çok teşekkür ederim.gerçekden saolun.keşke bir çırpıda atabilseydim yaşanılan çok şey var arkadaşlarım ben insanım bir genç kızım ve yaşadıklarım sineme çekilmez.benim ilk aşkımdı ilk yaşadığım hayatımdı hayatımın ilkiiydi verilen sözler vatler ve kandırılmışlığım ya bu siz olsanız bu kadar kolay bırakabilirmiydiniz yaşanılan çok şey var hem de çok kötüyüm yaşama hevesim bile yoktu oysaki ben ona güvenmiştim.bana ömür borçlu ömür
bir gün gelicek ya o gün çok geç olursa ozaman.hayat çok kısa onu her an görmem ve bana bakmaması ne kadar zor ve ben kendime yazık ettim aileme herkeze rezil oldum.ban söz verdi.herkez biliyordu onun için neler yaptım ben neden ben bunu haklettşim.
öncelikle herkze sonsuz sevgilerimi sunuyorum.hayat bana istemediğim fırsatları sundu.arkadaşlarım olmuyor yapamıyorum onsuz duramıyorum.2 yılımı verdim onun için o ise beni terketti.hiç düşünmeden ardına bile bakmadan.ya ben ya benimumutlarım onlar hiçe sayılır mı dostlarım.ben bu çocuğu halen daha seviyorum 7 ay oldu aramadı sormadı aynı şehirdeyixz.ailem istemedi dedi çekti gitti.siz söyleyin ne yapıyım her akşam ağlamakdan günlerim geçmiyor arayamaıyorum çaresizim ona dönmek için ne yapmalıyım.çok bunalımdayım...
Evet haklısınız zaman kaybı gibi geliyor onu geçtim akrabalarım aileme karşı utanıyorumm.ben utanıyorum arkadaşlar neden biliyomusunuz ben bu değildim her zaman doğru bir insn oldum hayatta ama bana yazık ettiler sevdiğim insan bana yazık etti tek kelimeyle bunu söyliyim hayallerim umutlarım herşeyimi aldı bana bunları geri vericeklermi vermeliler arkadaşlar vermeliler sizden yarım isityorum beni hiç mi sevmedi yüzüme bile bakmadan gitti.
allah razı olsun sizden öncelikle.evet ailesini sebeb gösterdi ama başdan ailesi biliyorsrdu evet başdan istemediler ama sonra oğlumun sevdiğini alırım dedi telefonda bana kabullnemişlerdi.sonradan vazgeç demişler bana ailşem istemedi anla artık unut beni dedi yüzüklerimizi gönderdim yapcak bir şeyim kalmamıştı gurum yıkıldı.o ise vazgeç bırak peşimi demekden başka bir şey demedi.evet madem ki sevmedi neden ama nedne benimle oldu.her akşam dua ediyorum allaha yalvarıyorum üzüntüden hastalandım bittim anlıyormuusnuz ben evleneceğim insanın bana dokunmasını isterdim bunun dönüşü yok arkadaşım yok karşısına çıktım o kadar mesdaj attım yok cvp bile yok sonuç bir kızın hayatı mahvoldu ama arkasına bile bakmadılar
çok teşekkür ederim.gerçekden saolun.keşke bir çırpıda atabilseydim yaşanılan çok şey var arkadaşlarım ben insanım bir genç kızım ve yaşadıklarım sineme çekilmez.benim ilk aşkımdı ilk yaşadığım hayatımdı hayatımın ilkiiydi verilen sözler vatler ve kandırılmışlığım ya bu siz olsanız bu kadar kolay bırakabilirmiydiniz yaşanılan çok şey var hem de çok kötüyüm yaşama hevesim bile yoktu oysaki ben ona güvenmiştim.bana ömür borçlu ömür
Sakın arama sakın !!! Bak ben ilk sevgilimde seviodum hep onu düsündüm o hayatına baktı çünkü benim onu sevdiğimi biliodu o rahatlığı vermistim ona. Bu sevgilime öle yapmadım ayrıldık o an hayvan gibi ağladım ertesi gün tepki yok.. Salla yaa yeniden birini sevebileceğimi bildiğim için rahatım. Sen ilk olduğu için hiç kimseyi sevemicem SANIYOSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?