Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

madem doktorun bukadar rahat umursamaz bence doktorunu değiştir içinde rahat etsin doktora güven çok önemli baksana verdiği ilaçtan şüphe ediyosun doğumda nasıl güveniceksin.

haklısın canım da hatanın kendimde olduğunu kötü bir deneyim sonucu anladım onunki umursamazlkık değilde benimki fazla evhammış heralde kabahatiiin çoğuu bendeeeeeeee ama çok iyi anladım ondan başka güvenebileceğim başka dr yokmuş dediğin gibi gittim başka dr a da para vermekle kaldım

Aman da benim küçük kardeşim neler de yaşamış haberim yok.çok geçmiş olsun canım yaa.ucuz atlatmışsın.bu arada oteki doktora da bilimum küfürlerimi yolluyorum.seni boşuna korkutmuş,hastaneye yatsan yok yere para alacak bi de sizden vicdansız.neyse daha fazla sinirlenmeden konuyu değistiriyorum.bundan sonra daha dikkatliolursun,daha sık kontrole gidersin.nasıl olsa çalişmıorsun.evde dinlenirsin,bacaklarının altina koy yastıkları geç tvnin karsısina bol bol totonu ve bebişini büyüt.

ay canım sorma valla bugün rutin kontrolümüz vardı kendi dr umuzla ordan geldik şimdi dalga geçiy aaa dur senin açılman vardı dimi diye içime iniyodu şaka yapmış meğerse diğer dr a laf çarpıtmış :)korkma dedi 1 ay sonra yine randevu acil bişey olmazsa ama 28 haftaya kadar progestana devam zaten alıştım artık ilaçlara napalım bebiş sağlıklı olsunda ben dayanırım bişekilde tabiki zaten daha çok dinleniyorum kalkmıyorum mecbur kalmadıkça yatıncada daha iyi olduğum kesin neyse öle yani sen nasılsın kendi derdimden seni soramadım bile tatil yaramış sana :)...

mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım.rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun.bende 31+1 haftalık hamileyim ve gecen hafta kanamam oldu dr. aradım hemen gelmemi söyledi.apar topar hastaneye gittik ve önce nstye girdim sancılarım varmıs ama ben hissetmiyordum.dr alttan muayene etti ve 1cm acılma oldugunu soyledi basımdan kaynar sular döküldü sanki sonra 1gece hastanede tuttu acılmayı onleyici iğne vurdular ve 6 saatte 1 nidilat verdiler kanamam durdu cok sükür simdi evde istirahatteyim nidilata devam ediyorum günde 8 tane benımde ncb senin gibi karnım boyle sert ve top gibi oluyor bazen cok korkuyorum bısey olcak dıye( kızlar sizinde hikayelerinizi okudum saglıklı ca bebeklerimizi kucagımıza alırız inş.

Yaradı yaradı çokşükür tatil iyi geldi gezdiktozduk fazla yorulmadan.artıkdaha relaxım.ben de 5 inde gidicem doktora.ikili test falan yaptırmıcam.çünkü amniyosentez yaptırmam.bebeğimi öldürmeyi düşünemem.Allah vermesin.senin adına da sevindim canım.eğer kötü bişey olsaydı dr bi ay sorasına gÜn vermezdi.inşallah tek progestan kullanmakla herşey hallolur.

Mrb canım aramıza hosgeldin.çok geçmiş olsun ama panik yapma surada az bir zamanın kalmış Allahın izniyle zamanında yavruna kavuşursun.bol bol dinlenmene bak sakın iş yapma kendini yorayım deme.hep tetikte ol.inşallah güzel haberlerini verirsin.

cok sagol yaa ama ben cok korkuyorum bebegım erken gelıverırse dıye sızınde dedıgınız gıbı tuvalete gıtmeye korkar oldum acaba bısey gelmısmı dıye daha emızlıgımı yapmamıstım hersey anneme kaldı kendımı okadar kotu hıssedıyorum kı (

hg canım öncelikle o yaşadığın büyük ihtimallle kasılmadır yani bana söylenende o ama geçiyor sonra merak etme sen nidilatını düzgün kullan emin ol yüzmüşyüzmüş kuyruğuna gelmişsin ben senin kadar haftalık olsam valla takmazdım içebildiğin kadar su iç bence kasılmalar için çok iimiş....

bende 3lü falan yaptırmıcam dediğin gibi umarım birtek progestanla hallolur ağrım çok oluyo şu bikaçgündür elimde olsa iğneye bile razıyım beklemedeyimm.....

Korkma canım kötü şeyleri aklından uzaklastır sil at.sen olumsuz olursan bebeğin de etkilenir.aman tek problemin temizlik olsun komiksin valla.ben de hicbişey yapamıyorum daha dogrusu artık gucüm kuvvetim yerinde ama yapmaya çekiniyorum zaten eşim de eğildiğimi görse uyarıyor.yemek bile yapmamı istemiyor.temizliği o yapmaya çalıstı ikiaysır ama erkek sonucta ne kadar yapabilir.ben de dün eve temizlikçi aldım sağolsun çok ta iyi çıktı içim rahatladı güzel temizledi.artık ayda bir alıcam.paraya kıyıcam napıyım.sen de kıy imkanın varsa en azindan 1-2 kereliğine kadın tut annen de gelir.hem annen cok yorulmamiş olur hem de kadının başında durup direktifler verir.ayrıca bu temizlik isleri nankordür yap yap bitmez o yüzden canını sıkma.sen bi dogur hayirlısıyla,gene yaparsın arı gibi çalışırsın.önemli olan senin ve bebişinin sağlığı.bak benim kanamam olduğu zaman doktor yat demişti bir de iğne vermişti her gün,bir de gebebliğimin başindaydım ya o kadar kötüydümki fiziksel olarak hem halsiz,hem moralsiz falan,ne temizlik düşünebildim ne bişey.kızımla bile ilgilenemdim.Allahtan geride kaldı o uyuz zamanlar.şimdi ise beklemedeyim.bakalım plasenta gene yaramazlık yapmışmı gitmiş en sakincalı yere yapişmışmı.

bende 3lü falan yaptırmıcam dediğin gibi umarım birtek progestanla hallolur ağrım çok oluyo şu bikaçgündür elimde olsa iğneye bile razıyım beklemedeyimm.....

