bende disardayim annemleyin eve geciyoruz ama cok yorgunum. elimde posetler terliyim islandim yagmurda gercekten kotuydum. oyle dedim. o zaman yarin dedi yarinda gunler oncesinden verilmis sozum var. sozum var dedim.
biraz bozuldu sanki. kusura bakma nolur filan dedim. ne zaman olsun dedim. iste esimin is durumuna gore belli olur dedi. tamam dedim kapattum.
kizlar cok ayip olmus mu sizce ?(
Gereksiz samimiyet bunlar,hem annende bilmiyormuş.
Duyarsa nasıl bir tepki vereceğini ben sana söyleyim istersen..
aynen bende böyle dedim. herşeyi anneye söylemeye gerek yok diyo yengesi gel git görüşelim diyo :/
Niye ayıp olsun kibarca mazeretler ini bildirmiş .birara Gönüllerin i alırsın öyle hissediyorsun. Ama problem yok canım rahat olarkadaslar sevgilim askerde. 7 aydir cikiyoruz. yengesiyle tanistim bi kere oturduk. daha sonra bi kac kez abisi ve yengesiyle rastlastik ama oturma ortami olmadi. neyse sevgilim askere gitti. yengesi yakinlik gosterdi iste sakin cekinme gel bize filan. bu arada annem bilmiyor tanistimi çünku iliskiye sicak bakmiyor bende soyleyemedim henuz.
neyse bugun annemle disardaydik eve donerken saat 5 gibi yengesi aradi. nerdesin seni alalim yemege gidelim diye. bende disardayim annemleyin eve geciyoruz ama cok yorgunum. elimde posetler terliyim islandim yagmurda gercekten kotuydum. oyle dedim. o zaman yarin dedi yarinda gunler oncesinden verilmis sozum var. sozum var dedim.
biraz bozuldu sanki. kusura bakma nolur filan dedim. ne zaman olsun dedim. iste esimin is durumuna gore belli olur dedi. tamam dedim kapattum.
kizlar cok ayip olmus mu sizce ?(
Yengesi mesafe koyduğunu hatta onlarla görüşmeyi pek istemediğini düşünmüş olabilir ama bence zaten çizmen gereken imaj bu olmalı canım. Annen sevgilin olduğunu mu bilmiyor, yengesiyle görüştüğünü mü bilmiyor yoksa çocuğa sıcak bakmadığı için söylemedin mi? eski mesajları okumadım da. henüz sevgilisiniz zaten çok samimi olma bence. Bak birsürü konu var BDV da çok samimi olmamayı ispatlayan
annem sevgil
annem iliskimi biliyor tanistigimida biliyor. ancak bu kadar samimi oldugumu gorustugumi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?