• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Evt benimde transferim blasokistle olmustu ve allaha cok sukur hamileyim
sonuc
8.gun 104.82
10.gun 204.9
Sizce ikizmi
allahim hepimize yardimci olsun
donmuş blast. transferimiydi canım öyleyse donmuşlarda değer biraz yüksek çıkıyo benim de 10.gün 170.5 12.gün 448.7 çıkmıştı ikiz sandık tek çıktı :) inşallah senin ikizdir tabi istiyosan :KK53:

23 ekimde transfer oldu 5.gun blastokist.ve test gunue 4.kasim yazdi bi gariplik yok mu sencede 5.gun bile olsa 12 gun mu bekleyecegim?icimde bi melek seviniyo bu kez olucak merak etme dio 5 dk snra bi ses olmucak dio gelgitlerim var yani; (zor gecicek 10 gun daha beni beklio umarim sona yaklastikca iyi melek fisildar hep:KK66:)
bu doktorlar böyle işte süreyi uzattıkça uzatıyolar gerçi benimki 10 gündü şimdi hakkını yemiyim :) sen de 12 gün bekleme bence hemde 2 tane konmuş 8.gün belli olur iş karıştırmak gibi olmasın ama o_O umutsuzluk da yok olucak bak gör bu kez bebişin seninleeeee

bu doktorlar böyle işte süreyi uzattıkça uzatıyolar gerçi benimki 10 gündü şimdi hakkını yemiyim :) sen de 12 gün bekleme bence hemde 2 tane konmuş 8.gün belli olur iş karıştırmak gibi olmasın ama o_O umutsuzluk da yok olucak bak gör bu kez bebişin seninleeeee
yok kuzu tek konuldu 2 degil; (8.gun rapor icin hastaneye gitmem gerekicek ogun bi baktirmayi planliyorum varsa belli olur die dusunuorum.hep 0.3 0.5 leri gordugum icin ; (

donmuş blast. transferimiydi canım öyleyse donmuşlarda değer biraz yüksek çıkıyo benim de 10.gün 170.5 12.gün 448.7 çıkmıştı ikiz sandık tek çıktı :) inşallah senin ikizdir tabi istiyosan :KK53:
Allah ne verirse tabi sağlikla kucagima alimde ama tek olsa daha iyi olur ikiz biraz korkutuyo beni ve benim transferim donmusla yapilmadi norm 5 gun embriyosuydu allah hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin 7 yildir ugrasiyom 4 negatiften sonra buna inanamiyorum hep bir terslik olucak gibi degerim 10.gun 269.9
Ins tektir

Ben cnm 6.gün dondurulmuş embriyosu 2tane transfer edildi, sonucum pozitif... seninkidemi 6.gün embriyosu?
gözünaydın canım sağlıkla ilerler inşallah. ben daha transfer olmadım dondurulmuşum var 4 tane 6. gün orta kalite embiryolar var.
ocakta 5. gün transferi olmuştum kimyasal oldu. artık hiç umudum kalmadı. geçen yılki tedaviden de kalbi duran bi gebeliğim vardı oda 4. gün embriyosu idi.

yani korkuyorum embriyolarda genetik bi sıkıntı var galiba.
bana ve eşime genetik tesler yapıldı normal çıktı. kanda pıh. taşıyıcılığım vardı clexanda vermişti. histeroskopi rahim filmide yapıldı hepsi açık temiz. bu arada eşimde sperm problemi vardı ilaçla anca çıkıyor hareket yok. muhtemelen spermde dna hasarı vardır. sayı az olduğundan yaptıramadık.
doktor yumurta kalitende bozabiliyor embriyoyu diyor.
her kafadan bi ses var.

cnm senin daha önce denemen varmıydı. pgt falan yapıldımı
Cnm bu benim 3.denememdi diger 2si hiç tutmadı, evet ilk denememde pgt yapmıştık ama çok pişman oldm çnkü çok bilinçsizce hareket ettik iyice araştırmadan, sonra herşey bitince embriyologla yüz yüze detayli konuşunca anladım anlatiyim sana şimdi pgt 3.gün embriyoyo uygulandıgında zarar vermek çok yüksek çnkü bir parça alınıp pgtye yollanıo embriyoyu lazerle içine embriyologlar delip girio ve alıo içinden, bu bize yapılandı, diger tercih ise 5.gün embriyosuna yapılan pgt bu embriyonun zaten parçaları dışarı çıkmaya başladıgından direk dışarki parçayı alıp embriyoya zarar vermiolar.. ama o ay embriyoyu dondurup öbür ay transfer yapıolar pgt sonucu 2günde geldigi için...

