- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
pgt yaptırsaydınız keşke canım. hatta geç kalmadıysan dondurulmadan gönderinBeni bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çünkü gelişim yavaşmış. 3. Güne kadar çok iyiydi.
Benimde geçen sene ki tüp bebekte genetik bozukluk nedeniyle kalp durdu 12 haftalık iken.
başın sağolsun benimde 10 haftalık kaybım oldu. muhtemelen genetiktendi göndermedi doktor incelemeyeBeni bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çünkü gelişim yavaşmış. 3. Güne kadar çok iyiydi.
Benimde geçen sene ki tüp bebekte genetik bozukluk nedeniyle kalp durdu 12 haftalık iken.
bence çok iyi canım hiç takılma. tutma ihtimali yüksek umarım rahminde kabul eder bol şansSelam kızlar benimde dondurulmuş 6.gün 5AB transferim olacak. Sizce şansım ne kalitesi nasıl ?
valla 2 ay sonra hazırlanmayı düşünüyorum. biraz ara vercemPeki şimdi transferin ne zaman cnm?
İnşallah canım dondurulmuşlar ile 2.tedavim bu inşallah tutar. İnşallah hepimizin yüzü gülerbence çok iyi canım hiç takılma. tutma ihtimali yüksek umarım rahminde kabul eder bol şans
Biz o zmn ki bebekten göndermiştik. Turner sendromu çıktı. İki doktorum da tamamen şansızlık pgt ye gerek Yok dedi. Pgt de hücre koparılacağı için be doktorlar da tesadüf dediği için yaptırmadıkbaşın sağolsun benimde 10 haftalık kaybım oldu. muhtemelen genetiktendi göndermedi doktor incelemeye
benimde dondurlumuta ikinci olcak ama daha 2 ay sonra hazırlancam. aynen inşallah bu defa olurİnşallah canım dondurulmuşlar ile 2.tedavim bu inşallah tutar. İnşallah hepimizin yüzü güler
Senin de başın sağolsun. Çok zor bir durum. Çok emek veriyoruz, tam seviniyoruz, sonra daha büyük bir acıbaşın sağolsun benimde 10 haftalık kaybım oldu. muhtemelen genetiktendi göndermedi doktor incelemeye
evet o turner sendromu öyle iyikide erkenden düşmüş canım doğsada bi yığın problemi olcaktı, üreme sistemini olumsuz etkiliyor boy kısalığı falan oluyor ölebiliyorlar.Biz o zmn ki bebekten göndermiştik. Turner sendromu çıktı. İki doktorum da tamamen şansızlık pgt ye gerek Yok dedi. Pgt de hücre koparılacağı için be doktorlar da tesadüf dediği için yaptırmadık
sağol cnm aynen. ben o zaman kendimde değildim doktorda sadece patolojiye göndermiş tartıştım sonradan ama iş işten geçmişti. çok rahat 3 düşükten önce göndermiyoruz diyo. benimde tepem attı zaten tüp bebekle gebeliğim oluyor ne demek 3 düşük dedim. bizde insanız dedim. prosedür böyle dedi içimden tonla küfrü yedi tabiSenin de başın sağolsun. Çok zor bir durum. Çok emek veriyoruz, tam seviniyoruz, sonra daha büyük bir acı
Ben özelde yaptırdım. Parasını alınca takır takır yapıyorlar. Bizi duygu yönünden anlamadıkları kesin.sağol cnm aynen. ben o zaman kendimde değildim doktorda sadece patolojiye göndermiş tartıştım sonradan ama iş işten geçmişti. çok rahat 3 düşükten önce göndermiyoruz diyo. benimde tepem attı zaten tüp bebekle gebeliğim oluyor ne demek 3 düşük dedim. bizde insanız dedim. prosedür böyle dedi içimden tonla küfrü yedi tabi
işte canım acemilik oldu. sonradan aklıma geldi. yoksa parası neyse verirdik özel hastaneydi zaten parasız göndermezdiBen özelde yaptırdım. Parasını alınca takır takır yapıyorlar. Bizi duygu yönünden anlamadıkları kesin.
İnşallah bundan sonra böyle şeylere gerek kalmadan bebeğimizi kucağımıza alırızişte canım acemilik oldu. sonradan aklıma geldi. yoksa parası neyse verirdik özel hastaneydi zaten parasız göndermezdi
Cnm bnmAcibadem maslakta. Canim zaten bu kimyasal olanida dondurulmus ile idi. Bana taze transfer yapilamamisti progestan yuksrkliginden. Mecburan 2 ay sonra yaptirmistik transferi
Cnm kalitesi gayet güzel, şansını sorucak olursan rabbim ol derse bu iş olur...Selam kızlar benimde dondurulmuş 6.gün 5AB transferim olacak. Sizce şansım ne kalitesi nasıl ?
Canım ne yaptın merak ettim. Bebim de 6.güne en azından birtane kalacak inşallahbnm 6. gun 4 adet embriyom var,
2 adet koyulacak cnm inş güzelce çözünürler de pozitif sonuçlar alırız..
6.gün embriyonuz oluştumu acaba transfer edildimi benimde 6. gün embriyom varCanım ne yaptın merak ettim. Bebim de 6.güne en azından birtane kalacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?