Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Güzelim tebrik ederim Allah oğlunu sağ salim kucağına almayï nasip etsin.canınısıkma lütfen.bak o seninle ve iyi.kanamalar ona zarar vermiyor.stres yapma ki herşeygüzelolsun.bol boldua et şu mubarek günlerde.inşallah sonu hayırlıolacak..

benim kanama ne guzel kahveye döndü diye sevinirken azönce gene borda renk gibi geldi.. moralim bozuldu.. ağlıcam artık nerdeyse. cok üzülüyorum..

Pepuke senin kanamaların nasıldı ?

benim kanama ne guzel kahveye döndü diye sevinirken azönce gene borda renk gibi geldi.. moralim bozuldu.. ağlıcam artık nerdeyse. cok üzülüyorum..

ahhh cnmm bnm sıkma canını ıı dusun bak annem yanımda uzulmesın dio 9 ay boyunca kanaması ara ara olanlar bile var diyo dua ediyorumm sana burdan

İnsanın ister istemez aklı takılıyor.. her seferinde inşallah bu son olur diyorum..
Duan için Allah razı olsun..
Senin kanama ne alemde...

hafıf hafıf kahverengi olanlar geliyo sabahın beşinde kalktım midem agrıyo cok fena onun haricinde durumlar iyi gibi bugun doktora gitmeyi düşünüyorum cumartesi yogun oluyo pazarda yok zaten bi gidiyim diyorum hafta sonu girmeden

git cnm.. benim randevu taa haftaya cuma.. hap bitince gel demişti doktor..

bu kanamalar bebeğe zarar veriyomu acaba onu cok merak ediyorum ben ?

banada haplar bitince demişti ama içim rahat etmiyoki

yok cnm bişi yapmıyomus senın kanaman nerde bnm ilk önce rahim agzındaydı sonra da bebeğin eşinde vardı kanama

geldim hastaneden şimdi cok kalabalıktı allahtan gitmişim doktoru 1 haftalık tatile gidicekmiş.. neyse eşinde hala hafif bi kanama varmış malesef ama daha ii görünüyo dedi... dinlenmeye devam anlıcagınız ama içim biraz daha rahat böle bebeğimi haretli görünce içim rahatlıyo huzur buluyorum sancıların normal dedi.. durumlar bu sekilde

Maşallah ne güzel bebeği görmüşsün rahatlamıssın.. benimkinde de doktor biraz daha var demişti.. bi kaç gun devam etti eve geldikten sonra..

Sen progestanı ağızdan mı alıyosun ftil olarak mı kullanıosun..

agızdan alıyorum cnm normalde sabah 2 tane aksam 2 tane içiyodum şimdi 1 taneye düşürdü ama fena uyku yapıyo cnm

bende sordum aslında fitil olarak kullanabilirmmiyim dedim sen normal devam et dedi acayip uyku yapıyor ınanamazsın yok böle uyku hali degme uyku ilacı halt etmiş :) nasıl kanaman ne durumdda

kızlar ben geldim hayırlısıyla bu arada progestan kullanan arkadaşlar zamanla alışıyosunuz uyku muykuda yapmıyo bi süreden sonra hatta ben sırf uyku yapsın da uyuyayım diye bakıyorum ama ilk zamanlar bende öyleydim narkoz etkisi yaratıyodu resmen

Canım sıkma canım.benim ilk kırmızı bordo sonra da kahverengiye döndü.ama o gün doktora gittim dr bana her gün iki doz progynex iğne verdi.ağızdan alınan haplardan çok daha etkili.25 gün iğne oldum.ve hep yattım nadiren kalktım.

Canım geldin gelmesine de ne yaptın ne ettin iyi misin? Aldırdın mı kistini? Nasıl geçti operasyon? Merak ediyorum.inşallah bundan sonra sancï mancı kalmaz şekercim..

hosgeldin nasılsın nasıl oldun.. inş. hersey yolundadır.. umarım uzun sure kullanmak zorunda kalmam...

senin nasıl oldu devamı igne ilaca ?

Canım geldin gelmesine de ne yaptın ne ettin iyi misin? Aldırdın mı kistini? Nasıl geçti operasyon? Merak ediyorum.inşallah bundan sonra sancï mancı kalmaz şekercim..

kistin içini boşaltmışlar operasyon iimiş bebeğimde iyi şükürki ama ağrım hafif hafif var belki operasyonun etkisindendir risk yine var zaten progestana devam bakalım napayım canım artık ağrıyı düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…