Benim 3 gündür çok Karnım ağrıyı özelikle bugun baya ağrım var. Ağrı oldukça bişey olcak diye korkuyorum.
şekerim zaten doktor buldummu soru yağmuruna başlıyorum hemen.bir ara küçük bir defterim vardı gitmeden önce sorularımı yazıyodum doktorum bana gülmüştü.bence bu iyi birşey çünkü bazen unutuyorsunuz ne diyeceğinizi.zaten plasentayı soruyorum ama daha erken falan diye tatmin edici cevap alamıyorum.ama bugün sorcam.randevum beşte.üff 270 tl de bayılcam ama napiim o doktora gitmek istiyorum.bence de kız gibi geliyor sağlıklı ve hayırlı olsun kız erkek farketmez canım ama ben kızları çok severim erkek diye tutturanlardan olmadım hiç.
Benim 3 gündür çok Karnım ağrıyı özelikle bugun baya ağrım var. Ağrı oldukça bişey olcak diye korkuyorum.
pepukecim senınle konusunca ınsan rahatlıyo inan. insallah bugun doktorn guzel seylr soyler ıyı haberlerını beklıyoruz...
bu arada sen nasıl oldun canım kasılmaların ne alemde ya ben dr un yanına gittiğim zamna 1 saat odasında kalıyoruz 1 defa bile kasılmıyorum dr diyo hani nerde diye valla benmi karıştırıyorum acaba bu kasılma olayını anlamadım gitti...
ben hala yatıyorum ilaca devam kahverengi akıntımda gecıo cok sukur (masallah dıyım ) kasılma olayını bende anlamıs deılım ınan..bazen karnımın bı tarafı dag gıbı oluyo ve cok sert oluyo kasılma omu acaba???
pepukecim senınle konusunca ınsan rahatlıyo inan. insallah bugun doktorn guzel seylr soyler ıyı haberlerını beklıyoruz...
Ah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.ben hepinizin ablasıyim o yüzden sizlerikardeşim gibi görüyorum vallah herkesin iyi olmasinı istiyorum.ayrica bugün doktorum güzel şeyler soyledi moral verdi sağolsun.bebeişim çok iyi ve sağlıklı görünüyormuş.plasentayı da hiç düşünme herşey iyi olacak dedi.gelecek ay hersey netleşecek ona gore konuşuruz dedi.hayırlısı artık..
amaannn sağlıklı olsun canımda gerisi mühim değil tabikide hadi abkalım bayıl paracıkları dr una sonra gel biz burda moralini düzeltiriz :)bende not almaya başladım sonra gitmeyi bile beklemeden arayıp telefonda srdum dr şok soru yağmuru allahtan suratıma kapatmadı :)
Canım doktora gittim sonunda ve odasindan gülerek cıktım.sağolsun iyi karşıladı moral verdi.herşey yolunda dedi.ultrasonda uzun uzun inceledi bebişi.bacaklarını açmadıgı için cinsiyet gelecek aya kaldı.ama hiç umursamadık valla.plasentanin yeri için de yine kesin konuşmadı gelecek ay konusuruz dedi daha çok erken dedi.ikili testi istemediğimi soyledim.kotü sonuc çıksa da aldirmayacaksan yapmayalım dedi.ense kalinlığı ve burun basıklığı oranları cok iyi ciktı ama tabi tek ultrasonla down sendromu riski anlaşılamayabilir.neyse artık Allaha emanet.sigorta konusunda da yardımcı olacak.inşallah hersey yolunda giderse acıbademde doğururum.devletin eline düsmek istemiyorum yine yaa.hasta bakımı rezalet.benden haberler su an bu kadar şekerim senden ne haber?bu ara daha iyisin maşallah.kızımıza iyi bakiyomusun bakiim?güzel besleniyomusun?dinleniyo musun güzelce?hmmmm kizarım bak ablayım ben ona göre.
aman aman gülerek çıktığımız günleri gördük ya şu dr odalarından gam yemem artık Allaha çok şükür ben ağrı konusunda daha iim o değişik adet ağrım geçti binlerce kere şükürler olsun ama bugün çok fazla kasılmam vardı bakalım artık dr um progestanla 28i görürüz gibi dedi sonrası Allah kerim.Bende devleti istemiyorum valla c.tesi dr umun doğum yaptırdığı hastaneye gittik şiddetli ağrıyla tabi hastane çok ii ebeler hemşireler çok ilgili Allahım izin verirde o günleri görürsem kesin orda doğum yapcam zaten bu arada ben anca başladım hareketlerini hissetmeye dün resmen pat diye vurdu ama oydu inanamadım müthiş bi duygu ya hergün böyle vursun uyutmasın beni :)haa bak neden bilmiyorum ama hep kız geçiyo içimden seninkine dair belkide kızıma arkadaş aradığımdandır :)herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda bugünleri gördük ya çok şükür inşallah kucağımızada alalım tek dileğim bu
aman aman gülerek çıktığımız günleri gördük ya şu dr odalarından gam yemem artık Allaha çok şükür ben ağrı konusunda daha iim o değişik adet ağrım geçti binlerce kere şükürler olsun ama bugün çok fazla kasılmam vardı bakalım artık dr um progestanla 28i görürüz gibi dedi sonrası Allah kerim.Bende devleti istemiyorum valla c.tesi dr umun doğum yaptırdığı hastaneye gittik şiddetli ağrıyla tabi hastane çok ii ebeler hemşireler çok ilgili Allahım izin verirde o günleri görürsem kesin orda doğum yapcam zaten bu arada ben anca başladım hareketlerini hissetmeye dün resmen pat diye vurdu ama oydu inanamadım müthiş bi duygu ya hergün böyle vursun uyutmasın beni :)haa bak neden bilmiyorum ama hep kız geçiyo içimden seninkine dair belkide kızıma arkadaş aradığımdandır :)herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda bugünleri gördük ya çok şükür inşallah kucağımızada alalım tek dileğim bu
Güzel kardeşim benim inşallah inşallah yavrukuşlarimizı kucaklarımıza alırız,mutluluk gözyaşları dokeriz.miniğinin tekmelerini hissetmeye başladin ay ne heyecanlı çok tatlı yaa maşallah yerim onun tekme atan minış ayacıklarını.bu güzel zamanlarının kıymetini bil olur mu güzelim? Çok güzel bence çok mutlu oldumsenin adina.inşallah şu kasılmaların biter geçer gider.
Tabiki zaten doktorun neredeyse orada doğum yapman lazım.inşallah istediğin yerde yaparsın doğumunu.bu arada gittiğinde doğum odasına müsaitse gidersin ebelerle tanişırsın şimdiden.aşinalık kurarsin.yabancılık çekmezsin zamanı geldiğinde.
ncb sen kaç haftalıksın ?
ncb sen kaç haftalıksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?