Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

kızlar hepinize geçmiş olsun allah saglıklı sıhatli bi sekilde almamızı nasip etsin kucagımıza

pazar gunu bi anda hiç bişi yokken akıntıyla birlikte geldi kanamam arkasından kıpkırmızı baya bi sulu sekilde geldi allaha sükür annem yanımdaydı wc den bagırabagıra cagırdım annemı hemen dr aradım acile gel dedi gittik bebek kalp atışları vardı düşük tehlikesi dedi progestan verdı sabah aksam 2 tane alıyorum ertesi gün hafif kesildi gittim doktora rahım agzında bi kanama varmıs nedenını bilmiyorum yatıp dinleniceksin dedi 3 gün oldu yatıyorum kahverengi akıntı gibi geliyo 15 gün yatıcakmısım off rabbim ne zormuş korkuyorum şimdi inş. bişi olmaz

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın.iyiki hastanede olmuş.evde olsaydı daha panik olurdun.

Canım yaa çok geçmiş olsun.neler olmuş oyle hay Allah.acaba sancılarının sebebi kistmi.iyi olunca hemen yaz inşallah iyisindir canım.mesajını şimdi okudum,herhalde operasyon bitmiştir.bugün bol bol kuran okudum.3 ayların da yüzü suyu hürmetine inşallah hem kistinde hem de ağrılarından bugün itibariyle kurtulup hamileliğinin bundan sonraki zamanını mutlulukla geçirirsin..

Merhaba canım.ah biz hamileler ne çekiyoruz boyle hep kan hep kan.kırmızı renkten nefret eder oldum.kanamam biteli 2 ay olyur ama hala iç camaşırıma bakarken tedirginim.sana da çok geçmiş olsun.aman diyim sakin kalkma fazla.wcye kalk,iş güç yapma.yatakla ozdeşleş bu 2 hafta boyunca.ben tam1 ay yattım ve iğne oldum.çok zor donemlerdi çünkü aşerme zamanımdı.seninle aynı haftalardayız sanırım.inşallah sirayla yavrularımızı mutlulukla kucaklarız ve birbirimizin mutlu haberlerini alirız buradan..

canım operasyon yarın olcak ta valla görünürde başka sebep bulunamıyo ağrı için dr da dedi 15-20 gündür hiç geçmeyen bi sancı mutlaka açılırdı rahim ağzı diyo hatta boyunda 1 mm bile kısalma yokmuş kistten başka seçenek kalmıyo.Allah kabul etsin canım dualarını inşallahhhh bu sefer son olsun yarın akşam itibariyle ağrılarımı bırakıp geleyim kendim içinde değilde konu bebek olunca çok tedirginim dr zarar görmüyecek dedi ama yinede çok korkuyorum.hayırlısıyla aranıza dönmek istiyorum

geçmiş olsun canım öncelikle hepimiz aynı dertten muzdaribiz ama bildiğim kadarıyla kanaman kahverengiye döndüyse tehlikesi azaldı demekmiş kırmızı taze kan daha riskli anlıyacağın ilaçlarını ihmal etme sakın bak benim kese yanında kocaman kanama vardı şükürki akmadan kurudu gitti umarım bidahaki kontrolünde kanama falan olmadığını göreceksin....

gecmiş olsun tatlımm arkadaslarım vadı dusuk tehti di yasayan anlatırlardı da bu kadar zor oldugunu tahmin etmezdim nasıl agladım kan görünce anlatamam annem yanımda sag olsun bakıyo bana aglarsa anam aglar dıe bosuna dememişler in cnm inş. iyi düşünüyorum hep... evet aynı haftadayız inş. aynı zamanlarda dogurup güzel müjdeli haberlerimizi vericez rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

cok saol cnm sanada büyük gecmiş olsun allah bi daha yasatmasın.. ayy canım ya inş. dedigin gibidir kahverengi olması.. dr rahim agzında oldugundan zaten hemen gelmiş kanaman dedi gerilerde olsaydı hemen gelmezdı dedı. 15 gun yataktayız bakalım

Ahh ahh o sulu kanı bana sor sen.. dun hstanede şakır şakır kanamam geldi resmen.. sen hapı kullan ve sakın kalkma yat hep.. yemek falan yapma.. ancak yemek için kalkabilirsn.. benim de su an kahvrengye döndü.. inşallah devam etmez.. dua edelim birbirimize inşallah..

Ay ben bugün oldun sandım.dualarım seninle güzel kardeşim.hiç korkma hissetmeyeceksin bişey.uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak inşallah.hiç korkma panik olma sevenlerinin duası seninle zaten şipşak bi operasyon.öpüyorum yanaklarından..

Ay ben bugün oldun sandım.dualarım seninle güzel kardeşim.hiç korkma hissetmeyeceksin bişey.uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak inşallah.hiç korkma panik olma sevenlerinin duası seninle zaten şipşak bi operasyon.öpüyorum yanaklarından..

inşallah canım ya stresten uykuda tutmadı zaten biliyomusun dr bi gördü şok bu ne böyle ya dedi kaldı ki benim kistimi biliyodu sanırım yer değiştirmiş kist benim ağrılarda boşa değilmiş tabi Allahım yardım etsin inşallah bana ve tüm hamilelere

kanaması olanlar ! kanamanız kaç gun sürmüştü ? benım ilk gün baya kırmızı gelmişti.. dun kahverengıye dondu.. kopkoyu kahve geldi.. bugun sanki biıraz daka kana döndü gibi.
doktor biraz daha devam eder demişti ama 3 gün sürer mi ya?

ayy cnm benimmmmm ya cok geçmiş olsun Rabbim bebeklerimizi korusun ragzıyım yatmaya :)

dun gece belım ve kasıklarımda agrı vardı gıttık bi sorun gözükmüyo dedi bebegin eşinde ufak bi kanama var dedi okadar dinlenmeye devam dedi İnş. kurtulucaz bu tehlikeden

cnm benım ilk gün acık renkte sulu geldi sonraki gün koyu renkte ve ara ara geldı aynı gun aksama dogru kahverengi oldu ve ertesi gün kahverengide gitti şimdi böle agrı kramp sızlama gıbı oluyo

simdi dktorumla konuştum.. kahverengiye dönmesi normal.. içerde haznede biriken kan o dedi.. tekrar aktif kırmızı kan olursa gel bakarız dedi.. İnşallah olmaz öyle bir daha..

aynen bende senin gibyim.. bugun 3. gun.. baya azaldı ama karnım da sızı var.. sancı var..

sızı sancı nedenmiş acaba

simdi dktorumla konuştum.. kahverengiye dönmesi normal.. içerde haznede biriken kan o dedi.. tekrar aktif kırmızı kan olursa gel bakarız dedi.. İnşallah olmaz öyle bir daha..

inş. olmaz canım yaa yatıyosun sen de dimi cnm ?

ağrı olabilir biraz dedi doktor.. zaten normal zmanda da bebek kendine yer açtığı sürece ağrım olur hep benim..

evet yatıyorum süreklii..

anladım cnm birlikte atlatıcaz inş. :) o kadar üzüldüm ki su kanama olayına kuzumun cinsiyetini ögrendim ne sevine bildim ne sasıra bildim şimdi şimdi seviniyorum biraz morelimiz düzelsin güzel bi haber veriyim oğluşum olcakmıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…