Bence de o olabilir.hiç stres yapmamak lazım yaa.inşallah bi daha tekrarlamaz canım.ama stressiz de olmuyoki zaten hamile olmak başlı başına stres sebebi.Allah yardımcımız olsun.
Aslında benim başka hiç bi sorunum yok mutlu hamileyim bende iste biraz arada bu düşük riski sıkıyor canımı..yoksa herkez benim gibi gebelik ister.. kusma yok bulanti yok homidi gırtlak ne istersem yedim hep oglumdada bundada..bide düşük riskim olmasa hayat bana güzel...
bende seninle gelebilirmiyimmmmm:)))git tabi ya moral depola biraz gerçekten artık böyle şeylere ihtiyacımız var inşallah kötü bişey olmuyacaktır...banada kendi dr um ilacı kes dedi diye kestim bazen diyorum keşke 4 aylık olasıya kadar içsem diye ama dr umun demesine göre artık bi etkisi olmaz ilaçların diyo bugün dr daydım yine canım asıl dr umda vajinal muayne etti acayip iltihabım varmış ilaç falan verdi ne bileyim ya benim öle akıntım falan oluyodu ama hamilelikte normal diye bişey demiyodum bu arada bebişimiz kız:)
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama insan ister istemez endişeleniyor.. ınş sende sağ salim bebisine kavusursun..ins zeminde güzel haberlerini alırız buradan...Oh ne güsel maşallah canım.kötü düşünme hem en zor zamanı atlatmışsın yani ilk üç aydan sora düşük riski çok azalıyor.sen hamileliginin tadını çıkarmaya bak.kendini üzme bol bol dua et salavat getir.Allahın izniyle saglıkla ve zamanında mutlu mesut yavrunu kucağına alırsın.burdan da güzel haberlerini verirsin inşallah.
Ay demek kızımız geliyoooooHarika bi haber.ben kız hastasıyım.bence kızlar daha hayırlı oluyolar.cok şanslısın canım.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı,emzirmeyi,doyasıya sevmeyi,en güzel anlarını görmeyi nasip etsin.senin adına çok sevindim.ayrıca tabiki benle gelebilirsin.ne demek?iki hamile dolanırız nazlınazlı
Bak belki de sancılarının sebebi iltihaptandı.ilaçlarınıdüzenlikullan.bi de sana tavsiyem probiyotik yoğurtlardan bol bol tüket.geçen hamileliğimde bende de vardı.doktorum kelli felli proftu buyogurtlardan malum bolgene sür demişti.biraz sevimsiz bi durum ama sürmüştüm kısa bi müddet.tedavini aksatma iltihap önemsenmicek bişey diil.
Yaa çok moralim bozuk kızlar..bebeğin kesesini görmeye gideceğim günün sabahında kanamam oldu şoka girdim korkudan tansiyonum düştü çünkü en son kanamam olduğunda erken doğum yapmıştım.şimdi bebegimi kaybediyorum sandım.doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi.keseyi ve kalp atışını gördü ama bebek pek iyi görünmüyor düşebilir çok umut beslemeyin dedi.progynex igne verdi günde 100mg.15gün kullan gel dedi.bugün ikinci ignemi oldum oyle yatıyorum pek kalkmıyorum tuvalete gidiyorum falan.her tuvalete gidişimde çamaşırıma korka korka bakıyorum.dün akşamüstünden beri kanamam yok.benim yaşadıklarımı yaşayıp ta bebişini kucağına alabilen var mı yaaaa? Ne olur biraz moral veriiin bana çok ihtiyacım var..tabi herşey kısmet ben de öyle dua ediyorum ama sizin tecrülerinizi duymak bana moral verecek...
ay düşünemiyorum ikimizi yanyana birimiz ah ötekimiz vah :)ilaçlarımı tabikide düzenli kullancam ben ne bileyim iltihabımı yaa devlete gittiğimde sölemiştim bigün adam bana normal hamilelikte demişti kendi drumada sölemk hiç aklıma bile gelmemiş malum başka sebeplerden valla hayırlısıyla bi doğsunda bende kız bebekleri çok severim ne yalan söliim kendimde süslü olduğumdan kızımı düşünemiyorum neler yaparım artık ona:)hımm dur bakalım bide yoğurdu deneyelim bu bahsettiğin yoğurt activia yoğurtmu oluyo eğer öleyse yandık:)ha bu arada çin takvimi falanda hikayeymişşşşşş:):)
canım merhaba geçmiş oldun... listenin sonunda bakmadım şimdi nasılsın bilmiom ama umarım iyisindir.. bende 10 haftalık hamileyim aynı şeyleri bende yasıom 3 günlük iğnem dün bitti hapa devam ediyom hazirana kadar. bende yatıom sadece tuvalete kalkıom.. ama bugün dr gittim allaha şükür bi sorun yok...
allahım korusun bebişlerimizi.........
