bende perde asarken düşmüştüm ve düşük tehlikem vardı. 20 gün hiç kıpırdamadan doktorun verdiği tavsiyelere göre uzandım. çocuğumu kucağıma aldım. her gün şükrediyorum.
inşallahhhhhhh canım benim aynen bide kasılmalar biterse o kadar mutlu olcamki :)canım bu arada sende 12 yi atlattın hadi gözün aydın diyelim burda böyle 30ları 35 leri de görelim inşallah artık pc başında nasıl otururuz o halde bilemiyorum tabide :)evet benim kız güze vuruyo arada seninkide başlamıştır heralde bide sen biliyosun az çok hareketlerinin nasıl bişey olduğunu ben acemi anca anca anlayabiliyorum harika güzel bişey Allahım herkeslere nasip etsin
Ah canım amin amin Allahın annelere bahşettiği čok özel duygular bunlar..inşallah hepiciğimiz zamanında mutlu mutlu hastanelerimize gider etrafımızda ailelerimizle dualarla doğumlarımızı yaparız.aynı kızımda olduğu gibi.o zamanlar bunun nasıl bir nimet oldugunu anlayamamışım.simdi hepdua ediyorum aynısinı tekrar yaşayayım diye..
Dün doktora gittim yaymaya devam dedi. Bugün 8. Cı gün. Bakalım daha ne kadar yatcam. Sizler ne kadar yatmıstınız.
Bide agrılarım hala devam ediyor. Sizin ağrılar nasıl?
Ben ağrıyı söyleyince yaymaya devam dedi.
Bende aynı şekilde ağrıya razıyım ama insan korkuyorum acaba bişey mi olcak diye. Sanırım rahim genısledıgı sürece ağrılarımızı devam etcek. İnşallah bebısler sağ salim doğdun da herşeye katlanırıız demi.
Dün doktora gittim yaymaya devam dedi. Bugün 8. Cı gün. Bakalım daha ne kadar yatcam. Sizler ne kadar yatmıstınız.
Bide agrılarım hala devam ediyor. Sizin ağrılar nasıl?
bende dün dr umu aradım tekrar banada zaten yat diyo ama yatıncada geçmiyoki geçse keşke minoset içtiğim zaman rahatlıyorum ve benim en başından beri ara ara dönemlerde bu ağrı hep oluyodu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti dün dr um dediki hep ağrıyla geliyosun yeri geldi kanamyla geldin rahim ağzında açılma yok boyunda kısalma yok ben artık başka bişeyden şüphelenmeye başlıyacam diyo yoksa bu kadar uzun süren ağrıyla açılma olurdu diyo ama nedeni yok işte neyin ne olduğunu Allahtan başka kimse bilmiyo ağrı psikolojisini çok iyi biliyorum çokta iyi anlıyorum endişelerini ama bak tam 10 gün oldu hiç geçmiyo ağrım artık ağrı çekmek değil kötü bişey olcak düşüncesi beni korkutuyo bide bilmiyorum tam olarak aynımı ama kimi insanlar gerçekten hamilelik dönemlerini çok ağrılı geçiriyolarmış hergün ağlayarak anneme soruyodum onunda çok ağrısı olmuş çok zorlanmış dr a gitmiş dayanamıyosan alalım demiş ama çekmiş sonuçta biz doğmuşuz inşallah bizimde öyle bişeydir Allahım her şeyin en iyisini bilir o karar verir bizde yaşarız içimizi ferah tutalım dr larımızın dediklerine uyalım inşallah geçicek ağrılarımız bizde bi ohh çekicez şükürler olsunki bugünleri gördük bak hamile kalamyan ne çok insan var biz hamileyiz ve birazcık zor atlatıyoruz bu dönemi ama mükafatını alacağımızı düşünelim ohh bu arada bende çok dolmuşum....
Ah be canım bu ağrı olayına çok yabancıyım yaa.ama annenin de ağrılı olması sana geçmiş olabilir diye düşünüyorum.genetik bişeydir heralde.ikinci düzey ultrasonunu yaptırdınmı? Onu da yaptırınca daha da rahatlarsın.en azından bebkte ve rahimde sorun olmadığını görürsün.ara sıra minoset almanda sakınca yok sanırım.hafif bir ağrıkesici..
Aynı sorun bendede var malesef bu ilk hamileliğim ve bugün itibariyle 5. haftam doldu ama ara ara kahverengi renginde lekelenmem oluyo çok aşırı değil ama yinede tedirgin oluyorum dr.um progestan verdi ama işe yarayacağından şüpheliyim sizce bebeğime bişey olurmu çok korkuyorum açıkçası
Aynı sorun bendede var malesef bu ilk hamileliğim ve bugün itibariyle 5. haftam doldu ama ara ara kahverengi renginde lekelenmem oluyo çok aşırı değil ama yinede tedirgin oluyorum dr.um progestan verdi ama işe yarayacağından şüpheliyim sizce bebeğime bişey olurmu çok korkuyorum açıkçası
yok daha erken diye yaptırmadım detaylı usg inşallah rahatlıyacak bişeyler görmek istiyorum minoseti arada almanın sakıncası yokta bikaçgündür ilacı alıyorum etkisi geçiyo hoop benim ağrı başa sarıyo e hergünde içememki geçmesini beklemekten başka bi çözümü yok malesef inşallah tez zamnada geçer artık herkesin hamileliği yaşadıkları farklı işte ne desekte ne yapsakta yaşayarak görmektenbaşka bişey gelmiyor elden umarım anneme benzemişimdir
Canım sen 5 .ayına girmedinmi? Doktorun soylemiştir gerçi 20 .haftadan itibaren ultrasona girebilirsin.valla ben dayanamicam 18.ay gelsin yaptırcam.insanın ağrı çekmesi çok zor.iskence gibi olmalı.ama dediğin gibi herkes hamilelikte farklı seyler yaşıyor canım.inanki plasentamın normal yerinde olacağını bilsem 9 ay ağrı çekmeye razı olurdum.
AAA bende izmirdyimm, sen hangi doktorlara gidyosun..
ben bucada oturuyorum buca kadın doğum hastanesi halit yavuz vidinli özel olarakta ahmet seçkin önoğlu sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?