Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Evet canım detaylı ultrason yaklasık yirmi dk fala sürüyo.mesela kalbin damarlarına teker teker bakıyo.ayrı ayrı organlara bakıyo.ben sen daha ileri sanıyodum aramızda iki hafta falan varmış sanırım.iyi dr bulduguna çok sevindim.artık biri olmazsa öbürü yapar doğumunu.tedbirli olmakta fayda var.canım çok sağol moral verici sözlerin için.inşallah dedigin gibidir.ben de oyle umuyorum.artık ne yapayım oyle değilse de kaderim böyleymiş deyip tevekkül etmekten ve ona gore elimizden geldigince önlem almaktan başka yapacağımız bişey yok.ben en çok yine cerrahpaşaya düşmekten korkuyorum.aslında neyden korksam mazallah başıma geldi.en iyisi düşünmemek.dün dayımın kırk mevlidi vardı ordaydım.ne çabuk geçmiş o kadar zaman.hala inanamıyorum sevgili dayımin olmadığına.hayat kısa ve üzmeye üzülmeye deymeyecek kadar kısa.bir de gece eve donerken arabalar bir yayayı ezmiş çok üzüldük fena olduk.kızıma hamileyken de aynı boyle bir kazaya şahit olmuştum.o zaman küçüktüm daha beter etkilenmiştim.insan yaşlandıkça nasıl da değişiyor.geyiğe dondürdüm olayı.eşimi ekmek almaya yolladım kahvaltı hazırlıcam.öptüm kuşum seni güzel bir pazar günü gecirmen dileğiyle.

canım öncelikle dayının mevlidini Allah kabul etsin tabikide artık allahın takdiri demekten başka bişey gelmiyor bazı olaylara karşı elden bu arada hakkaten benim dr um her gittiğimde 20-25 dak bakıo ultrasonla geçen sefer boşuna kızmışım adama bedelinide ödedim zaten nese afiyet olsun canım bende öptüm

Bu arada progestan kullananlar kaç kutu kullandı.. ben 1 kutu kullandım ve bugun bitti.. İnşallah yarın doktora tel acıp sorcam devam edeyimmi diye ?

Bu arada progestan kullananlar kaç kutu kullandı.. ben 1 kutu kullandım ve bugun bitti.. İnşallah yarın doktora tel acıp sorcam devam edeyimmi diye ?

valla 12.haftaya kadar kaç kutu kullandım bilmiyorum tam 12 haftalıkken bıraktım şimdi yine devam ediyorum ama

bende kulanırım ozaman büyük ihtimalle.. inşallah yarın arayıp sorayım bende bi dktora. peki su an niye kullanıyosun..

bende kulanırım ozaman büyük ihtimalle.. inşallah yarın arayıp sorayım bende bi dktora. peki su an niye kullanıyosun..

geçengün ufak bi kanama geçirdim o yüzden kullanıyorum canım bide erken doğum riskine karşı ama kullandırmayabilir sana dr un herhangi bişey demedimiki ağrın ne alemde o yüzden hemn tedbir olsun diyede vermiş olabilir

20-25 dkmı bakıyor dedin?ohaa bayağı ilgileniyormuş çok şaşırdım süpermiş.hiç bırakma adamı valla.keşke benimki de oyle olsa.o kadar para bayılıyoruz en fazla taş çatlasa 5-10 dk.

20-25 dkmı bakıyor dedin?ohaa bayağı ilgileniyormuş çok şaşırdım süpermiş.hiç bırakma adamı valla.keşke benimki de oyle olsa.o kadar para bayılıyoruz en fazla taş çatlasa 5-10 dk.

valla benimde onu bırakmak gibi bir niyetim yokta o beni bırakçak böle giderse:)en son fırçayı yedim zaten:)ilgisi süper canım o konuda hiç şüphem yok her gittiğimde fazla fazla ilgileniyor ah bide daha sık çağırsa süper olcak her seferinde rahim boyunu ölçüyomuş ki bende niye ölçmüyo diye kızıyodum meğerse bana söylemiyomuş sorun yok diye

Tabii doktor ölçümleri yapıyor ama herşeyibize soyleme gereğiduymuyorlar.

Tabii doktor ölçümleri yapıyor ama herşeyibize soyleme gereğiduymuyorlar.

amaaannn ne bileyim ben onun yaptığını çoğu dr yapmıyomuş ama bilmemkaçıncı haftadan önce bende öle sandım günahını aldım adamcağızın

Bugun doktorla konuştum.. akıntım su an sarı oldugu için hapa gerek yok dedi..Kahverengiye dönerse devam ederiz dedi.. İnşallah dönmez tabi... 1 kutu içtim yani benn toplamda..

Bu arada sarı akıntı normal mi acaba ?

inşallah bidaha tekrarlanmaz canım valla sarı akıntıya normal diyolar dr lar yanma kaşıntı olmadığı sürece heralde bütün hamileler aynı konudan şikayetçi olabilir benimde akıntım çok

senin akıntın ne renkk..

bazen sarı bazen şeffaf değişiyo yani sen dr una sölersin gittiğin zaman alttan muayne eder gerekirse çünkü benim akıntım çoktu hep normal diye söylemedim ağrımda çok olunca dr bi baktı ooooo dedi iltihapmış meğerse benim akıntı sandıklarım sen yine kontrol zamanı söylede için rahat etsin canım ama sarı akıntının tehlikesi yok diye biliyorum dert etme

Bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..

Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..

canım çoookkk geçmiş olsun şuan iyi olduğuna sevindim dikkat et kendine ilaçlarını falanda ihmal etme bende bugün çok ağrı çekiyorum yine yatamıyorumda ağrrıdan şuan eşim işte gelsin direk acile gitcem dayanamıyorum artık

doktora gittinmi ncb.

gittim canım acile ama bi sebep bulamıyolar bugün yine kendi dr uma gittim benim 6 cm kistim vardı sanırım o burkulmaya başlamış yarın sabah bi operasyonla alcaklar kisti inaşallah sorunsuz dönerim aranıza bebeğime ve bana dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…