olur tabi olmazmı tek dileğim size hayırlı haberlerimi yazabilmek burdan inanın iyki bu siteyi keşfettim diyorum bazen yanlız olmadığını anlıyor insan meğer benimle aynı sıkıntıda olan ne çok insna varmış diyosun ve tanımadığın insanların senin için allaha el açıp dua etmeleri çok kutsal bi duygu allahım hiçbirini geri çevirmez umarım
dilek cim aynı acıyı yasayan bir melek annesi olarak inşallah bu bebeğin sana tutunur diye dua ediyorum
inşallah bana da yeniden annelik nasip eder ve uzun ömürlü olur bu kez bebeğim
inşallah seninki de sağlıklı ve uzunömürlü olacak
ilk bebeğini kaybettiğin için bu korkuyu yaşaman normal cnm
ama bi de şu var bebeğini kaybedip de kucağına sağsalim alan çok anne var sen de ben de onlarda olacağız Allah ın izniyle
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin...
ah canım kardeşim çekmeyen hakikaten bilemez derlerya annem bile bilemez ne hissettiğimi nasıl acılrla kavrulduğumu içimde nasıl sönmeyen bi ateş yandığını ona sarılıyorum her akşam allahım onun kokusu onun varlığı bile öyle büyük bir güç veriyorki insana rabbim yokluğunu hissettirmesin diyorumki benim evladımda benim kokumu aldığımda aynısını hissedicek belkide benden kopmamak için o minicik bedeniyle nasıl mücadele edicek rabbim isteyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin herkese etsin herkesle birlikte banada etsin umarım yüce rabbim onada bizede bi şans daha verir
amin dilek cim
bu kez herşey yolunda gidecek çünkü ötekinin sebebi belli olmuş
şimdi ona göre önlem alınır öyle düşün
biz testleri yaptıracağız bizimki kordon kazasıydı bişi çıkaz dediler ama yinede yaptırlaım dedik
Allah ın izniyle meleğime bir kardeş düşünüyoruz cnm biraz daha toparlandıktan sonra
sen hamilesin dua et bana olrmu tez zamanda sağlıklı hayırlı ve uzunömürlü evlatları olsun diye
tmm
cnm benim inş..bugün doktorun odasından iyi haberlerle çıkarsın meleğini görr iyidir inş. annesi allahım sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip etin kaç aylık hamilesin?
Elbetteki ederim kardeşim etmem mi hiç bu gece senin için yasin-i şerif okuyup dileğimi dierim inşallah allahım dileklerini geri çevirmez muratlarına kavuşursun rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin herkesle birlikte bizlere de nasip etsin takdir rabbimin
Canımm benim allah sabır versin öncelikle sana tavsiyem hiç kötü düşünme girerken bile korkma hiç bişeyi yok benim evladımın de allahın izniyle kucağına alacağın günlerin hayalini kur seni tanımıyorum ama bende senin için dua edicem allah hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin rabbim.......dualarım seninle arkadaşımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?