• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Cnm adetin kacinci gunu gidiyoruz dun bebegimi kaybettigimi ogrendim 15gun once kan testinde gorundu ama dun kesesini goremedi doktor bugunde kanamam geldi az az ne yapacam bu adet kanamasimi

Cok gecmis olsun allah hayırlısını nasip etsin inş hepimiz icin. Bir kere mi kan testi yaptin, kactı peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun allah hayırlısını nasip etsin inş hepimiz icin. Bir kere mi kan testi yaptin, kactı peki?

canım nasıl gidiyor hamilelik... takvim yapmamışsın altta kaç haftalık oldunuz keseyi falan gördünüzmü tek mi çift mi aaay nekadar çok soru sordum dimi :)

canım nasıl gidiyor hamilelik... takvim yapmamışsın altta kaç haftalık oldunuz keseyi falan gördünüzmü tek mi çift mi aaay nekadar çok soru sordum dimi :)

Yarın kese görmeye gidicem doktora inşallah bi aksilik olmaz. 5 haftalık görünüyorum şuan. Surekli telefondan giriyorum. Telden de takvim yapılmıyor. Bi keseyi goreyim inşallah bende takvim yapicam😄😄😄

Yarın kese görmeye gidicem doktora inşallah bi aksilik olmaz. 5 haftalık görünüyorum şuan. Surekli telefondan giriyorum. Telden de takvim yapılmıyor. Bi keseyi goreyim inşallah bende takvim yapicam😄😄😄

olmaz olmaz merak etme sen...ee hbr verirsin ozaman bebişlerini görünce :)

Selamlarr. Bugun gittim doktora ve tek kese gorundu. Saglikliymis bi sorun yokmus. 😄 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicem insallah. Allah hepinize nasip etsin amiiiiinnnnn

Ay çok sevindim inşallah ben de görürüm salı günü.. bu hamilelik sabır işi anlaşılan:)

Slm arkdaslar ben bgn transferim oldu belim ve bacaklarimda siddetli olmasada agri var kasiklarimda zaman zamn agri sikistiriyo ates basiyo bide icinizde boyle olab varmi normalmi acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlarr. Bugun gittim doktora ve tek kese gorundu. Saglikliymis bi sorun yokmus. 😄 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicem insallah. Allah hepinize nasip etsin amiiiiinnnnn

Hayirli olsun canm allah tamamini erdirsin saglikla keyifle kucaginada almayi nasip etsn

ooooooooh maşallah :nazar: amin canım inşallah biz de görürüz o günleri senin adına da çok sevindim canım sağlıcakla kucağına da al inşallah

Ay çok sevindim inşallah ben de görürüm salı günü.. bu hamilelik sabır işi anlaşılan:)

Aynen sabir hep sabir 😊 napalim sonu guzel olsunda. Hadi vakalim sira sende ins. Sende goreceksin merak etme

Slm arkdaslar ben bgn transferim oldu belim ve bacaklarimda siddetli olmasada agri var kasiklarimda zaman zamn agri sikistiriyo ates basiyo bide icinizde boyle olab varmi normalmi acaba

Canim gecmis olsun. Herkeste farkli gelisiyor. Allahin izniyle normaldir insallah. Cok rahatsiz ederse bi doktoruna sor bence

Hayirli olsun canm allah tamamini erdirsin saglikla keyifle kucaginada almayi nasip etsn

cok tesekkur ederim. Allah sizlere de nasip etsin insallah.

ooooooooh maşallah :nazar: amin canım inşallah biz de görürüz o günleri senin adına da çok sevindim canım sağlıcakla kucağına da al inşallah

Cok sagol. Insallah sizlerinde guzel haberlerinizi alirim. Takipteyim ona goreeee😄

Bekle beni irenbe salı günü geliyorum yetti gari donmuşlarimi alcam ben :-)

Hadi hayirlisi.basla sende artik dimi yani😄😄😄 ilk defa sali gunu mu gitmis olacaksin simdi?

Back
X