Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Benim 3 gündür çok Karnım ağrıyı özelikle bugun baya ağrım var. Ağrı oldukça bişey olcak diye korkuyorum.

aynen ben de ağrı olunca korkuyorum sanki ardından kanama gelecek gibi geliyor.ama hiç korktuğum olmadı.sen yine de ağrın olunca yat dinlen.bişey yapacağın varsa da yapma.rahim büyüdükçe geriliyor ağrının sebebi bu olabilr.

pepukecim senınle konusunca ınsan rahatlıyo inan. insallah bugun doktorn guzel seylr soyler ıyı haberlerını beklıyoruz...

amaannn sağlıklı olsun canımda gerisi mühim değil tabikide hadi abkalım bayıl paracıkları dr una sonra gel biz burda moralini düzeltiriz :)bende not almaya başladım sonra gitmeyi bile beklemeden arayıp telefonda srdum dr şok soru yağmuru allahtan suratıma kapatmadı :)

Benim 3 gündür çok Karnım ağrıyı özelikle bugun baya ağrım var. Ağrı oldukça bişey olcak diye korkuyorum.

canım aynı düşünce bendede vardı yani ilk zamanlar ağrıyla birlikte hep kanama oldu buda korku olarak kadı bende ama benim c.tesi günkü halimi bi görseydin dayanamıyodum ağrıya resmen sanki heran adet olcakmış gibiydim ne ilaç ne bişey zaten hepi topu bir tane minoset içebildim oda bişeye yaramadı aynı gün içerisinde 2 defa acile gittim bak allaha şükür hiçbişeycik olmadı bazı kişiler çok ağrılı geçiriyolarmış heralde bizde onlardan bazılarıyız

pepukecim senınle konusunca ınsan rahatlıyo inan. insallah bugun doktorn guzel seylr soyler ıyı haberlerını beklıyoruz...

bu arada sen nasıl oldun canım kasılmaların ne alemde ya ben dr un yanına gittiğim zamna 1 saat odasında kalıyoruz 1 defa bile kasılmıyorum dr diyo hani nerde diye valla benmi karıştırıyorum acaba bu kasılma olayını anlamadım gitti...

ben hala yatıyorum ilaca devam kahverengi akıntımda gecıo cok sukur (masallah dıyım ) kasılma olayını bende anlamıs deılım ınan..bazen karnımın bı tarafı dag gıbı oluyo ve cok sert oluyo kasılma omu acaba???

aman aman geçsin ya sanırsam oymuş benimde kasıklarımın biraz üst tarafı böle bi şişlik gibi bişey oluşuyo karnım bile diyemiyorum tam olarak orası sert o kadar ilaç vs mutlaka işe yarıyodur ya sen ilaç olarak sadece pregestanmı kullanıyodun

Ah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.ben hepinizin ablasıyim o yüzden sizlerikardeşim gibi görüyorum vallah herkesin iyi olmasinı istiyorum.ayrica bugün doktorum güzel şeyler soyledi moral verdi sağolsun.bebeişim çok iyi ve sağlıklı görünüyormuş.plasentayı da hiç düşünme herşey iyi olacak dedi.gelecek ay hersey netleşecek ona gore konuşuruz dedi.hayırlısı artık..

oh oh maşallah size :)

Canım doktora gittim sonunda ve odasindan gülerek cıktım.sağolsun iyi karşıladı moral verdi.herşey yolunda dedi.ultrasonda uzun uzun inceledi bebişi.bacaklarını açmadıgı için cinsiyet gelecek aya kaldı.ama hiç umursamadık valla.plasentanin yeri için de yine kesin konuşmadı gelecek ay konusuruz dedi daha çok erken dedi.ikili testi istemediğimi soyledim.kotü sonuc çıksa da aldirmayacaksan yapmayalım dedi.ense kalinlığı ve burun basıklığı oranları cok iyi ciktı ama tabi tek ultrasonla down sendromu riski anlaşılamayabilir.neyse artık Allaha emanet.sigorta konusunda da yardımcı olacak.inşallah hersey yolunda giderse acıbademde doğururum.devletin eline düsmek istemiyorum yine yaa.hasta bakımı rezalet.benden haberler su an bu kadar şekerim senden ne haber?bu ara daha iyisin maşallah.kızımıza iyi bakiyomusun bakiim?güzel besleniyomusun?dinleniyo musun güzelce?hmmmm kizarım bak ablayım ben ona göre.

