Buca doruk tip merkezinde ayşe hanıma gidiyorum. Ayrıca dokuz Eylül Üniversitesi ne gidiyorum.
Evet canım detaylı ultrason yaklasık yirmi dk fala sürüyo.mesela kalbin damarlarına teker teker bakıyo.ayrı ayrı organlara bakıyo.ben sen daha ileri sanıyodum aramızda iki hafta falan varmış sanırım.iyi dr bulduguna çok sevindim.artık biri olmazsa öbürü yapar doğumunu.tedbirli olmakta fayda var.canım çok sağol moral verici sözlerin için.inşallah dedigin gibidir.ben de oyle umuyorum.artık ne yapayım oyle değilse de kaderim böyleymiş deyip tevekkül etmekten ve ona gore elimizden geldigince önlem almaktan başka yapacağımız bişey yok.ben en çok yine cerrahpaşaya düşmekten korkuyorum.aslında neyden korksam mazallah başıma geldi.en iyisi düşünmemek.dün dayımın kırk mevlidi vardı ordaydım.ne çabuk geçmiş o kadar zaman.hala inanamıyorum sevgili dayımin olmadığına.hayat kısa ve üzmeye üzülmeye deymeyecek kadar kısa.bir de gece eve donerken arabalar bir yayayı ezmiş çok üzüldük fena olduk.kızıma hamileyken de aynı boyle bir kazaya şahit olmuştum.o zaman küçüktüm daha beter etkilenmiştim.insan yaşlandıkça nasıl da değişiyor.geyiğe dondürdüm olayı.eşimi ekmek almaya yolladım kahvaltı hazırlıcam.öptüm kuşum seni güzel bir pazar günü gecirmen dileğiyle.yok be ablacım anca 17+3 olduk gün sayıyorum bende randevum ayın 5 inde heralde o zaman olur bu detaylı usg bide benim anlamadığım ben her gittiğimde zaten dr herşeyi ayrıntılı inceliyo plesentanın yeri kan akışı böle mavi kırmızı çizgiler çıkıyo ne bileyim daha benim anlamadığım birsürü şey bunun dahada detaylısı varsa süpermiş hep böle olsun :)bu arada ilaç için devlete gittiğimde illaki 3 lü test yapalım dediler dün onu göstermek için gittim şükürki gayet iyi çıkmış bide devlette öyle iyi bi dr buldumki tavsiye üzerine özel gibi ilgilendi resmen herşeyi sordum rahim uzunluğunu ölçtü açıklığı varmı diye baktı vs normalde ben devletten bu kadar ilgiye alışık değilim tuhaf oldu :)tam ordayken bi kasılma yaşadım dr da kanıtlanmış oldu bu yaşadıklarımında kasılma olduğunu kanıtlamış oldu hala onun etkisindeyim belki değildir diye moral veriyodum kendime ama malesef umarım geçer ne diyelim detaylı usg için de gün verdiler taaa 1 ay sonraya artık gideceğim 2 dr um kesin şimdi sorsan izmirde gitmediğin başka dr kaldımı diye valla bende bilmiyorum :)...birde senin plesentanın yeri hakkında kötü bişey olsa mutlaka söylerlerdi dikkat açısından yani yat falan derlerdi sonuçta böle bişey demediklerine göre kötü değildir merak etme o bi şanssızlıktı geçti sonuçta ondan önce geçirmiş olduğun çok normal bi hamileliğin var demekki sende bi sorun yok ki bu kadar büyük bi moral kaynağı olmalı senin için kaç haftadır burda yazışıyoruz neler atlattık ne günler geçirdik inşallah en son mutlu haberlerle dönelim
Evet canım detaylı ultrason yaklasık yirmi dk fala sürüyo.mesela kalbin damarlarına teker teker bakıyo.ayrı ayrı organlara bakıyo.ben sen daha ileri sanıyodum aramızda iki hafta falan varmış sanırım.iyi dr bulduguna çok sevindim.artık biri olmazsa öbürü yapar doğumunu.tedbirli olmakta fayda var.canım çok sağol moral verici sözlerin için.inşallah dedigin gibidir.ben de oyle umuyorum.artık ne yapayım oyle değilse de kaderim böyleymiş deyip tevekkül etmekten ve ona gore elimizden geldigince önlem almaktan başka yapacağımız bişey yok.ben en çok yine cerrahpaşaya düşmekten korkuyorum.aslında neyden korksam mazallah başıma geldi.en iyisi düşünmemek.dün dayımın kırk mevlidi vardı ordaydım.ne çabuk geçmiş o kadar zaman.hala inanamıyorum sevgili dayımin olmadığına.hayat kısa ve üzmeye üzülmeye deymeyecek kadar kısa.bir de gece eve donerken arabalar bir yayayı ezmiş çok üzüldük fena olduk.kızıma hamileyken de aynı boyle bir kazaya şahit olmuştum.o zaman küçüktüm daha beter etkilenmiştim.insan yaşlandıkça nasıl da değişiyor.geyiğe dondürdüm olayı.eşimi ekmek almaya yolladım kahvaltı hazırlıcam.öptüm kuşum seni güzel bir pazar günü gecirmen dileğiyle.
Bu arada progestan kullananlar kaç kutu kullandı.. ben 1 kutu kullandım ve bugun bitti.. İnşallah yarın doktora tel acıp sorcam devam edeyimmi diye ?
bende kulanırım ozaman büyük ihtimalle.. inşallah yarın arayıp sorayım bende bi dktora. peki su an niye kullanıyosun..
canım öncelikle dayının mevlidini Allah kabul etsin tabikide artık allahın takdiri demekten başka bişey gelmiyor bazı olaylara karşı elden bu arada hakkaten benim dr um her gittiğimde 20-25 dak bakıo ultrasonla geçen sefer boşuna kızmışım adama bedelinide ödedim zaten nese afiyet olsun canım bende öptüm
20-25 dkmı bakıyor dedin?ohaa bayağı ilgileniyormuş çok şaşırdım süpermiş.hiç bırakma adamı valla.keşke benimki de oyle olsa.o kadar para bayılıyoruz en fazla taş çatlasa 5-10 dk.
valla benimde onu bırakmak gibi bir niyetim yokta o beni bırakçak böle giderse:)en son fırçayı yedim zaten:)ilgisi süper canım o konuda hiç şüphem yok her gittiğimde fazla fazla ilgileniyor ah bide daha sık çağırsa süper olcak her seferinde rahim boyunu ölçüyomuş ki bende niye ölçmüyo diye kızıyodum meğerse bana söylemiyomuş sorun yok diye
Tabii doktor ölçümleri yapıyor ama herşeyibize soyleme gereğiduymuyorlar.
Bugun doktorla konuştum.. akıntım su an sarı oldugu için hapa gerek yok dedi..Kahverengiye dönerse devam ederiz dedi.. İnşallah dönmez tabi... 1 kutu içtim yani benn toplamda..
Bu arada sarı akıntı normal mi acaba ?
senin akıntın ne renkk..
Bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..
Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..
doktora gittinmi ncb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?