arkadaşlar çok seviyorsunuz,onsuz duramıyorsunuz

Bu bana yapılır mı gibi düşünceleri silin kafanızdan bence.
Yapmış işte. Ben bunları haketmedim diye düşünmek hiçbir işe yaramıyor.
Demek ki artık sevmiyormuş bitirmiş, bırakmış sizi.
Daha ne olsun.
Böyle bir adam için bu kada karalar bağlamaya gerek yok. Olan size olur.
Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin.
1 yılı doldurduktan sonra bir şey kalmaz.
Yeni insanlar tanırsınız, yeni birine aşık olursunuz.
Artık ağlamazsınız vs. Hepsi geçiyor.
Ne hikayeler okuduk biz burda. Sonsuza dek sürmez bu acılar.

Haklısın arkadaşım bu insan hatasını nasıl anlar peki.bana yazık değilmi ne yaptıysam onu kaybetmek istemeiğim için inanın o kadar ciddi gözüküyoru herkezbenim yaptığımı yapardı bazı zaman da küsüyordu benle ma sevdiğini sanmıştım ünkü bana ve çevreme çok yakındılütfen size yalvarıtyorum bir çare olmalı çünkü ben bu şekilde yaşamam onu sevdim ailesi istemedi diye bitmemeli bu belkide o da mecbur kaldı ama eğ sonuç bir genç kızın hayatı oldu.

Dün fatma gülün suçu nede fatma gül'e yengesi seni kullanıp kullanıp attılar dedi işde o kelime beni bir daha yıktı inanın tv kapattım ve gözyaşlarına boğuldum...

Ama bitmiş işte.
Öyle ya da böyle sen elbette bitmemesi gerekirdi gibi düşünürsün de çocuk noktayı koymuş.
Yapabileceğin bir şey yok artık.
Kendini küçük düşürme sakın. Başın dik olsun.
Önüne bak.
Dünyada başka adam mı kalmadı...
Hiç değmez üzülmeye. :umursamaz:

Arkadaşlar tertemiz bir kızı kullanmak niyetiyler yapotıysa allah dilerim ona bunu hesabını sorar.bundan 2 yıol önce neşeli iyi tertemiz bir kız vardı sonra hayatıma o girdi şimdi ise içine kapanık herşeyden korkan psikolojisi bozuk olan zavallıbir kız var yazık ettiler bana artık elden ne gelir

ne yani berabermi oldunuz :1shok:

Bugüne kadar hayat bana hep iyi fırsatlar sunduğunu sanmıştım güvewn işde o 5 harflik bir kelime ona güvendim insan sevdiğine güvenmez mi ablalarım arkadaşlarım sanmaz mı bu sana kötülük yapmaz der di,ye düşünür.şimdik ben eski hayatıma dönmek isityorumö o bana bunu yapmazdı seviyordu halendaha inanamıyorum inanın rüya geliyor bazen keşke çocuk olsaydım büymeseydim diyiyorum bana çocukluğumu geri versinler bu yaşaycağım güzel ömrüm olucaktı onu geri isityorum onlardan

Canım nasıl oldu anlayamıyorum şu olayı başından anlat zorlamı yaptı nasıl oldu 1 kereyemi mahsustu bi anlat

Hayatımı aldı ablacım hayır bir kere mahsuz olmadısşuanda yaşıyorsam ailem için ayaktayım kimi zaman mecbur kaldım çok utanıyorum ablalarım ben bunu haketmedim inanın haketmedim

senin yasin kac canim?
Aileside seni istememis, belki seni terketmek zorunda kaldi, ama belkide sevgiside bitmistir. Burdaki arkadaslar unut git onu diyorlar bende öyle düsünüyorum. Ama eger unutamiyorsanda onu bi ara...
Onu hic aradinmi? eger aradiysan ne dedi? veya hic onun yanina gittinmi?

Hayatımı aldı ablacım hayır bir kere mahsuz olmadısşuanda yaşıyorsam ailem için ayaktayım kimi zaman mecbur kaldım çok utanıyorum ablalarım ben bunu haketmedim inanın haketmedim

anlaşılan iki tarafın isteğiyle olmuş çocuk zorla yapmamış .. yaşın kaç canım ?

arkadaşlarım unutmak işde bunu yapamyıorum.ben 23 yaşındayım ama inanın kendi isteğimle hiç bir zaman olmadım allah biliyor.onada söyledim yapma etme diye naıl olsa evlenicez....dedi.beni günaha sürükledi allahım bu bana yapılan revamıydı söyleyin ostlarım

17 18 yaşında olsan cahilsin derdim ama sen bendende büyüksün..
bende sevdiğim kişiyle mutluyum çokta güveniyorum ama ne derse desin 2 değil 6 sene sevgili olalım yine yapmam...
çünkü allahın işi nasıl bukadar güvenebiliyosunuz bu evlenicem lafına
her seven evleniyormu ?

neyse olan olmuş önüne bakman lazım bunu yapan tek kız sen değilsin
sonuçta ucunda ölüm yok...
sadece yapman gereken bundan sonraki hayatında mantıklı adımlar atman ??

ayrıca bu çocuk senin ilkin miydi ? yani ilk kez onunlamı birlikte oldun ?

sirf onu kaybetmemek icin onunlan beraber oldun..
7aydir hic mi haber almadin, hic mi bi msj göndermedi?

evet ilk aşkımdı ilk elimi tutan oydu hayır ben aradım çünkü herzamn görüyorum ama beni unut dedi.ark iki arada kaldım demiş ailem ve sevdiğim kız benim ondan nefret etmem için bana kötü davranıyomş

canım çocuk sana dönmüyorsa sende 7 ay olmuş onsuz yapamıyorsan..
sen ona kendini teslim etmişsin hala o olmadan olmaz diyorsan
ara yalvar yakar başka çaresi yok duygu sömürüsü yap ben kızdım benim hayatımı karattın ne yapıcam şimdi de

Yesilgözlümeleginde dedigi gibi unutamiyorsan pesinden kos, agla, yalvar.. ama gururun buna el verirmi onu bilemem.
Senin ilk askin oldugu icin, ona asiri baglanmissin, ama disarda okadar erkek varki,inanki onlar senin degerini daha cok bilir gülüm..
bende ilk askimla simdi nisanliyim 4 senedir beraberiz,bizde bi ara ayrildik, kesin dedik, 2-3 hafta birbirimizden haber almadik sonra dayanamayip yine bi araya geldik.. sen yinede 7ay iyi dayanmissin bence 7 ay cok, eger sevseydi coktan gelirdi....

Ailesi niye seni istemiyorki? aslinda baksan ailesi seni istese belki yine döner ama dedigim gibi gururunuda unutma, sende bi insansin..

canım bence ailesini bahane etmiş çocuk sonuçta erkek ailesini takmaya bilir hadi bunu kız yapsa ailem istemiyo diye ayrılsa neyse...
çocuk sevseydi neolursa olsun sahip çıkardı üstelik 7 ay olmuş..

kızın tek hatası onunla beraber olmak olmak
eğer onunla beraber olmasaydı derdimki ne ağlıyosun be başka erkekmi yok allahaşkına.

ama kız ona namusunu vermiş bukadar kendini harap etmesi normal..

son şansını deneyip çocuğa duygu sömürüsü yapıcak zaten onsuzda yapamam diyo

cok zor bu durum gercekten, düsündümde haklisin eger ailesi istememis olsa, ne yapar ne eder, sevgisinin arkaasinda olurdu, namusuna sahip cikardi. erkek milleti degilmi aldi alacagini tekmeyi basti........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…