aman aman gülerek çıktığımız günleri gördük ya şu dr odalarından gam yemem artık Allaha çok şükür ben ağrı konusunda daha iim o değişik adet ağrım geçti binlerce kere şükürler olsun ama bugün çok fazla kasılmam vardı bakalım artık dr um progestanla 28i görürüz gibi dedi sonrası Allah kerim.Bende devleti istemiyorum valla c.tesi dr umun doğum yaptırdığı hastaneye gittik şiddetli ağrıyla tabi hastane çok ii ebeler hemşireler çok ilgili Allahım izin verirde o günleri görürsem kesin orda doğum yapcam zaten bu arada ben anca başladım hareketlerini hissetmeye dün resmen pat diye vurdu ama oydu inanamadım müthiş bi duygu ya hergün böyle vursun uyutmasın beni :)haa bak neden bilmiyorum ama hep kız geçiyo içimden seninkine dair belkide kızıma arkadaş aradığımdandır :)herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda bugünleri gördük ya çok şükür inşallah kucağımızada alalım tek dileğim bu

Güzel kardeşim benim inşallah inşallah yavrukuşlarimizı kucaklarımıza alırız,mutluluk gözyaşları dokeriz.miniğinin tekmelerini hissetmeye başladin ay ne heyecanlı çok tatlı yaa maşallah yerim onun tekme atan minış ayacıklarını.bu güzel zamanlarının kıymetini bil olur mu güzelim? Çok güzel bence çok mutlu oldumsenin adina.inşallah şu kasılmaların biter geçer gider.
Tabiki zaten doktorun neredeyse orada doğum yapman lazım.inşallah istediğin yerde yaparsın doğumunu.bu arada gittiğinde doğum odasına müsaitse gidersin ebelerle tanişırsın şimdiden.aşinalık kurarsin.yabancılık çekmezsin zamanı geldiğinde.

Güzel kardeşim benim inşallah inşallah yavrukuşlarimizı kucaklarımıza alırız,mutluluk gözyaşları dokeriz.miniğinin tekmelerini hissetmeye başladin ay ne heyecanlı çok tatlı yaa maşallah yerim onun tekme atan minış ayacıklarını.bu güzel zamanlarının kıymetini bil olur mu güzelim? Çok güzel bence çok mutlu oldumsenin adina.inşallah şu kasılmaların biter geçer gider.
Tabiki zaten doktorun neredeyse orada doğum yapman lazım.inşallah istediğin yerde yaparsın doğumunu.bu arada gittiğinde doğum odasına müsaitse gidersin ebelerle tanişırsın şimdiden.aşinalık kurarsin.yabancılık çekmezsin zamanı geldiğinde.

inşallahhhhhhh canım benim aynen bide kasılmalar biterse o kadar mutlu olcamki :)canım bu arada sende 12 yi atlattın hadi gözün aydın diyelim burda böyle 30ları 35 leri de görelim inşallah artık pc başında nasıl otururuz o halde bilemiyorum tabide :)evet benim kız güze vuruyo arada seninkide başlamıştır heralde bide sen biliyosun az çok hareketlerinin nasıl bişey olduğunu ben acemi anca anca anlayabiliyorum harika güzel bişey Allahım herkeslere nasip etsin

bende perde asarken düşmüştüm ve düşük tehlikem vardı. 20 gün hiç kıpırdamadan doktorun verdiği tavsiyelere göre uzandım. çocuğumu kucağıma aldım. her gün şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…