madem doktorun bukadar rahat umursamaz bence doktorunu değiştir içinde rahat etsin doktora güven çok önemli baksana verdiği ilaçtan şüphe ediyosun doğumda nasıl güveniceksin.
canım berbat günler geçirdim şu bikaçgündür 2 gün önce kendi dr umun yokluğunda dayanamayıp başka dr a randevu aldım güya iyi bir dr ilk gün herşey iyi dedi günde 30 defa kasılma olması normalmiş oha dedim nasıl normal olur diye dünde bikaç nokta kanamanın ardından tekrar ona gittim rahim ağzında yarım cm açılma var dedi eğer istersem hastaneye yatacağımı ve ağrım geçincede dikjiş atılacağını söyledi kendi drumda yoktu ama dün akşam üzeri gelmiş hemen ona gittim açılma falan yok dedi ama dikkat etmem gerekiyor kasılmalar için ilaçlara devam ediyorum ayakta kalmıyorum bugün sanki daha iyiyim kasılma konusunda ayakta durmadığım zaman karnım daha yumuşak saolsun kendi drum psikolojimi düzeltti biraz çok kızmıştım ona dün yüzünede söyledim zaten bırakıp gittiniz beni sizin yüzünüzden dolandım durdum dedim ama hata bende o kadar güvendiğim bi drun sözüne inanıp ilaçlarımı alıp yatmalıydım şimdi kafamı karıştırmaktan başka ne oldu sanki neticede yaış yapmadım hastaneye bolsıvı ve ilaçlarımı alıp dinlencem yarın tekrar kontrolüm var asıl dr umla diğerine gitmeyi bidaha düşünmüyorum zaten eşşek kafam benim akılsız başın cezasını bebeğim çekiyo
Aman da benim küçük kardeşim neler de yaşamış haberim yok.çok geçmiş olsun canım yaa.ucuz atlatmışsın.bu arada oteki doktora da bilimum küfürlerimi yolluyorum.seni boşuna korkutmuş,hastaneye yatsan yok yere para alacak bi de sizden vicdansız.neyse daha fazla sinirlenmeden konuyu değistiriyorum.bundan sonra daha dikkatliolursun,daha sık kontrole gidersin.nasıl olsa çalişmıorsun.evde dinlenirsin,bacaklarının altina koy yastıkları geç tvnin karsısina bol bol totonu ve bebişini büyüt.
ay canım sorma valla bugün rutin kontrolümüz vardı kendi dr umuzla ordan geldik şimdi dalga geçiy aaa dur senin açılman vardı dimi diye içime iniyodu şaka yapmış meğerse diğer dr a laf çarpıtmış :)korkma dedi 1 ay sonra yine randevu acil bişey olmazsa ama 28 haftaya kadar progestana devam zaten alıştım artık ilaçlara napalım bebiş sağlıklı olsunda ben dayanırım bişekilde tabiki zaten daha çok dinleniyorum kalkmıyorum mecbur kalmadıkça yatıncada daha iyi olduğum kesin neyse öle yani sen nasılsın kendi derdimden seni soramadım bile tatil yaramış sana :)...
mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım.rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.bende 31+1 haftalık hamileyim ve gecen hafta kanamam oldu dr. aradım hemen gelmemi söyledi.apar topar hastaneye gittik ve önce nstye girdim sancılarım varmıs ama ben hissetmiyordum.dr alttan muayene etti ve 1cm acılma oldugunu soyledi basımdan kaynar sular döküldü sankisonra 1gece hastanede tuttu acılmayı onleyici iğne vurdular ve 6 saatte 1 nidilat verdiler kanamam durdu cok sükür simdi evde istirahatteyim nidilata devam ediyorum günde 8 tane benımde ncb senin gibi karnım boyle sert ve top gibi oluyor bazen cok korkuyorum bısey olcak dıye ( kızlar sizinde hikayelerinizi okudum saglıklı ca bebeklerimizi kucagımıza alırız inş.
mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım.rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.bende 31+1 haftalık hamileyim ve gecen hafta kanamam oldu dr. aradım hemen gelmemi söyledi.apar topar hastaneye gittik ve önce nstye girdim sancılarım varmıs ama ben hissetmiyordum.dr alttan muayene etti ve 1cm acılma oldugunu soyledi basımdan kaynar sular döküldü sankisonra 1gece hastanede tuttu acılmayı onleyici iğne vurdular ve 6 saatte 1 nidilat verdiler kanamam durdu cok sükür simdi evde istirahatteyim nidilata devam ediyorum günde 8 tane benımde ncb senin gibi karnım boyle sert ve top gibi oluyor bazen cok korkuyorum bısey olcak dıye ( kızlar sizinde hikayelerinizi okudum saglıklı ca bebeklerimizi kucagımıza alırız inş.
