• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Aaaa ne güzell. Oğluşun mu olacak benimde oglusum olacak insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Persembe gunu perinatolog randevum var. Ayrıntılı ultrasona giricez ins. Guzel haberler aliriz sende bende

aaa doğru senin de oğlandı demi unuttum ben onu inşallah canım doğdukları günleri de görürüz hayırlısıyla...perşembe haber ver ozaman merak ederim...
gozunuz aydın kıslar. pgt oldugu ıcın mı perinatologa gıdıyorsunuuuzzz ? Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsin inşaallah ...

gozunuz aydın kıslar. pgt oldugu ıcın mı perinatologa gıdıyorsunuuuzzz ? Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsin inşaallah ...
canım ben değil phaselis gidicek onun sürekli kanaması olduğu için doktoru içimiz rahat etsin demiş diğer testleri iyi inşallah bu da öyle olucak :)

Tesekkurler. Pgt nedir bilmiyorum ama benim gitme sebebim riskli gebelik gecirmem. Ayrintili ultrason icin gidicem.Gerci cogu gebeyi bir kere perinatologa yonlendiriyorlarmış. Sende durumlar nedir?

Tesekkurler. Pgt nedir bilmiyorum ama benim gitme sebebim riskli gebelik gecirmem. Ayrintili ultrason icin gidicem.Gerci cogu gebeyi bir kere perinatologa yonlendiriyorlarmış. Sende durumlar nedir?
canım ben değil phaselis gidicek onun sürekli kanaması olduğu için doktoru içimiz rahat etsin demiş diğer testleri iyi inşallah bu da öyle olucak :)

ayy anladım pardon kıslar .. bende pgt oldugu ıcın bende sızı oyle dusundun :) bende transfer ıcın beklıroum bı dundurulmuş embrıyo ile işte ....

ayy anladım pardon kıslar .. bende pgt oldugu ıcın bende sızı oyle dusundun :) bende transfer ıcın beklıroum bı dundurulmuş embrıyo ile işte ....
nezaman olucaksın belli mi bide kaçıncı gün embriyosu...inşallah biran önce pozitifi görürsün bebişin seninle olur

Cevap yazmistim ama olmadi galiba bi daha yazayim. Pgt nedir merak ettim. Insallah transferin guzel gecer.mutlu haberler vermen dilgiyle canim

Cevap yazmistim ama olmadi galiba bi daha yazayim. Pgt nedir merak ettim. Insallah transferin guzel gecer.mutlu haberler vermen dilgiyle canim
nezaman olucaksın belli mi bide kaçıncı gün embriyosu...inşallah biran önce pozitifi görürsün bebişin seninle olur

pgt embrıolar olduktan sonra genetık olarak ıncelenıor saglıklı olan transfer edılıor..tup bebekten tek farkı bu , sureç aynı tup bebek zaten ... 6 tane embrıomuz oldu pgt ye gonderıldı genetık olarak ıncelendı sadece bı tanesı saglıklı cıktı , dıgerlerı ıptal.. oda donduruldu beklıo. ohss ıhtımalına karsı doktorum erteledı .. reglım oldugu zman gıtcem .. ekın 17 sı gıbı beklıorum ya bakalım.. 5. gun embrıosuydu dondurulan .. korkuorum ınş herşey yolunda gıder transferım olurda tutunur bebişim :( dua edersenız sevıınıırımmm

pgt embrıolar olduktan sonra genetık olarak ıncelenıor saglıklı olan transfer edılıor..tup bebekten tek farkı bu , sureç aynı tup bebek zaten ... 6 tane embrıomuz oldu pgt ye gonderıldı genetık olarak ıncelendı sadece bı tanesı saglıklı cıktı , dıgerlerı ıptal.. oda donduruldu beklıo. ohss ıhtımalına karsı doktorum erteledı .. reglım oldugu zman gıtcem .. ekın 17 sı gıbı beklıorum ya bakalım.. 5. gun embrıosuydu dondurulan .. korkuorum ınş herşey yolunda gıder transferım olurda tutunur bebişim :KK43: dua edersenız sevıınıırımmm
Hadi hayirli olsun dua ederiz tabi etmezmiyiz. Rabbim guzel haberler almanizi nasip etsin.ins. benimde dondurulmustu. Dondurulmus embriyolarin tutunma ihtimali daha yuksek oluyormus. Rabbim yuzunu guldursun hayirlisiyla

Ben de yeni perinatologtan geldim. Iyi haberler aldım allaha cok sukur. Hersey iyi gorunuyor. Kasılmalar ve kanamam icin ilaclarima devam edicem. Bunun icin yapilacak bisey yokmus baska. Icim cok rahatladi. Rabbime sukurler olsun

Ben de yeni perinatologtan geldim. Iyi haberler aldım allaha cok sukur. Hersey iyi gorunuyor. Kasılmalar ve kanamam icin ilaclarima devam edicem. Bunun icin yapilacak bisey yokmus baska. Icim cok rahatladi. Rabbime sukurler olsun
aaaaaaay çok sevindim canım hadi gözün aydın için ferahlamıştır...

