arkadaslar çok mu ayip oldu yardim edinn??

dimi bende dedim onlarda sana niye söylüyolar ki. ama yok yine ailesini savunuyor paşamız. yengem öyle demek için demedi sadece söyledi diyor. o şekilde demiş ki sende demişssin ona fazla bulaşmayın diye dimi ama.

valla sevgilim sinyalleri veriyor ailesinden taraf oluyor beni haksız görüyor. bilemiyorum hep böyle yapıcaksa zor benim işim. bence benimde haklı olduğum taraflar var.. ki ben zaten sevgilime dedim ki bana bırak ben arayıp gönlünü alırım..

ki ben onu anneme ne kadar savundu haberi yok tabi. ama yeri gelince bende vurcm yüzüne bir bir. şu an askerde diye alttan alıyorum

Sen ayip olani degil uygun olan seyi yapmissin. Bukadar SIKI FIKI olma daha ortada bsy yokken ilerde kafana kalkarlar hic belli olmaz.

Gereksiz samimiyet bunlar,hem annende bilmiyormuş.
Duyarsa nasıl bir tepki vereceğini ben sana söyleyim istersen..

Yengesi mesafe koyduğunu hatta onlarla görüşmeyi pek istemediğini düşünmüş olabilir ama bence zaten çizmen gereken imaj bu olmalı canım. Annen sevgilin olduğunu mu bilmiyor, yengesiyle görüştüğünü mü bilmiyor yoksa çocuğa sıcak bakmadığı için söylemedin mi? eski mesajları okumadım da. henüz sevgilisiniz zaten çok samimi olma bence. Bak birsürü konu var BDV da çok samimi olmamayı ispatlayan

aynen bende böyle dedim. herşeyi anneye söylemeye gerek yok diyo yengesi gel git görüşelim diyo :/

Çok yanlış bunlar,şimdiden bu kadar içli dışlı olmaya hiç gerek yok.
Anneciğin duyarsa inan ki,seni fırçalar ve sana olan güvenini sarsar..
Bir yetişkin kız annesi olarak bu sözümü yabana atma lütfen..

Evlenmeden önce bu kadar hassas oluyor insanlar evlendikten sonra da kocanın abisi ablası kardeşi demeden her türlü kabalık yapılıyor . Hey allahım

Niye ayıp olsun kibarca mazeretler ini bildirmiş .birara Gönüllerin i alırsın öyle hissediyorsun. Ama problem yok canım rahat ol

annem sevgil

annem iliskimi biliyor tanistigimida biliyor. ancak bu kadar samimi oldugumu gorustugumi bilmiyor

annem sevgil

annem iliskimi biliyor tanistigimida biliyor. ancak bu kadar samimi oldugumu gorustugumi bilmiyor

En iyisi mesafeni korumak. O yüzden farkında olmadan iyi birşey yapmışsın bence. Kadın muhtemelen bizle görüşmek istemiyor triplerine girmiştir, sevgilini de taaaa askerden aradığına göre dengesiz... Ama iyi olur boşver. Samimi oldukça beklenti de artıyor, kırılmalar da çabuk oluyor. Boşver gelin kız azcık soğuk, huyu böyle desinler, saygı duysunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…