arkadaslar çok mu ayip oldu yardim edinn??

Tepki gösterecegi icin degil, yalnis oldugunu bildigin icin söylemiyorsun. Ya bu evlenme/müstakbel kayin aile ile siki fiki olma hevesi nedir?? Daha 7 ay sevgilisiniz, ve simdide askerde, daha birbinizi tanimiyorsunuz, ki aileye sira gelsin.

Bide kesin yasin daha kücuktür, 19,20 felan. Bu yasta böyle seyler ile ograsmanin yerine, bir kitap okuyun, uni'ye gidin. Cok ciddiyim, hem kendin, hem toplum icin yararli olur

Hem ne munasebet, hadi hazirlan gidiyoruz bilmem ne diye telefon ediyor sana.
Hadi bikac gun onceden soylese neyse...
Bu kadin evlenince cok canini sikar benden soylemesi her seyi beraber yapmak ister, yapmazsan kuser

evet emrivaki yapti. bi de ilk defa oturcaz insan plan yapar onceden. ama kadin hep diuo yabanci degilsin artik gel bize diye. cok sicakkanli biri hakkini yemiyim. ama ilerde dediginiz gibi olur mu bilmiyorum. kafa yapimiz uyusursa problem olmaz gibi.

yasim kucuk degil. 25 yasindayim sevgilimde 27. uni yi bitirdim meslegimi elime aldim calisiyorum cok sukur :) aileme soyleidm haberleri var sevgilim oldugundan sonucta ciddiyiz. o da ailesiyle tanistirdi. ben sıkı fiki olmak istemiyorum ama sevgilim istiyor ailesi de sicakkanli onlarda istiyor.

ailemin yanlis baktigi noktalar baska. yasla ilgili degil durum. daha oncede sormustum zaten.

"Yarın değil ama şu gün olsa sen uygun musun, benim yarın işim var" desen daha uygun olabilirdi bence...

simdiden soyleki konu acmama gerek kalmasin ona gore atiyim adimlarimi dimi ama :)

Tamam sen istedin.

Bir kere çat diye arayan hadi gidiyoruz diyen biri evlenince de, çat kapı sana gelebilir.
Toplu gezme ister, toplu tatil ister. Hayır desen küser, kötü olursun.
Kv ye de böyle anlatır, kadın seni fesat, ara bozucu bilir.

Eşin de arada kalır. Ne olacak yok demesen, ne olacak gelseler, ne olacak birlikte gitsek gibi
konuşmalar sizi kavgaya götürür..

Şimdiden bu kadar samimiyet olursa sonra mesafeni koyamazsın.
Koymak istesen de adı kendini beğendi, değişti olur.
Evlenene kadar kendini bize hoş gösterdi, çıktı gerçek yüzü piyasaya olur.

Canım müsait bi ara arayıp gerçekten uygun değildi falan filan dersin ya da demesen de sorun olmaz ama benim tavsiyem iş ciddiye binmeden çok içli dışlı olma. Çok gidip gelme. Evli olanlar bilir bu durumları. Sonradan ne olacağı belli olmaz

10 numara tespit olmuş vallahi. Ayakta alkışlıyorum. Çooook doğru. Bak millet biliyo da söylüyo.

Anen senin en yakin en samimi arkadasin olmali lutfen anenden bisini gizleme o gercek karsiliksiz bir dosttur anne candir

aslinda bu benim alisik oldugum bi durum bizim ailede boyledir ama memnunmusun dersen cokta memnunum diyemem boyle olmaktan.

eger iyi anlasirsak guzel olur kardes gibi oluruz. ama fesatlik yaparsa isim zor. ayagimi denk almam dikkatli olmam lazim. su an samimi davraniyo cok. sen sanslisin bak ben varim yardimci olurum sana diyor her konuda.

ama bu iyi niyet sonrasinda ne olur bilinmez dediginiz gibi...

canım sen şimdiden böyle sıkı fıkı oluyorsun ama anneninde haberi yok ve yarın öbür gün bunun lafı olur ailene karşı sen zor durumda kalırsın.

Bugün iyi anlaşıyor oluşunuz, hep öyle olacağı anlamına gelmez.
İnsanlar 10 yıllık melek eşinin şeytanlığına tanık oluyor.
Öz anne tarafından terkedilebiliyorsun.
Kardeşinle düşman oluyorsun..

Eltimle ne kadar uzun süre iyi kalabilirim diye düşünüp baştan mesafeli bir ilişki kurmak lazım bence..

canım sen şimdiden böyle sıkı fıkı oluyorsun ama anneninde haberi yok ve yarın öbür gün bunun lafı olur ailene karşı sen zor durumda kalırsın.

aynen canim bende bunu dusunuyorum zaten. samimi olmadim o yuzden. sevgilim yengem bize gelip gidiyodu kaliyodu samimi olmustu bizde garip karsilanmaz o yuzden diyo. ama ben onun kadar olamam.

anneme simdi dedim annesiyle tanistim diye. tahmin ediyodum dedi cok tepki vermedi cok sukurrr

oyle tabiki yasamadigimiz seyler degil. herkese karsi dikkatli olmak lazim kesinlikle...

erkek tarafında böyle şeyler anormal karşılanmıyor zaten.

sevgilim kuzenleriyle falan tanıştıracaktı beni ama ben istemedim.sonra annesi ramazanda yemeğe davet etti birkaç kere kahveye davet etti falan baktım laftan anlamıyo en sonunda arattım sevgilime tel de konuştum "kusura bakmayın gelemem benim ailemin henüz bu ilişkiden haberi yok vakti zamanında tanışırız" dedim artık sadece selam yolluyoruz birbirimize sevgilimin aracılığıyla

ama şunda eminimki onların bir kızı olsa babası asla bu kadar rahat davranamazdı!

benim ailemin haberi var. sadece tanistimizi bilmiyordu. onuda az once anneme soyledim. anne boyle tanistik oyle resmi bi tanisma olmadi diye anlattim...

Sicakkanli olup, olmadiklari önemli degil bence. Daha ilerde ne olacagi belli degil ve dedigim gibi, 7 ay cok erken. Ciddi olabilirsiniz fakat 7 ayda hic kimse birbirini iyi taniyamaz.

Ben evlenmeden önce ailenin iliskinin icine katilmasina karsiyim. Aile isin icine girdiginde, iliski daha kompleks oluyor.

Önce bi birbirini taniyin, aradan bi iki yil gecsin ve birbirinizden gercekten emin oldugunuzdan sonra aileyide iliskinize dahil edin.

Hayat bu, yarin birgün o yengenin kv'deyi doldurup "ama bu kiz zaten evlenmeden önce evimizden cikmazdi bile" demiyecegi ne malum? Sirf kendisi aileye erken girdigigi icin, hem kv'de hem yenge, senin erken aileye girmeni hos karsilayacaklar diye bir kaide yok.

ayıp etmemişsin ama gel bunu birde yengenin gözünden bak.
bence kırılmıştır,hatta kızmıştır sana ama dediğim gibi sen haklısın.sonuçta sana önceden haber verilmeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…