ozman nedeni beni kullandı madem ki evlilik düşünmüyordu evlenicez neden dedi burda herşeyi yazamıyorum biraz daha derine inersem inanın hepiniz benim kadar duygulanırsınız ve nasıl dayandın sen dersiniz çünkü inanın siz olsanız benim dayandığım kadarını bile dayanmazdınız.hiç bir kız haketmez bunu ayatımı çaldılar artık hayatın ne anlamı söyleyin..
Kız twity fatmagül benzetmesi ne alaka ona tecavüz ediyorlar iyi izlemedin mi? Sen kendi rızanla olmuşsun.
Ayrıca şöyle de birşey var bir insanın cinsel olarak etkinliğinin en zirve olduğu yaşlar 18-19 yaşlarıdır. Ondan sonra libido azalmaya başlar. Kim ne derse desin o dönemlerde sevişmemiş bir insan hayatı ıskalamıştır bana göre. Kendini paralayıp durma ya. Deli misin sen? Ne yaptın sanki birini mi öldürdün ne kendine işkence yapıyorsun.
hayata küsme dediniz ama ister istemez arkadaşlarım mutsuz huzursuz oluyorsunuz.hiç bir şey yapmak istemiyorsunuz.o eski neşeniz o eski hayatınız geri gelmiyor.olmuyor kendimi çok kötü hissediyorsunuz yarın bambaşka birisi olucam diyorum ya sonra bakıyorum o bambaşka kişi olmaıyorum kendime güvenim gelmiyor.arkadaşlarım o kadar büyük bir hatanın içine giridm ki dilerim allah yarıdm eder bu günahın bedelini bir ömür boyu çekmek zorunda kalmam.sizleri seviyorum allah sizlerinden benimde yardımcısı olsun
hayat böyle olmak zorundamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?