arkadaslar çok mu ayip oldu yardim edinn??

bence aynı gün yemeğe çağırmakşa ayıp etmişler.herkesin önceden ayarlanmış programı oluo sonuçta.hazır beklemiosumuz milleti hemen arayınca gidiceksiniz die birşey yok

hadi ya ciddi misin oylesey cok fena. en kisa zamanda aramaliyim. hatta bu gece yazsamm mi ki :/
Yani tabii ara ama simdidende bir mesafe olsjn canim aranizda .

Dusunsene evlendigindede boyle cat kapi geliyor cat kapi yapiyor herseyi .
Simdiden birazcik herzaman sana ulasamayacaklarinida anlasinlar :)
Ama tatli tatli mesafeyi koy .

Annenden gizli bir iş yapma...

Annenin istemediği bir ilişkiye başlama...

Annenden gizli bir iş yapma...

Annenin istemediği bir ilişkiye başlama...

anneme söyledim tanıştığmı bu akşam. çok tepki vermedi. tahmin ediyodum dedi..

annemin istemediği ilişkiye başladım. çünkü annemin bakış açısı paraydı, meslekti. kişinin nasıl biri olduğuna bakmadan mesleğini küçümsediği için olmasını istemedi.

bu da bana doğru gelmedi açıkçası. bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama...

ayıp etmemişsin ama gel bunu birde yengenin gözünden bak.
bence kırılmıştır,hatta kızmıştır sana ama dediğim gibi sen haklısın.sonuçta sana önceden haber verilmeliydi.

aynen sevgilime de anlattım. dedim önceden deseydi ben ayarlardım sabah bile deseydi olurdu dedim. onlarda o an karar verdi bence. yoksa insna önceden söyler dimi

Sevgilinin akrabasi susu busuyla nasil bu kadar samimiyet kurabiliyorsunuz ki sevgilide askerde o ortda onlarin arasinda hangi sifatla oturuyosunda rahat ediyosun pes annenin yerinde olsam temiz paylardim seni bigyzel ortada fol yok yumurta yok cocuk askerde bizim kiz akrabalariyla yemeklerde oturmalarda peheyt

hiç gidip oturmadım henüz. onlar samimiyet gösteriyorlar hoşluk yapıyolar yalnızım diye. gittiği günden beri yazdı yengesi aman sıkılma biz varız görüşelim. hani akraba gibi değilde arkadaş gibiler. yoksa sevgilim varken bile görüşmüyoduk. sadece bir kez tanıştım. bi kaç kezde rastlaştık. annesiyle de tesadüf oldu tanışmamız. özel bi tanışma olmadı.. ailenin ferdi olarak görüyolar sanırım. . bi de gerçekten canayakınlar

Telefon alip verecek kadar samimiyet kurulmus sonucta ayrica seninde ailen cevren var sanki eşiydinde askere gitti yanliz kalma muamelesi nedemek onuda anlayamadim yapmak istediklerini ben ...cok sacma aklibasinda koca insanlar bunu yapmaz .. sınır koy nedemekmis yanliz kalma i askerdeyken bize gel git kendi ailen bostan korkulugu demek yanliz kaliyosan ne diyim size ya

e onlar hoşluk yapıyolar canım bu açıdan bakmadım ben. bu art niyet gibi. tabiki benimde cevrem var öyle mi diyim yani ne demek benim çevrem var neden yalnız kalıyim? böyle demek de yanlış olur sanki. büyüklüklerini yapıyolar gibi geldi bana..

Bukadari fazla tabikide yuzune soylemiceksin benim ailem var yalniz kalmiyorum diye ama iclerine girmemeye calis daha simdiden olmaz bi siniri olmali herseyin ona gore davran bence sen bilirsin

Bukadari fazla tabikide yuzune soylemiceksin benim ailem var yalniz kalmiyorum diye ama iclerine girmemeye calis daha simdiden olmaz bi siniri olmali herseyin ona gore davran bence sen bilirsin

aynen o konuda katılıyorum. ciddi adımlar atılmadan çok samimi olmak doğru değil gibi. ayarlamak lazım dozu

kizlar sevgilimle tartistik. diyo onlar seni yakin bilip davet ediyolar gitmen gerekirdi diye tripli bana off bi de askerde biseyde diyemiyorum. ama kizdim yine azcik bana hak ver diye. pat diye aranir mi diyorum. onlar sicaklik gostermis diyo.

bende fazla bulasmayin ona dedim diyo. annenin bilmedigi icin oyle dedim sen de rahat et diyo. ne yapcami sasirdim :/

bence de gereksiz bir samimiyet.. ayıp da olmamış planın varmış :)

bence çok da gereksiz bir muhabbet değil..
insanlar iyilik yapmak istemiş..
kendini kötü hissetme demek istemiş, neden hemen fesat düşüncelere büründü herkes anlamadım...

hele ki ; yok senin ailen bostan korkuluğu mu falan demek ! ne alaka yahu ...

erkek tarafı olarak, oğlumuz askerde ama onun yokluğunu biz elimizden geldiğince hafifletelim demek istemiş...
kendini unutuldum diye düşünme demek istemişler...
sonuçta konu sahibinin annesi mi daha çok asker yolu beklemeyi anlar, yoksa asker olan oğlanın annesi mi ?
eee tabi ki yokluğu en fazla hisseden taraf erkek tarafı olacak..
dolayısıyla erkek tarafı olarak gel birlikte kafa dağıtalım demek istemeleri normal bence..
sizi sevdikleri değer verdikleri anlamına gelir..

yani bu dünya da tüm eltiler, tüm görümceler, tüm kayınvalideler kötüdür diye düşünmek yersiz..
tamamen ön yargıyla yaklaşmak olur ve iyi gideceği varsa da ilişkinin kötü olmasına sebep olur...

illa kalkın gidin her gün buluşun demiyorum, tabi ki mesafeyi koymak önemlidir..
ama evlerine gitmeyecek bile olsanız nazik bir telefon görüşmesi yapmaktan bence zarar gelmez...

bencede ama o gün müsait değildim. sevgilimde gitseydin diyo. tartıştık yine off off . ben arıycam zaten yengesini anlatıcam durumu...

Sevgilin nereden biliyor olayları?

Sevgilin nereden biliyor olayları?

dün ben anlattım. bugünde yengesi demiş çağırdık gelmedi diye. bu bana önce yengesi şikayet etmiş gibi söyledi. sonrada yengem öyle demedi dedi. yengesini çok seviyo.. sen bana o şekilde söyledin dedim. ayıp olmadı o sekilde söylemeye hakkı yok yengenin dedim. herkesin işi gücü var pat diye aranır mı dedim. ki ilk defa öyle oturcaz yani..

onlar hoşluk yapmış. seni yakın bilmişler benim ailem sıcakkanlı diyo. ayy ne biliyim ya..

Demek ki sen söylemezsen bile yengesi söyliyecekmiş,keşke sen hiç söylemeseydin ama yengenin yaptığıda ayıp askerde olan birisine sevgilini çağırdık ama gelmedi derse ben art niyetli olduğunu düşünürüm sonuçta az çok tartışma çıkacağını bilmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…