gözünaydın canım sağlıkla ilerler inşallah. ben daha transfer olmadım dondurulmuşum var 4 tane 6. gün orta kalite embiryolar var.
ocakta 5. gün transferi olmuştum kimyasal oldu. artık hiç umudum kalmadı. geçen yılki tedaviden de kalbi duran bi gebeliğim vardı oda 4. gün embriyosu idi.

bana ve eşime genetik tesler yapıldı normal çıktı. kanda pıh. taşıyıcılığım vardı clexanda vermişti. histeroskopi rahim filmide yapıldı hepsi açık temiz. bu arada eşimde sperm problemi vardı ilaçla anca çıkıyor hareket yok. muhtemelen spermde dna hasarı vardır. sayı az olduğundan yaptıramadık.
her kafadan bi ses var.
Teşekkür ederim cnm darısı sana tez zamanda cnm, rabbim ol derse hemencicik olur.. cnm nerde yaptırıosn tedavini? Sperm hareket olmaması tedaviyi etkilemio bnm eşimdeki problemde bu, morfoloji sıfır, cnm dondurulmuşlarla çok daha pozitif oluo tedavi bide böyle dene derim cnm

her kafadan bi ses var.
Cnm bide embriyoların kalitelerine hiç takılma, ne zayıf embriyolar var tutuo, kaliteli olanlarda tutmuo...

Cnm bu benim 3.denememdi diger 2si hiç tutmadı, evet ilk denememde pgt yapmıştık ama çok pişman oldm çnkü çok bilinçsizce hareket ettik iyice araştırmadan, sonra herşey bitince embriyologla yüz yüze detayli konuşunca anladım anlatiyim sana şimdi pgt 3.gün embriyoyo uygulandıgında zarar vermek çok yüksek çnkü bir parça alınıp pgtye yollanıo embriyoyu lazerle içine embriyologlar delip girio ve alıo içinden, bu bize yapılandı, diger tercih ise 5.gün embriyosuna yapılan pgt bu embriyonun zaten parçaları dışarı çıkmaya başladıgından direk dışarki parçayı alıp embriyoya zarar vermiolar.. ama o ay embriyoyu dondurup öbür ay transfer yapıolar pgt sonucu 2günde geldigi için...
Aynen canim 5. Gune gidrse yaptircaz zaten. Donduruldugunuda biliyorum. Suankilerr doktor gerek yok dediginden gondermeden dondurtmustuk.

Teşekkür ederim cnm darısı sana tez zamanda cnm, rabbim ol derse hemencicik olur.. cnm nerde yaptırıosn tedavini? Sperm hareket olmaması tedaviyi etkilemio bnm eşimdeki problemde bu, morfoloji sıfır, cnm dondurulmuşlarla çok daha pozitif oluo tedavi bide böyle dene derim cnm
Acibadem maslakta. Canim zaten bu kimyasal olanida dondurulmus ile idi. Bana taze transfer yapilamamisti progestan yuksrkliginden. Mecburan 2 ay sonra yaptirmistik transferi

Beni bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çünkü gelişim yavaşmış. 3. Güne kadar çok iyiydi.
Benimde geçen sene ki tüp bebekte genetik bozukluk nedeniyle kalp durdu 12 haftalık iken.
Benim bildigim doktorlar gelişim yavaşlıgı fark ettikleri an transferi hemen yapıolar gün daha çok bekleyip risk almıolar...
Çok üzüldüm kalbi duran gebeliginiz için rabbim tez zamanda nasip etsin...

Benim bildigim doktorlar gelişim yavaşlıgı fark ettikleri an transferi hemen yapıolar gün daha çok bekleyip risk almıolar...
Çok üzüldüm kalbi duran gebeliginiz için rabbim tez zamanda nasip etsin...
Amin inşallah. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Ben de anlamadım. Şimdi tekrar telefon bekliyorum

Back
X