cnm naptın ,
bellı oldumu transferin
Evet canım bi aksilik olmazsa haftaya cuma olacak 2tanesini de koycakmıs :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm naptın ,
bellı oldumu transferin
Evet canım bi aksilik olmazsa haftaya cuma olacak 2tanesini de koycakmıs :)
Arkadaslarım bugun kalp atışımızı duyduk. Insallah hepiniz duyarsıniz. 8 haftalık olduk. Cok sukur rabbime. hepinize dua ediyorum. Insallah sizlerde iyi hayırlı haberler alırsınız. 😘😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sevındım çokk :)
hadi bakalım
Sağol canım bi yolu açayım arkamdan hız kesmeden gel emi ♥![]()
inşallah cnm,
2 taneyse şansın baya yüksek sakın ha sakın streslı olma hep ii düşün olacak inşallah cnm.
bana da 2 taneye karar verdik.
inş sorunsuz çözülsünler de..
Aynen canım şansımız yüksek kötü düşünmek asla yok herşey sorunsuz olacak inanıyorum buna bukez turnayi gözünden vurcaz ben de sen de :)
buradakı arkadaşlar baya moral oldu bana inşallah hamileler keravnına biz de katılıcaz :)
Arkadaslarım bugun kalp atışımızı duyduk. Insallah hepiniz duyarsıniz. 8 haftalık olduk. Cok sukur rabbime. hepinize dua ediyorum. Insallah sizlerde iyi hayırlı haberler alırsınız. 😘😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏 dilerim bende birgün buraya yazabilirim pozitifi gördüğümü...
Evet ya iyi oluyor burası herkesin derdi hedefi aynı olunca paylasacak cok seyi oluyo herkes senin ne çektiğini anliyo derdine ortak oluyor en azından kendi cevremizdekiler gibi olur olmaz konusma olayı olmuyo herkes birbirine destek veriyo ben de seviyorum burayı
cnm bende başladım tedaviye bugun 2. gunum.
9 ağustosta transferim olucakmış.
ama sen o zamana kadar sonuç bile alırsın inş![]()
Aaa çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı kesinlikle almış olurum :) sen de gelismelerden haberdar et emi suann kullandığın ilaç varmı canım estrofeme başladın mi
cnm benım geçen ay progesteron yuksek çıkmıştı estrofeme rağmen yumurtlamıştım ya![]()
o yuzden lucrın ığne kullanıyorum gobekten yumurta baskılayıcı ve climara forte bant yapıstırıyorum şuan.
yanında her gün elevit, omega 3, b12 , folik asit ve hafta bir d vitamını ampul olarak içiyorum.
bir de antibiyotiklerim vardı onları kullandım geçen hafta bitti.
sana vitamın olarak ne verdi cnm, benim bu vitamınler yuzunden baya iştahim açıldı :)
cnm bende başladım tedaviye bugun 2. gunum.
9 ağustosta transferim olucakmış.
ama sen o zamana kadar sonuç bile alırsın inş![]()
benim de transferim 9 ağustosta olacak.sen nerdesin canım?
bahçeci fulyadayım ,
hayırlısı olsun cnm :)) ne güzel iste moral veririz birbirimize :)
ben çok telaşlıyım
sen nere oluyorsun tedavni?
ben de bahçeci umuttayım :)
ayy beklemek sürelerimiz aynı olacak,çok heyecanlı
ben de telaş yok,sen de yapma.
herşey güzel olacak :)
inşallah cnm saolasın:))
kaç adet transfer olacak cnm kaçıngı gün senınkıler,
inşallah güzelce çözünürler, tek derdim bu şimdilik :))
doktor 1 tane transfer diyo
benimkiler 3.gün donduruldular,benim opu geçen ay oldu.yumurtam fazla çıktığı için ohss riskinden dolayı transfer bu aya kaldı.
ben 5.gün transferi olmaz mı dedim.söylediklerine göre o donmuşları çözdürüp 5.güne ulaşmalarını mı bekliyolarmış neymiş.
valla ilk kez yaptırdığımız için çok iyi de bilmiyorum ama hayırlısı.tutacağı varsa her türlü tutar heralde