• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Beni bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çünkü gelişim yavaşmış. 3. Güne kadar çok iyiydi.
Benimde geçen sene ki tüp bebekte genetik bozukluk nedeniyle kalp durdu 12 haftalık iken.
pgt yaptırsaydınız keşke canım. hatta geç kalmadıysan dondurulmadan gönderin

Beni bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çünkü gelişim yavaşmış. 3. Güne kadar çok iyiydi.
Benimde geçen sene ki tüp bebekte genetik bozukluk nedeniyle kalp durdu 12 haftalık iken.
başın sağolsun benimde 10 haftalık kaybım oldu. muhtemelen genetiktendi göndermedi doktor incelemeye

başın sağolsun benimde 10 haftalık kaybım oldu. muhtemelen genetiktendi göndermedi doktor incelemeye
Biz o zmn ki bebekten göndermiştik. Turner sendromu çıktı. İki doktorum da tamamen şansızlık pgt ye gerek Yok dedi. Pgt de hücre koparılacağı için be doktorlar da tesadüf dediği için yaptırmadık

Biz o zmn ki bebekten göndermiştik. Turner sendromu çıktı. İki doktorum da tamamen şansızlık pgt ye gerek Yok dedi. Pgt de hücre koparılacağı için be doktorlar da tesadüf dediği için yaptırmadık
evet o turner sendromu öyle iyikide erkenden düşmüş canım doğsada bi yığın problemi olcaktı, üreme sistemini olumsuz etkiliyor boy kısalığı falan oluyor ölebiliyorlar.
ikincide tekrar etme oranı çok düşükmüş evet. sağlıkla gelsin

Senin de başın sağolsun. Çok zor bir durum. Çok emek veriyoruz, tam seviniyoruz, sonra daha büyük bir acı
sağol cnm aynen. ben o zaman kendimde değildim doktorda sadece patolojiye göndermiş tartıştım sonradan ama iş işten geçmişti. çok rahat 3 düşükten önce göndermiyoruz diyo. benimde tepem attı zaten tüp bebekle gebeliğim oluyor ne demek 3 düşük dedim. bizde insanız dedim. prosedür böyle dedi içimden tonla küfrü yedi tabi

sağol cnm aynen. ben o zaman kendimde değildim doktorda sadece patolojiye göndermiş tartıştım sonradan ama iş işten geçmişti. çok rahat 3 düşükten önce göndermiyoruz diyo. benimde tepem attı zaten tüp bebekle gebeliğim oluyor ne demek 3 düşük dedim. bizde insanız dedim. prosedür böyle dedi içimden tonla küfrü yedi tabi
Ben özelde yaptırdım. Parasını alınca takır takır yapıyorlar. Bizi duygu yönünden anlamadıkları kesin.

Acibadem maslakta. Canim zaten bu kimyasal olanida dondurulmus ile idi. Bana taze transfer yapilamamisti progestan yuksrkliginden. Mecburan 2 ay sonra yaptirmistik transferi
Cnm bnm
Selam kızlar benimde dondurulmuş 6.gün 5AB transferim olacak. Sizce şansım ne kalitesi nasıl ?
Cnm kalitesi gayet güzel, şansını sorucak olursan rabbim ol derse bu iş olur...

Dondurulmuş embriyo transferi öncesinde e2 değeri çok yüksek çıkıpta lucrin depot ile bu değeri düşüren arkaşlar var mı merak ediyorum

Ben de yakında transfer yaptıracağım 3 adet beşinci gün embriyom var ancak bu adet dönemi e2 200 lerde olduğundan 20. Gün lucrin depot 3,75 iğne yapıp ondan on gün sonra Rahmi hazırlamaya başlayacağız... transfer yaptıranların bu durumla karşılaşıp karşılaşmadıklarını merak ediyorum.. tecrübesi olan var mı..

Merhaba kızlar benimde 6.gün 1 tane embriyom var, ilk denemem. Transfer işlemlerine başladık 3 gün önce. Estrofem,coraspin,folbilol kullanıyorum simdilik. 10 gün sonra kontrol verdi. Hakkımızda hayırlısı olsun. İçimde hep negatiflik duygusu var ya.

Back
X