Bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..
Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..
gittim canım acile ama bi sebep bulamıyolar bugün yine kendi dr uma gittim benim 6 cm kistim vardı sanırım o burkulmaya başlamış yarın sabah bi operasyonla alcaklar kisti inaşallah sorunsuz dönerim aranıza bebeğime ve bana dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum
kızlar hepinize geçmiş olsun allah saglıklı sıhatli bi sekilde almamızı nasip etsin kucagımıza
pazar gunu bi anda hiç bişi yokken akıntıyla birlikte geldi kanamam arkasından kıpkırmızı baya bi sulu sekilde geldi allaha sükür annem yanımdaydı wc den bagırabagıra cagırdım annemı hemen dr aradım acile gel dedi gittik bebek kalp atışları vardı düşük tehlikesi dedi progestan verdı sabah aksam 2 tane alıyorum ertesi gün hafif kesildi gittim doktora rahım agzında bi kanama varmıs nedenını bilmiyorum yatıp dinleniceksin dedi 3 gün oldu yatıyorum kahverengi akıntı gibi geliyo 15 gün yatıcakmısım off rabbim ne zormuş korkuyorum şimdi inş. bişi olmaz
Canım yaa çok geçmiş olsun.neler olmuş oyle hay Allah.acaba sancılarının sebebi kistmi.iyi olunca hemen yaz inşallah iyisindir canım.mesajını şimdi okudum,herhalde operasyon bitmiştir.bugün bol bol kuran okudum.3 ayların da yüzü suyu hürmetine inşallah hem kistinde hem de ağrılarından bugün itibariyle kurtulup hamileliğinin bundan sonraki zamanını mutlulukla geçirirsin..
kızlar hepinize geçmiş olsun allah saglıklı sıhatli bi sekilde almamızı nasip etsin kucagımıza
pazar gunu bi anda hiç bişi yokken akıntıyla birlikte geldi kanamam arkasından kıpkırmızı baya bi sulu sekilde geldi allaha sükür annem yanımdaydı wc den bagırabagıra cagırdım annemı hemen dr aradım acile gel dedi gittik bebek kalp atışları vardı düşük tehlikesi dedi progestan verdı sabah aksam 2 tane alıyorum ertesi gün hafif kesildi gittim doktora rahım agzında bi kanama varmıs nedenını bilmiyorum yatıp dinleniceksin dedi 3 gün oldu yatıyorum kahverengi akıntı gibi geliyo 15 gün yatıcakmısım off rabbim ne zormuş korkuyorum şimdi inş. bişi olmaz
Merhaba canım.ah biz hamileler ne çekiyoruz boyle hep kan hep kan.kırmızı renkten nefret eder oldum.kanamam biteli 2 ay olyur ama hala iç camaşırıma bakarken tedirginim.sana da çok geçmiş olsun.aman diyim sakin kalkma fazla.wcye kalk,iş güç yapma.yatakla ozdeşleş bu 2 hafta boyunca.ben tam1 ay yattım ve iğne oldum.çok zor donemlerdi çünkü aşerme zamanımdı.seninle aynı haftalardayız sanırım.inşallah sirayla yavrularımızı mutlulukla kucaklarız ve birbirimizin mutlu haberlerini alirız buradan..
geçmiş olsun canım öncelikle hepimiz aynı dertten muzdaribiz ama bildiğim kadarıyla kanaman kahverengiye döndüyse tehlikesi azaldı demekmiş kırmızı taze kan daha riskli anlıyacağın ilaçlarını ihmal etme sakın bak benim kese yanında kocaman kanama vardı şükürki akmadan kurudu gitti umarım bidahaki kontrolünde kanama falan olmadığını göreceksin....
canım operasyon yarın olcak ta valla görünürde başka sebep bulunamıyo ağrı için dr da dedi 15-20 gündür hiç geçmeyen bi sancı mutlaka açılırdı rahim ağzı diyo hatta boyunda 1 mm bile kısalma yokmuş kistten başka seçenek kalmıyo.Allah kabul etsin canım dualarını inşallahhhh bu sefer son olsun yarın akşam itibariyle ağrılarımı bırakıp geleyim kendim içinde değilde konu bebek olunca çok tedirginim dr zarar görmüyecek dedi ama yinede çok korkuyorum.hayırlısıyla aranıza dönmek istiyorum
canım operasyon yarın olcak ta valla görünürde başka sebep bulunamıyo ağrı için dr da dedi 15-20 gündür hiç geçmeyen bi sancı mutlaka açılırdı rahim ağzı diyo hatta boyunda 1 mm bile kısalma yokmuş kistten başka seçenek kalmıyo.Allah kabul etsin canım dualarını inşallahhhh bu sefer son olsun yarın akşam itibariyle ağrılarımı bırakıp geleyim kendim içinde değilde konu bebek olunca çok tedirginim dr zarar görmüyecek dedi ama yinede çok korkuyorum.hayırlısıyla aranıza dönmek istiyorum
Ay ben bugün oldun sandım.dualarım seninle güzel kardeşim.hiç korkma hissetmeyeceksin bişey.uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak inşallah.hiç korkma panik olma sevenlerinin duası seninle zaten şipşak bi operasyon.öpüyorum yanaklarından..
Ahh ahh o sulu kanı bana sor sen.. dun hstanede şakır şakır kanamam geldi resmen.. sen hapı kullan ve sakın kalkma yat hep.. yemek falan yapma.. ancak yemek için kalkabilirsn.. benim de su an kahvrengye döndü.. inşallah devam etmez.. dua edelim birbirimize inşallah..
kanaması olanlar ! kanamanız kaç gun sürmüştü ? benım ilk gün baya kırmızı gelmişti.. dun kahverengıye dondu.. kopkoyu kahve geldi.. bugun sanki biıraz daka kana döndü gibi.
doktor biraz daha devam eder demişti ama 3 gün sürer mi ya?
aynen bende senin gibyim.. bugun 3. gun.. baya azaldı ama karnım da sızı var.. sancı var..
simdi dktorumla konuştum.. kahverengiye dönmesi normal.. içerde haznede biriken kan o dedi.. tekrar aktif kırmızı kan olursa gel bakarız dedi.. İnşallah olmaz öyle bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?