Canım senin zaten ikiliguzel cıktığı icin üçlüye lüzum yok.dr isterse de boşuna yaptırmış olursun.ağrıların olmasının tek bi güzel yanı olabilir seni uyarıyor ve fazla aktivite yaptırmıyor dimi?inşallah geçecek canım hepsi geçecek.iste kimi kadın fazla zahmet çekmeden doguruyor kiminin deburnundan geliyor.hepsinde var bir hikmet.

Bu syfayı hep takıp ediyorum ama hiç yazmadım..
Bugun itibariyle 10+1 hamileyim..He şey yolunda gidiyodu ama 4 gün önce gece birden bire kahverengi akıntı geldi..kilodumun ağını kaplıca kadardı nerdeyse.. leke de değil akıntı..
Tabi gece hemen acile gittik..Doktor alttan baktı tertemiz dedi.. Bebeğe baktı maşallah cok sğlıklı..Eve döndük ertesi gün sarı sarı akıntılarım oldu.. Bu defa kendi dktoruma gittim..
Çok sukur o da bi sorun görmedi ama progestan verdi..Bol istirahat dedi..Yemek yemek ve tuvalet dışında kalkmak yok dedi..

4 gündur yatıyorum..Hapımı içiyorum.. Çok şükür kahverengi akıntı olmadı bi daha ama ara ara acık sarı oluyo ve tabi ağrım da var.. Sizce normal mi ? Ne zaman geçer ?

Çok geçmiş olsun canim inşallah bir daha olmaz.korkmana gerek yok bence çünkü yapman gereken herşeyiyapmişsın.sarı akintıların için doktorun bişeydedimi?acaba iltihap olabilir mi? Bir dahaki kontrolünde bunu sor.bende de akıntı oluyor.bazen renksiz bazen sarıya çalan.aman kahverengi yada kırmızı olması da bunlara razıyım.bunlar insanı psikopat yapıyor yaa.3 ayın bitmesine çok az kalmış.inşallah 2 hafta daha yat sonra biseyciğin kalmaz.kötü bişey olsa zaten sen hap kullansan daolurdu.çünkü bebegin düsecegi varsa düşermiş.doktorum demişti.istirahat olayinı da ciddiye al,wcye kalk doktora git başka da bişey yapma.tabi yatakta tek pozisyonda yatm!sağa don sola dön,doğrul,otur falan..

ayy Allah beterinden esirgesin ama ağrı çekmek çok zormuş gerçkten hep diyodum ohh bi hamile kalayım kurtulcam 9 ay adet ağrısından ama ağrılarım beni çok seviyo bırakmıyolar napalım bebğim iyi olsunda herşeyin hayırlısı

canım kahverengi akıntıdan fazla korkma burda hepimiz geçirdik aynı şeyi Allaha şükür daha hiçbirimizin bebeğine bişey olmadı sarı akıntı için normal diyolar benimde çok oluyo belki üşütmüşsündür ben normal diye söylememiştim ama iltihap varmış meğer dikkat et eğer öyleyse vaktiyle ilaçlarını alırsın bu arada bebğin hayırlı olsun hg sende aramıza :)

Allah razıolsun kızlar rahatlatsınız beni biraz. Sarı alıntılar için bende iltihap olabileceğini düşündüm. İnşallah. Haftaya salı kontrolüm var. O gün sorarım.

Evet canım bebişler iyi olsun yeterki.benim yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım.bakalım dr ne dicek.cinsiyetini de söyler harhalde.ama cinsiyetdüşünecek halde diilimki.plasentanin yerinden baska bişey düsünemiyorum.yarin yine bisey demezse dr,sabrim taşacak sanırım.

o demese bile sen sor canım bazen sormadan cevaplama gereği duymuyolar inşallah bişey olmuyacak merak etme hadi bakalım kız mı erkek mi :)sanki bi kızda senden geliyo gibi geliyo bana :)

Benim 3 gündür çok Karnım ağrıyı özelikle bugun baya ağrım var. Ağrı oldukça bişey olcak diye korkuyorum.

o demese bile sen sor canım bazen sormadan cevaplama gereği duymuyolar inşallah bişey olmuyacak merak etme hadi bakalım kız mı erkek mi :)sanki bi kızda senden geliyo gibi geliyo bana :)

şekerim zaten doktor buldummu soru yağmuruna başlıyorum hemen.bir ara küçük bir defterim vardı gitmeden önce sorularımı yazıyodum doktorum bana gülmüştü.bence bu iyi birşey çünkü bazen unutuyorsunuz ne diyeceğinizi.zaten plasentayı soruyorum ama daha erken falan diye tatmin edici cevap alamıyorum.ama bugün sorcam.randevum beşte.üff 270 tl de bayılcam ama napiim o doktora gitmek istiyorum.bence de kız gibi geliyor sağlıklı ve hayırlı olsun kız erkek farketmez canım ama ben kızları çok severim erkek diye tutturanlardan olmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…