Ayy ayy maşallah:)) Yerleştiği günü de tez vakitte görürsün inşallah...Çoğu gitti azı kaldı.Valla ben de burda heyecanlanıyorum, seninle birlikte:)) Hadi bakalım hayırlısı, yerleşince içinde huzurla oturursun inşallah. Allah içine sindirsin şekerim.öptüm.
şekerim
mobilylar yarın geliyor dua et içime çok sinsinn:)Birde gelinlikteyiz artık aysiraya baka bakalım beğendiğin bişler olcakmı aysira.com ben 2010 401 i beğendim ama?
Şekerimmmm, inşallah mobilyaların çook içine siner.ınşallah hepsi tam istediğin gibi hayalindeki gibi olmuştur. Yerleştirince "ıŞTE BUDUR "," BU ıŞ BU KADAR " dersin.Gelinliğin için de hemen bakıyorum tatlım. Bakalım ne bulacağız.:)))öptüm
yok canım yaa fazla kabrık istemiyorum onu da geçtim bunlar direk elbise gibi giyinip çekniyolar heralde ben tarlatanla giyindim yani öyle çok elbise gibi durmuyo sitede görenler çok sade ve elbise gibi buldu ama keşke üzeirmde foto çekseydim
Valla ben modellerini beğendim. Mesela 2010 479 da benim hosuma gitti. Bi de anasayfada görünen kızın üstündeki 3 model de cok güzel.Ama dediğin gibi bunlar elbise gibi giyip çıkmışlar. O yüzden sade görünüyor. Ama bence gayet güzel modeller:)))
Valla ben modellerini beğendim. Mesela 2010 479 da benim hosuma gitti. Bi de anasayfada görünen kızın üstündeki 3 model de cok güzel.Ama dediğin gibi bunlar elbise gibi giyip çıkmışlar. O yüzden sade görünüyor. Ama bence gayet güzel modeller:)))
Senin üstünde hepsi ışıl ışıl olacak emin ol:)) Kır düğününün konseptine de biraz uygun olsun diye ben dantelsiz bi model seçmeye çalıştım. Kuyruğunu da kısa tutmaya çalış. Bence:))
Ayy ayy maşallah:)) Yerleştiği günü de tez vakitte görürsün inşallah...Çoğu gitti azı kaldı.Valla ben de burda heyecanlanıyorum, seninle birlikte:)) Hadi bakalım hayırlısı, yerleşince içinde huzurla oturursun inşallah. Allah içine sindirsin şekerim.öptüm.