arkadaşlar çok seviyorsunuz,onsuz duramıyorsunuz

güzel yürekli arkadaşlarım ablalarım bu yorumlarınızı okurken sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.allah sizden razı olsun benim yanımda olduğunuz için bana zaman ayırıp düşüncelerime ortak olduğunuz için bir insan olarak bu bana yapılan inanın reva değildi.bu insan ki eğer tanıdık olursa hiç değildi.bu insan beni sevdiğini sölerdi hergün her dakika arardı benle konuşmak için iiznler alırdı oda sevgi göstergesiniz ii yaptı dostlarım.ama ben ben o kadar saftım ki o kadar aşık olmuştum ki bunları sizlere yazarken gözyaşlarım gidiyor bir insan bu kadar olamaz o iyi insan o değer verdiğim insan bana bunu nasıl yaptı inanmak çok zor ama gerçek.bana gitmeden psikolojim bozuk arama dedi.arkadaşlarım ama ben onun tel bir msj yakalamıştım daha önceden kuzenim dedi.o günden sorna bunda değişmeler oldu arama sorma dedi sonra ailem istemiyor dedi tanıdık kişileri araya soktum onlara ondan nefret etmemem için bunları yapıyormuş ailesi kabul etmediği için bana ümit vermek istemiyormuş.soruyorum bu cesareti nerden aldın benden mi ailesine sölemez dedi heralde.bana ben daha 3 yıl evlenmiyorum düşünmüyorum dedi gidiceğim buralrdan dedi.bir sürü mesajlar attı arama sormaq bırak peşimi dedi.vicdanın rahatmı dedim evet dedi.

ozman nedeni beni kullandı madem ki evlilik düşünmüyordu evlenicez neden dedi burda herşeyi yazamıyorum biraz daha derine inersem inanın hepiniz benim kadar duygulanırsınız ve nasıl dayandın sen dersiniz çünkü inanın siz olsanız benim dayandığım kadarını bile dayanmazdınız.hiç bir kız haketmez bunu ayatımı çaldılar artık hayatın ne anlamı söyleyin..

canım anlat baştan sona dinliyoruz herşeyi anlat ona göre yardımcı olalım

Kız twity fatmagül benzetmesi ne alaka ona tecavüz ediyorlar iyi izlemedin mi? Sen kendi rızanla olmuşsun.

Ayrıca şöyle de birşey var bir insanın cinsel olarak etkinliğinin en zirve olduğu yaşlar 18-19 yaşlarıdır. Ondan sonra libido azalmaya başlar. Kim ne derse desin o dönemlerde sevişmemiş bir insan hayatı ıskalamıştır bana göre. Kendini paralayıp durma ya. Deli misin sen? Ne yaptın sanki birini mi öldürdün ne kendine işkence yapıyorsun.

bencede dünyanın sonu değil sonuçta senin yerinde olan birsürü kız var tek sen değilsin hayata küsme

hayata küsme dediniz ama ister istemez arkadaşlarım mutsuz huzursuz oluyorsunuz.hiç bir şey yapmak istemiyorsunuz.o eski neşeniz o eski hayatınız geri gelmiyor.olmuyor kendimi çok kötü hissediyorsunuz yarın bambaşka birisi olucam diyorum ya sonra bakıyorum o bambaşka kişi olmaıyorum kendime güvenim gelmiyor.arkadaşlarım o kadar büyük bir hatanın içine giridm ki dilerim allah yarıdm eder bu günahın bedelini bir ömür boyu çekmek zorunda kalmam.sizleri seviyorum allah sizlerinden benimde yardımcısı olsun

