arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var :(

haklısın arkadaşım muhakkak öyle ama içim hep ferahdı zaten hep alllahıma tevekkül ettim hiç kabullenmedim kötü bişi olacağını sonuçta beni utandırmadı çok şükür allah herkese nasip etsin inşallah

Olmadı arkadaşlar bir kez daha hüsran oldu benim için herşey başından beri biliyorsunuzki riskli bir hamilelik geçiriyordum sizlerden bu yüzden ki hep dualarınızı istyordum eden etmeyen herkesten allah binlerce kez razı olsun fakat olmadı işte yine hüsran yine hüsran temiz gelen cvs sonucuma sevincini yalayamadım bile cinsiyetini öğrenmeye diye gittik ama ödemin arttığını duyduk işinin ehli bir proftan atıl yükselden çok zorda olsa randevu aldık detaylı olarak bakılsın diye gittik o masaya yatarken allahım dedim içimden nolur bir mucize olsun hoca çok tatlı br ihtiyar olumlu pozitif biri ama bebeğime bakarken birden o güzeln adam portresi gitti yerini hüzünlü bakışlara bıraktı asistanına gördüğü anomalileri tıp dilinde not aldırıyorduki ben etkilenmiyeyim diye ama o biilmiyorduki ben bunlara hiç yabancı değilim ilk bebeğimden biliyorum ne denli kötü şeyler söylediğini o daha sayarken bunları döküldü gözyaşlarım gözlerimden kolumu sıktı sonra üzülme yavrum diye teselli olacakmışım gibi üzülmemek elde değildi sonra kaldırdı beni eşim ve oturtu bizi karşısına dediki size güzel haberler veremicem çocuklar çok ama çok üzügünüm halbuki ben zaten biliyordum hep içimde yaşadığım korku gerçekleşmişti işte yine o zehir zemberek sözler dökülüyordu doktorun ağzından 20 haftalık olması gereken bebeğim minicik kalmıştı gelişemiyordu beyninde gözlerinde minicik bedeninde bir sürü anomalisi varmış dedim kaldıramaz o daha küçücük dediki evet kaldıramaz o yüzden hemen müdahele etmemiz gerekiyro dedi ilk bebeğim gibi 22 haftalıkken yine koparıcaklar bebeğimi benden dayanması çok zor biliyorum ama dayanıyorum rabbimden sabır dileniyorum onun takdiri herşey elbetteki bir bildiği bir düşündüğü var bizim için bir mucize istiyorum ama çok zor olduğunuda biliyorum haftaya çarşamba günü çapada nörologlardan oluşan bir heyetin önüne çıkıcam perşembede gentikçilerle görüşücez ve sonrası malum bebeğimi yavrumu koparıcaklar benden rabbim sen çok büyüksün öyle şeylere kadirsinki meleğimi bir kez daha yanına alıyorsun inşallah birgün bende sağlıklı bir evlat sahibi olacağım günü ümid ve hasretle bekliyeceğim...

canım diyeceğim tek cümle rabbimiz yardımcın olsun...inşallah sağlıklı sıhhatli ömürlü bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler de nasip olucak...

Son düzenleme:
canım diyeceğim tek cümle rabbimiz yardımcın olsun...inşallah sağlıklı sıhhatli ömürlü bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler de nasip olucak...

amin selvicim inşallah olucak umut etmeyi hiç kesmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…