arkadaşlar çok seviyorsunuz,onsuz duramıyorsunuz

Önüne baaakk.. ilk sevgilim 2 sene sonra geldi nie benim gibisini bulamadığı için seven insan en fazla 2 ay durur gelir 7 ay durmus zaten salla gitsin

arkadaşlarım hepiniz saolun bana zaman ayırdığınız için.artık dönmez döndürmezler bana onu ortak arkadaşım var ona iki arada kaldım sevdiğim kız ve ailem mecurum oınu uzaklaştırmam gerek demiş.bana ailem için seni kaşrıma alamazdım dedi.ve uzakalra gideciğini çok bubalıma girdiğini söyledi.geçenlerde gördüm o da zayıflamış benim gibi arkadaşlar ama beni o kadar ağlattıki sevse bıunu yapmazdı dimi

sevse yapmazdı tabiki canım sevdiğimdir benim onu istemeyen benide istemesin der kestirir atardı nefret ediyorum böyle kılıbık erkeklerden alsanaalsanasmile benimkide ayne böyleydi sen çok iyisin seni çok seviyorum ama sonu yok yarın öbürgün isteme olayı olsa mezhep sorunları var bi kavga çıksa dayanamaz anneme bişey olursa(annesi kalp hastası) bende yaşayamam bilmnem ne derdi de derdi bak sonumuz böyle oldu işte ...

hoş tek sorun bu değildi ilgisizleşmeye başlamıştı kırıcı olmaya başladı bilmem ne işte ah erkekler bölümünde topik açtım baya uzun oldu fazla okumak zor gelebilir ama hikayenin ayrıntısı orda canım.

uzun lafın kısası.. sevselerdi ne sen 7 ay böyle harap ederdin kendini ne de ben 2 haftadır yerde mi gökte olduğumu bilmezdim..
bayram arefesi ayrıldık düşünebiliyormusun.. :1no2: :1no2:

Canım benim inan yazdıklarının aynısını bende yaşadım ve hala yaşıyorum.2 yıllık ilişkim 2 ay önce bitti benimde.Aramak sesini duymak istersin bazen dayanamazsın arar sonra kapatırsın,mesaj yazar silersin,ağlarsın sabahlara kadar,şarkılarla daha bi kötü olursun..Ama dayanmalısın gururun öne geçmeli her zaman onun karşısında küçülmemelisin.Bana muhtaç dememeli o sana muhtaç olmalı.Ne erkekler tanıyorum seneler sonra hatasını anlayıp geri dönen..Bu ilk ayrılığımız değildi onunla daha öncedende ayrıldık ama bu kadar uzun sürmemişti ilk oldu bu.İnan bana hiç aramadım onu umursamamış gibi davrandım aradı açmadım ama içimde fırtınalar koptu dayanamadım barıştım her defasında..Artık son oldu bu söz verdim kendime çünkü bir kere uzun zaman girerse araya geri dönüşü pek hayırlı olmuyor aynı şeyler baştan yaşanıyor..Bu zamana kadar dayandıysan bundan sonrada pes etme.Koskoca 2 yılınız geçmiş değerini anlayıp sana dönücektir eminim ama sen aynı hatayı yapma sakın..:teselli:

Neden utanıyorsun ki başını dik tut o gitti diye insanlar senin doğruluğundanmı şüphe edecek. Kaç yıllık evlilikler bitiyor, ölümler yaşanıyor insanlar yine kendine gelip yaşamak zorunda kalıyor. Yazık olmadı sevmişki 2 yıl seninleymiş , erkekler sevmediklerine 3 gün katlanmaz ama sevgi bittiyse elden ne gelir. Yanında kalsaydı mutsuz olacaktı belki ve belki sende mutsuz olacaktın. Vaatler umutlar doğru ama bunları sevdiğinden büyütmüştür yazık etti diye düşünme bence. Sevdi mutluydu seninle hayaller kurdu, beraber 2 yıl geçirdiniz ama artık biteni yaşatamazsın. 7 ay sonuçta. Benimde 1,5 yılım gitti sana sebep sunmuş hiç değilse benimki yok oldu bide bunu düşün. Kendine gel ve onun olmadığına inandır kendini ondan öncesi gibi. Bak neler olacak hayatında umarım çok mutlu olursun

arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum.bir kaç arkadaşıma özelden mesaj atmakatmak işstedim atamadım dayanmam için sabır gerek ama 6 ay bu sabrı verdim ve artık olmuyor bana ömrümü geri vericekler bir insanın bir kızın hayatı bu kadar basit olmamalı mücadele edicem dostlarım

yeni biriyle bişeylere başla. hala onu seviyorsan zor tabi ama en azından kalbine bak artık araya başkaları girdi sızlanmanın manası yok diyebiliyorsun. en etkili yöntem bu olsa gerek. tabi bu süreç içinde hayatına girenleri sevemiyorsun sadece kullanıyorsun. ne demiş teoman "daha kaç vücut gerek bana, benim seni unutmama."