canım benim o iç acısını ızdırabı bende bilirim...üzerinden çok yıllar geçti bak ben ölmedim yaşıyorum..o acıyla ölseydim ben ölürdüm.. bu hayat o kadar enterasanki UNUTUYORSUN! ŞİMDİ DETAYLARINI SATIR SATIR BİLDİĞİN HATIRLADIĞIN HERŞEYİ ZAMAN SANA UNUTTURUYOR...
işin varmış ne güzel şu anda öyle bir kaygında yok..yani acıların katmerlenmiyor...herşey geçiyor aynı kırışıkların açılması için ütünün yaptığını, zaman da bizim için yapıyor...sana yeni arkadaşlar bul onu derhal unut diyemem. bu çok sahte olur çünki biliyorum ki ben desemde sen şu anda bunu yapamazsın...ama sana şunu net bir şekilde diyebilirim ki, gideni asla bekleme...ne senin zorunla olsun nede onun insiyatifiyle...çünki bu şartlar da bile sana bu acıları yaşatan adamın seni, bir daha üzmeyeceği terk etmeyeceği ve bundan sonra daha büyük acılara sebeb olmayacağının garantisi YOK... zaten iyi niyetli sevecen ve sana değer veren biri olsaydı sana bu kötülükleri yapmazdı...
önce bir kadın sonra bir abla olarak sana söyleyebileceğim şudur; senin derdinin dermanı da senin doktorunda sensin..bu saatten sonra ondan sana ilaç olmasını bekleme, ondan sana bir iyilikte bekleme o sana, ola ki dönerse ancak daha büyük acılar gelir...ben olsam demeyeceğim çünki ben aynen bunu yaptım; ...arkasından çok ağladım kabul...kendime yemin ettim bir gün onun karşısına hiç ummadığı şekilde dimdik çıkacağım o ne kaybettiğini görsün diye azimle tırnaklarımı kazıya kazıya bi yere geldim.. dolaylıda olsa onun sayesinde...o saatten sonra ona rastlamasamda olurdu ama kaderinde işbirliğiyle birgün bir yerlerde karşılaştık, sadece aklımda kalan birilerine çarpa çarpa bana doğru gelişiydi...ben ne hissettim o zaman 'koca bir hiç' ....inan onunla ilgili hiç birşey acı bile hissetmiyorum...bana hem iyiliği hem kötülüğü daha çokta zannederim iyiliği oldu...ya işte böyle..yaşadığımız müddetçe herşey UNUTULMAYA mahkum... sevgilerimle opuyorumnanaktan

bu hayatı sana o mu verdi ki onun almasına izin veriyorsun. başkası seni mutlu edip tekrar başkasının üzmesine izin verme. bu hayat sadece senin yaşayan da sensin. sadece kendin için yaşa seni terkedip gidenlerle değil koşulsuz sevenlerle mutlu ol. ağlayıp isyan etmek için çok kısa hayat.

senin 2 yıllıkmış, benim 6 yıllık ilişkim bitti. ve hemen başkasını bulmuş. ama hayatımı benden almasına izin veremem. sen de izin verme. güçlü ol kendine gel, Allah'a sığın, emin ol acını hafifletiyo. hmmm bi de ben aldatıldım yani bana bitti demeden başkasıyla görüşmeye başlamış şerefsiz. ben böyle bi adam için gözyaşı bile dökmeyi düşünmüyorum. kendi kaybetti mal... sen de güçlü durmaya çalış canım...insanlar ne kötü şeyler yaşıyo. ayrılık acısı da neymiş diyeceksin....

Giden erkeği bekleme süresi 5 gündür. Bu sürede dönmeyen erkek bi daha hiç dönmez. Yazık etme kendine.

arkadaşlarım yorumlarınız için saolun herkezden allah razı olsun sizler olmasanız ben bu durumu daha zor atlatırım .o kadar değerli insalarmıssınız ki saolun .ben yeni bir kitap yeni bir hayat için başladım bu hafta evet acım geçmiycek bu bedeli bir ömür boyu öderim kendim ettim kendim buldum oldu...ama allahım derdime derman olur ben üzülüğüm noktası keşke ayrılık acısı olsaydı keşke sadece o olsayı da yaşananları bir çırpırda a atsaydım hem de hiç düşünmeden keşke o kadar saf ve masum olsaydı herşey..napalım arkadaşlarım kaderimişmiş sevgili 12 ablamın dediği gibi zamanla unutmak ve allahdan yıllar sonra onu karşıma çıkarması için dua ediceğim.çalışıyorum çabalıyorum ve o kara defteri kapatıp kendime bembeyaz sayfa açmak için gayret gösteriyorum gösterdim gibi ...belki gözyaşlarım hiç dinmiyor ailem ve siizn destekleriniz le şu saatten sonra ayakta durman gerek sizleri seviyorum bana destek olup düşüncelerime ortak oludğunuz için saolun var olun..dilerim allah kimseyi bu duram düşürmesin çok zor çok

hayat böyle olmak zorundamı?

geçecek kuzum çok acıda verse çokda ağır ilerlesede geçecek...yeter ki sen sakın bir hata yapma!!!yaparsan katmerlenir katmerlenir sana daha ağır bir bedel olarak geri döner... sana bunu unutturacak meşgaleler bul...şimdi sen unutmamak için çaba harcıyorsun..yaran daha çok taze..onu hayatından beyninden yavaş yavaş silmeye çalış..bak dediğimi yap herşey yoluna girecekmi girmeyecekmi? sende göreceksin opuyorumnanaktan

senın gıbı bır durumda olan arkadasım vardı
cocuk aılem ıstemez dedı
sonra kız ırtıbatı kestı
o cocuk yok ısteyebılırde hallederımde dıye tekrar kıza yalvarmaya basladı
ama coktan atı alan uskudarı gecmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…