Hadi hayirli olsun dua ederiz tabi etmezmiyiz. Rabbim guzel haberler almanizi nasip etsin.ins. benimde dondurulmustu. Dondurulmus embriyolarin tutunma ihtimali daha yuksek oluyormus. Rabbim yuzunu guldursun hayirlisiyla

Amin inşaallah .. senın adına da cok sevındım .. Rabbim hayırlısı ıle saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın inş. cnmmm ;)

slmmm yarin benimde blastokist transferm olcak.bastan beri okudum ve nerdeyse 6.gun icin hep ii seyler. umarim yarin benim icinde hersey yolunda gider ve bende kuzuma.kavusurum.baska kimsecikler.var miiii??

slmmm yarin benimde blastokist transferm olcak.bastan beri okudum ve nerdeyse 6.gun icin hep ii seyler. umarim yarin benim icinde hersey yolunda gider ve bende kuzuma.kavusurum.baska kimsecikler.var miiii??
hayırlı olsun canım transferin olmuştur artık 3 gün yat dinlen sonrasında normal yaşamına geri dön kasma kendini rahat olman çok önemli bak ben bu denememde öyleydim şükürler olsun hamileyim inşallah sen de olursun canım bekleme süren 10 günmü

hayırlı olsun canım transferin olmuştur artık 3 gün yat dinlen sonrasında normal yaşamına geri dön kasma kendini rahat olman çok önemli bak ben bu denememde öyleydim şükürler olsun hamileyim inşallah sen de olursun canım bekleme süren 10 günmü
cnmmm hayirli ugurlu olsun hamileligin ins dariisi basima.olur;) dun oldu transferim isten rapor aldim evde dinlenmeye karar verdim iste hep ayakta oluyorum malesef biraz hayata yogunluga.mola.dedim;) ama ilki negatif oldugundan biraz umutsuzum ama hayirlisi demekten baska bisey.gelmiyor.elimden.

Evt benimde transferim blasokistle olmustu ve allaha cok sukur hamileyim
sonuc
8.gun 104.82
10.gun 204.9
Sizce ikizmi
allahim hepimize yardimci olsun

cnmmm hayirli ugurlu olsun hamileligin ins dariisi basima.olur:KK66: dun oldu transferim isten rapor aldim evde dinlenmeye karar verdim iste hep ayakta oluyorum malesef biraz hayata yogunluga.mola.dedim:KK66: ama ilki negatif oldugundan biraz umutsuzum ama hayirlisi demekten baska bisey.gelmiyor.elimden.
aaa lütfen umutsuz olma benim de ilki negatifti o 4.gün embriyosuydu taze :KK53: evde 12 gün yattım sürekli hiç iş yapmadım resmen zehir ettim hayatı kendime ama olmadı...bunda donmuşla denedik 6.gün blast. ama hiç olumsuz düşünmedim bu kez olucak dedim günlük yaşantıma döndüm veee oğluşum benimle :) evde olman iyi ama öyle çok yatma rahme kan gitmesi için kabız olmaman için hareket etmen lazım inşallah bebişin sıkı sıkıya tutunur sana da güzel haberler verirsin test günün nezaman peki?

aaa lütfen umutsuz olma benim de ilki negatifti o 4.gün embriyosuydu taze :KK53: evde 12 gün yattım sürekli hiç iş yapmadım resmen zehir ettim hayatı kendime ama olmadı...bunda donmuşla denedik 6.gün blast. ama hiç olumsuz düşünmedim bu kez olucak dedim günlük yaşantıma döndüm veee oğluşum benimle :) evde olman iyi ama öyle çok yatma rahme kan gitmesi için kabız olmaman için hareket etmen lazım inşallah bebişin sıkı sıkıya tutunur sana da güzel haberler verirsin test günün nezaman peki?
23 ekimde transfer oldu 5.gun blastokist.ve test gunue 4.kasim yazdi bi gariplik yok mu sencede 5.gun bile olsa 12 gun mu bekleyecegim?icimde bi melek seviniyo bu kez olucak merak etme dio 5 dk snra bi ses olmucak dio gelgitlerim var yani; (zor gecicek 10 gun daha beni beklio umarim sona yaklastikca iyi melek fisildar hep;))

yani soyle dusunuyorum bu kez donmus embriyo drum donmuşla basari olari daha fazla diyor,e yumurta toplama olayi olmadi daha dinlenmis vucut ve gecen sefer transer edilen embrio 3 gunluktu simdi ki embriyo 5 gunluk.her turlu pozitif olmays calisiorum cok sebep var olumlu olmasi icin ama ne bileyim iste bi korku var her daim.

Back
X