arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var :(

Allah yardımcın olsun cnm
dualarımız hep irlikte

Rabbim isteyen tüm cümle kullarınada sanada sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin. inş. her şey yolundadır cnm..Rabbim meleğini sana bağışlasın,bebeğinin o mis gibi kokusunu doya doya içine çekmeyi,ona sımsıkı sarılmayı nasip etsin sana..

Ancak yazabiliyorum cumartesi incelediler bebeğimi beyni ciğerleri böbrekleri elleri ayakları herbişeysi oluşmuş yavrumun, baktığımızda da parmağını emiyodu evladım öyle güzeldi ki insan saatlerce izlese doyamaz onu seyretmeye neyse doktor ilkine nazaran çok daha olumlu konuştu yani en azından ilk bebeğimdeki sendrom bunda yokmuş durumuda gayet iyiymiş yani gelişmesi güzel dedi ama işte tek sorun bebeğimin cildinin altı su toplamış yani bütün vücudu su toplamış çocuğumun o yüzden CVS yapılması gerekiyormuş bugün 08,30 da hastaneye çağırdı doktor yaptırdık zor bi işlem değildi doktorda sağolsun hiç canımı yakmadı şimdi nasıl geçireceğimi düşündüğüm 20 koca gün var önümde hayırlısı bakalım bunada şükürler olsun eğer bunun sonucu olumlu çıkarsa en azından bekleme şansım olacak allahım herkese derdinin dermanını versin herkesi evladına sorunsuz kavuştursun çok zor inanın o duyguyu yaşamak ama ben daha kötülerini bildiğim için buna bile şükür ederek kalktım o masadan rabbimin takdiri ile hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah. Yanımda olup desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler...

Selam

Bugün yazılarını ilk defa okudum canım gerçekten çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun bebeişin kucağına almayı sağ salim nasip atsin canım sana dua etmekten başka bir şey gelmiyo elimden bence kötü düşünme iyi düşünki sonucuda iyi olsun canım.

canım dünden beri bakıyorum hiç bişe yazmadın bende korkmuştum çok şükür korktuğum gibi olmadı bebeğin iyiymiş işallah 20 günün sonundada daha iyi olduğunu ögrenirsin ALLAHIM kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla,bende 3 düşük yaptım tüm testlerimi yaptırdım tek bi kromozom testim kaldı (tedavisi yok)işallah onun sonucunuda yarın alcam dualarınızı bendende eksik etmeyin şu testte temiz çıkarsa yeniden bebek düşünücem işallah yarın benim içinde güzel olur,güzel haberler duymayı RABBİM nasip eder dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar,dilekcim hamilelerin duaları kabul olurmuş banada dua et olurmu

Canım RABBİM yardımcın olsun inşallah burdan iyi haberlerini alırız.

amin kardeşim sağolasın

öyle olmasını ümid ediyorum hep dualarınız esirgemeyin yinede çok tşk ederim manevi desteğiniz için

ederim abi kardeşim allahım bütün isteyenlerin dualarını dileklerini kabul etsin umarım rabbim cemi cümlemizle beraber bizede bu duyguyu yaşatır, allahım tez zamanda sanada evlat müjdelerine kavuştursun umarım sağlıklı uzun ömürlü evlatların olur..

CVS testimin sonucunu aldım kızlar sonuç temiz çıktı çocuğumda genetik hiçbir hastalık bulunamadı ve doktoru dediki artık riskliler sınıfından normal gebeler sınıfına terfi edebilirsin bana gelmene dahi gerek kalmadı çocuğunun durumu gayet iyi kendi doktoruna gidebilirsin dedi duygularımı anlatmak çok zor dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler rabbime şükürler olsunki bebeğim sağlıklı benim gibi sonuç bekleyen yada sorun olduğu için üzülen arkadaşlarım takdir allahın dua edin bol bol ben öyle geçirdim 20 günü bende edicem sizler için allahım herkese nasip etsin güzel haberler almayı...

geçmiş olsun canım atlatmana sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın

cok sevindirici :) okudugumda cok duygulandimmmm... Insan ne kadar tedrigin oluyor hersey yolundami diye... bebekten önemli baska birsey kalmiyor..

cok sevindirici :) okudugumda cok duygulandimmmm... Insan ne kadar tedrigin oluyor hersey yolundami diye... bebekten önemli baska birsey kalmiyor..

inan kesinlikle katılıyorum söylediklerine yani şimdi herşeyin yolunda olduğuna bile inanası gelmiyor insanın ama yolunda işte şimdi bebişimi biraz beslemem gerekiyomuş haftasına göre biraz minik çünkü teyzesi :))

baska düsünülcek birsey yoksa, cok güzel :))) cinsiyeti bellimi ?

ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN.UMARIM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN.UZUN UZUN ÖMÜR YAŞAR.BİRAZ MORALİNİDE DÜZGÜN TUT.O SENİ HİSSEDİYOR.BİR KERE BİR SORUN OLDU DİYE HEP OLACAK DEĞİL CANIM.

haklısın arkadaşım muhakkak öyle ama içim hep ferahdı zaten hep alllahıma tevekkül ettim hiç kabullenmedim kötü bişi olacağını sonuçta beni utandırmadı çok şükür allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…