- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
Dün fatma gülün suçu nede fatma gül'e yengesi seni kullanıp kullanıp attılar dedi işde o kelime beni bir daha yıktı inanın tv kapattım ve gözyaşlarına boğuldum...
Haklısın arkadaşım bu insan hatasını nasıl anlar peki.bana yazık değilmi ne yaptıysam onu kaybetmek istemeiğim için inanın o kadar ciddi gözüküyoru herkezbenim yaptığımı yapardı bazı zaman da küsüyordu benle ma sevdiğini sanmıştım ünkü bana ve çevreme çok yakındılütfen size yalvarıtyorum bir çare olmalı çünkü ben bu şekilde yaşamam onu sevdim ailesi istemedi diye bitmemeli bu belkide o da mecbur kaldı ama eğ sonuç bir genç kızın hayatı oldu.
Arkadaşlar tertemiz bir kızı kullanmak niyetiyler yapotıysa allah dilerim ona bunu hesabını sorar.bundan 2 yıol önce neşeli iyi tertemiz bir kız vardı sonra hayatıma o girdi şimdi ise içine kapanık herşeyden korkan psikolojisi bozuk olan zavallıbir kız var yazık ettiler bana artık elden ne gelir
Bugüne kadar hayat bana hep iyi fırsatlar sunduğunu sanmıştım güvewn işde o 5 harflik bir kelime ona güvendim insan sevdiğine güvenmez mi ablalarım arkadaşlarım sanmaz mı bu sana kötülük yapmaz der di,ye düşünür.şimdik ben eski hayatıma dönmek isityorumö o bana bunu yapmazdı seviyordu halendaha inanamıyorum inanın rüya geliyor bazen keşke çocuk olsaydım büymeseydim diyiyorum bana çocukluğumu geri versinler bu yaşaycağım güzel ömrüm olucaktı onu geri isityorum onlardan
Hayatımı aldı ablacım hayır bir kere mahsuz olmadısşuanda yaşıyorsam ailem için ayaktayım kimi zaman mecbur kaldım çok utanıyorum ablalarım ben bunu haketmedim inanın haketmedim
arkadaşlarım unutmak işde bunu yapamyıorum.ben 23 yaşındayım ama inanın kendi isteğimle hiç bir zaman olmadım allah biliyor.onada söyledim yapma etme diye naıl olsa evlenicez....dedi.beni günaha sürükledi allahım bu bana yapılan revamıydı söyleyin ostlarım
arkadaşlarım unutmak işde bunu yapamyıorum.ben 23 yaşındayım ama inanın kendi isteğimle hiç bir zaman olmadım allah biliyor.onada söyledim yapma etme diye naıl olsa evlenicez....dedi.beni günaha sürükledi allahım bu bana yapılan revamıydı söyleyin ostlarım
evet ilk aşkımdı ilk elimi tutan oydu hayır ben aradım çünkü herzamn görüyorum ama beni unut dedi.ark iki arada kaldım demiş ailem ve sevdiğim kız benim ondan nefret etmem için bana kötü davranıyomş
Yesilgözlümeleginde dedigi gibi unutamiyorsan pesinden kos, agla, yalvar.. ama gururun buna el verirmi onu bilemem.
Senin ilk askin oldugu icin, ona asiri baglanmissin, ama disarda okadar erkek varki,inanki onlar senin degerini daha cok bilir gülüm..
bende ilk askimla simdi nisanliyim 4 senedir beraberiz,bizde bi ara ayrildik, kesin dedik, 2-3 hafta birbirimizden haber almadik sonra dayanamayip yine bi araya geldik.. sen yinede 7ay iyi dayanmissin bence 7 ay cok, eger sevseydi coktan gelirdi....
Ailesi niye seni istemiyorki? aslinda baksan ailesi seni istese belki yine döner ama dedigim gibi gururunuda unutma, sende bi insansin..
canım bence ailesini bahane etmiş çocuk sonuçta erkek ailesini takmaya bilir hadi bunu kız yapsa ailem istemiyo diye ayrılsa neyse...
çocuk sevseydi neolursa olsun sahip çıkardı üstelik 7 ay olmuş..
kızın tek hatası onunla beraber olmak olmak
eğer onunla beraber olmasaydı derdimki ne ağlıyosun be başka erkekmi yok allahaşkına.
ama kız ona namusunu vermiş bukadar kendini harap etmesi normal..
son şansını deneyip çocuğa duygu sömürüsü yapıcak zaten onsuzda yapamam diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?