anladım cnm birlikte atlatıcaz inş. :) o kadar üzüldüm ki su kanama olayına kuzumun cinsiyetini ögrendim ne sevine bildim ne sasıra bildim şimdi şimdi seviniyorum biraz morelimiz düzelsin güzel bi haber veriyim oğluşum olcakmıs :))
benim kanama ne guzel kahveye döndü diye sevinirken azönce gene borda renk gibi geldi.. moralim bozuldu.. ağlıcam artık nerdeyse. cok üzülüyorum..
Pepuke senin kanamaların nasıldı ?
benim kanama ne guzel kahveye döndü diye sevinirken azönce gene borda renk gibi geldi.. moralim bozuldu.. ağlıcam artık nerdeyse. cok üzülüyorum..
Pepuke senin kanamaların nasıldı ?
git cnm.. benim randevu taa haftaya cuma.. hap bitince gel demişti doktor..
bu kanamalar bebeğe zarar veriyomu acaba onu cok merak ediyorum ben ?
kızlar ben geldim hayırlısıyla bu arada progestan kullanan arkadaşlar zamanla alışıyosunuz uyku muykuda yapmıyo bi süreden sonra hatta ben sırf uyku yapsın da uyuyayım diye bakıyorum ama ilk zamanlar bende öyleydim narkoz etkisi yaratıyodu resmen
kızlar ben geldim hayırlısıyla bu arada progestan kullanan arkadaşlar zamanla alışıyosunuz uyku muykuda yapmıyo bi süreden sonra hatta ben sırf uyku yapsın da uyuyayım diye bakıyorum ama ilk zamanlar bende öyleydim narkoz etkisi yaratıyodu resmen
Canım sıkma canım.benim ilk kırmızı bordo sonra da kahverengiye döndü.ama o gün doktora gittim dr bana her gün iki doz progynex iğne verdi.ağızdan alınan haplardan çok daha etkili.25 gün iğne oldum.ve hep yattım nadiren kalktım.
Canım geldin gelmesine de ne yaptın ne ettin iyi misin? Aldırdın mı kistini? Nasıl geçti operasyon? Merak ediyorum.inşallah bundan sonra sancï mancı kalmaz şekercim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?