Yaradı yaradı çokşükür tatil iyi geldi gezdiktozduk fazla yorulmadan.artıkdaha relaxım.ben de 5 inde gidicem doktora.ikili test falan yaptırmıcam.çünkü amniyosentez yaptırmam.bebeğimi öldürmeyi düşünemem.Allah vermesin.senin adına da sevindim canım.eğer kötü bişey olsaydı dr bi ay sorasına gÜn vermezdi.inşallah tek progestan kullanmakla herşey hallolur.
cok sagol yaa ama ben cok korkuyorum bebegım erken gelıverırse dıye sızınde dedıgınız gıbı tuvalete gıtmeye korkar oldum acaba bısey gelmısmı dıyedaha emızlıgımı yapmamıstım hersey anneme kaldı kendımı okadar kotu hıssedıyorum kı (
bende 3lü falan yaptırmıcam dediğin gibi umarım birtek progestanla hallolur ağrım çok oluyo şu bikaçgündür elimde olsa iğneye bile razıyım beklemedeyimm.....
Bu syfayı hep takıp ediyorum ama hiç yazmadım..
Bugun itibariyle 10+1 hamileyim..He şey yolunda gidiyodu ama 4 gün önce gece birden bire kahverengi akıntı geldi..kilodumun ağını kaplıca kadardı nerdeyse.. leke de değil akıntı..
Tabi gece hemen acile gittik..Doktor alttan baktı tertemiz dedi.. Bebeğe baktı maşallah cok sğlıklı..Eve döndük ertesi gün sarı sarı akıntılarım oldu.. Bu defa kendi dktoruma gittim..
Çok sukur o da bi sorun görmedi ama progestan verdi..Bol istirahat dedi..Yemek yemek ve tuvalet dışında kalkmak yok dedi..
4 gündur yatıyorum..Hapımı içiyorum.. Çok şükür kahverengi akıntı olmadı bi daha ama ara ara acık sarı oluyo ve tabi ağrım da var.. Sizce normal mi ? Ne zaman geçer ?
Canım senin zaten ikiliguzel cıktığı icin üçlüye lüzum yok.dr isterse de boşuna yaptırmış olursun.ağrıların olmasının tek bi güzel yanı olabilir seni uyarıyor ve fazla aktivite yaptırmıyor dimi?inşallah geçecek canım hepsi geçecek.iste kimi kadın fazla zahmet çekmeden doguruyor kiminin deburnundan geliyor.hepsinde var bir hikmet.
Bu syfayı hep takıp ediyorum ama hiç yazmadım..
Bugun itibariyle 10+1 hamileyim..He şey yolunda gidiyodu ama 4 gün önce gece birden bire kahverengi akıntı geldi..kilodumun ağını kaplıca kadardı nerdeyse.. leke de değil akıntı..
Tabi gece hemen acile gittik..Doktor alttan baktı tertemiz dedi.. Bebeğe baktı maşallah cok sğlıklı..Eve döndük ertesi gün sarı sarı akıntılarım oldu.. Bu defa kendi dktoruma gittim..
Çok sukur o da bi sorun görmedi ama progestan verdi..Bol istirahat dedi..Yemek yemek ve tuvalet dışında kalkmak yok dedi..
4 gündur yatıyorum..Hapımı içiyorum.. Çok şükür kahverengi akıntı olmadı bi daha ama ara ara acık sarı oluyo ve tabi ağrım da var.. Sizce normal mi ? Ne zaman geçer ?
ayy Allah beterinden esirgesin ama ağrı çekmek çok zormuş gerçkten hep diyodum ohh bi hamile kalayım kurtulcam 9 ay adet ağrısından ama ağrılarım beni çok seviyo bırakmıyolar napalım bebğim iyi olsunda herşeyin hayırlısı
Evet canım bebişler iyi olsun yeterki.benim yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım.bakalım dr ne dicek.cinsiyetini de söyler harhalde.ama cinsiyetdüşünecek halde diilimki.plasentanin yerinden baska bişey düsünemiyorum.yarin yine bisey demezse dr,sabrim taşacak sanırım.
o demese bile sen sor canım bazen sormadan cevaplama gereği duymuyolar inşallah bişey olmuyacak merak etme hadi bakalım kız mı erkek mi :)sanki bi kızda senden geliyo gibi geliyo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?