iyi tarafından bak aşk ömür boyunca sadece bir kez yaşanacak bir durum değil. insan defalarca aşık olabiliyor. o zaman onları dedim ama şu an böyle diye poposu kafası oynayan seni üzüp giden sümüklünün neresini seviyorsun hala. insan müsvettesi işte. en iyi ihtimalle biri eline geçirip üstüne iki çizik de o atar. ama senin bu kadar sevgi dolu bir kalbin varken korkma, mutlu olmama şansın yok.

saol var ol arkadaşım düşüncelerin bana güven verdi sizin gibi dostlarım olduğu için inanın bu siteye üye olduğum için mutluyum siz beni hayata döndürüyosunuz keşke sizin de dediğiniz gibi herşey eskisi gibi olsa...

Kurslara filan yazıl, imkanın varsa başka yerlere git şehir değiştir yani hayatına yeni heyecanlar yenilikler kat. Bakış açını farklılaştır. Tamam oldu bitti de. Hayatının bundan sonraki kısımlarında ne olacak bilmiyorsun ki. Belki çok güzel olacak cok güzel şeyller yaşayacaksın. İstersen neden olmasın ki.

ondan sonra bir hayatım olur mu bilmiyorum bugün gördüm dostlarım o sevdiğim aam a sanki beni tanımıyor o kaar rahaty ki bir kusuru vardı çok çok zayıflamış ve ben kendmi kötü hissettimçok korkuyorum arkadaşlarım çok ben eski ben olmak isityorum allahım yardım et hep hüzün bakışlı gözleirm var herşeyde ağlıyorum bilmiyorum kurtulamıyorum kurtulamaıyorum....

çok zordur tahmin edebiliyorumm ama elden ne gelir hiçbirşey!

hayat bu şükür et elimiz ayağımız tutuyor..

biz nelere üzülüyoruz

hem o kim ki ondan sonra bi hayatım olurmu bilmiyorm diyorsun...

senin hayatın ondan mı ibaret!

arkadaşlar dostlarım size teşekkür ederim herşey adına .siz benim yanımdasınız artık konuşacak bir dostlarım olu.bunun için bu siteye üye olduğum için çok şanslıyım.dün akşam bir dizi izldim orda kendimi görüm o kadar büyük bir travma geçiriyorum ki inanın çok kötüyüm.kendimi atılmış issediyorum.ve ailesinin hiç bir şey olmamaış gibi davranmaları çocuğun da hiç bir şey olmamaış gibi olması kötü inanın dün akşam raryıp tek bir şey söylemek istedim ömür boyu unutamadığı bir laf ama yapaamdım artık küçülmek istemeemk için.kendime özen göstermeye başlaım ama içim içi düzeltemiyemiyorum bu sabah onunla aylardan sonra onunla karşılaştım arkamda geliyordu onun geldiğini farkettim ama durmadım ona tek bir laf bile söyleyemedim.ve ağladım neden deim hayat bu neen bu kadarkalbim temizken bu hyat oyunu neden bana oynandı...

Kızlar yardım ein artık tahammülüm kalmadı bir şeyler yapmam geek çok geç olmadan lütfen ben düzgün bir insanım bana bunları yapma hakkını kimse vermedi veemez sonuç ne olursa olsun bir bedel ödemeli kenside ama nasıl

Neyin bedeli arkadaşım?
Zorla mı oldu herşey?
Hayır anlamıyorum..
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilm ama sizin gibi düşünenlere de çok kızıyorum..
Yaparken iyi,adam gidince kötü!
Türk Filmi mi çeviriyoruz ayol?
Polise gidip şikayet etseniz adamlar dalga geçerler sizle?

7 aydır ses soluk yokmuş değmez bu adam için üzüldüğüne merak etme unutursun zamanla yeni aşklara yelken bile açarsın sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…