Ncbcim bahsettiğim yogurt evet activialardan.ben de hiç sevmem ama içindeki yararlı bakteriler iyi geliyomuş.bu arada çin takviminde bana erkek çıktı bakalım nolcak.
banada erkek diyodu çin takvimi de neyse bu yoğurdu hem yiyip hemde malum bölgeyemi sürcez şimdi bide sürdükten sonra ne kadar beklicez ve günde 1 sefer yeterlimi yaa activia nasıl yerim aslında meyvelileri çok güzelde zaten vitamin hapları ishal yapıo bide yersem mahfolurum
Canım sen yine de doktoruna danısmadan bişey sürme.neme lazım ters etki yapmasın.zaten ben de bir iki sürüp bırakmıştım.
haklısın aslında nese artık canım maşallah bu aralar moralini yüksek görüyorum senin :)tabi iğneler bitti keyfim yerine geldi diyosun heralde:)
Canım sorma dün akşamda beri kötüyüm.vesveselerle boğuşuyorum.şu an için sağlığımda bişey yok ama geçen sene yaşadıklarım beni öyle sarsmışki yine aynı şeyleri yaşayacak olma ihtimali beni benden alıyor korkmamaya çalışıyorum herşeyin hayırlısı diyorum ama kendime söz geçiremiyorum.Allah affetsin ama keşke hamile kalmasaydım diye bile düşünüyorum bazen.bile bile risk aldım resmen.bunda eşimin payı da büyük oldu çünkü ikinci çocuğu deli gibi istedi bana ne olabileceğini düşünmeden.kötü ihtimalleri sildi yaşadığım acıları jet hızıyla unuttu.o sayfayı kapasaydıben de kapardım ama neyse olan oldu konuşmak boş.ne olacaksa olacak sayılı gün var.ihtimaller şunlar:
Hicbişey olmayacak ve bundan sonra herşey güzel geçecek, zamanında problemsiz bir doğum geçireceğim.
Yine previa tanısı konulacak ve kabus başlayacak her gün acaba bugün kanarmıyım diye stres olcam.belki kanama olacak ve hastaneye yatıcam.şansım varsa kanama miktarı fazla olmaz ve hamilelik haftama göre gerikalan zamanımı hastanede yatağa mıhlanmış şekilde geçiririm.her halükarda erken doğum olur ve bebgimi kuvöze Koyarlar.yine şansım olursa ameliyatım çokkanlı geçmez belkirahmimi almak zorunda kalmazlar.ya da belkiyine erkenden kanama başlar rahmimi de bebeğimi de kaybederim.ya da kanama hiç durmaz ben de giderim.bu da olasılıklardan biri.işte kafamdaki sevgili vesveseciklerim bunlar ncbcim.bunlardan bi an önce kurtulmam lazım biliyorum ama nasıl onu bilmiyorum.etrafımdakiler pozitif düşün diyo ama kolay sanki düşün diyinçe düşünülmüyor hemen.eşim hiç olmasığı kadar şefkatli davranıyor ama o da batıyor bana heralde son zamanlarım bana acıyo
diyorum.dün akşam doktorumu aradım adam da bunaldı benden heralde bei bi daha böyle şeyler için arama dedi.doktorum bile beni anlamıyo.ben de çok üzüldüm aradiğima pişman oldum çok ağladım.
canım zaten bizi sağlıksal anlamda 1 kasıyosa kafamızdaki acabalar 1000 kasıyo bende bu sabahtan beri aynı durumdayım diyebilirm ki hadi senin normal yaşadığın bi olumsuzluktan dolayı korkuyosun bana noluyo şizofrene bağladım resmen kafamda kuruyom durmadan bugün gene berbat bi güne uyandım gözümü açtığım anda dedim hayır olumsuz bi gün diye haliyle öylede bitti gün ne diyelimki hakkımızda hayırlısı olsun kötü düşünme demek istiyorum sana ama elde olmadığınıda biliyorum umarım yarın ve bundan sonraki günler pozitif halde kalkarız Allahım içimizdeki umutları hiç bitirmesin inşallah
Amin canım sağol eksik olma.bence senin şu anki ruh halinin sebebi geçeirmiş oldugun düşük tehlikesi.bu yüzden paranoyak oldun mi bu çok normal.ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaksın sakın korkma.senden daha kötü durumda olanları düşün ve haline sükret ki senin halinde hiçbir kötülük te yok ayrıca.bol bol hasbiyallahu ve nimel vekil çek.Allah bana kafidir O ne güzel vekildir demek insanı çok rahatlatıyor.bugün daha iyiyim.dün hava çok kapalıydı onun da etkisi oldu üzerimde.bi de akşama konsere gittik eşimin zoruyla.eşim belediyede kültür olaylarında çalışıyor kültür merkezlerindeki eksiklikleri denetliyo o yüzden arada konserlere gitmesi lazım dün akşam da melahat gülses vardı muhteşem bir ses.önce gitmek istemedim ama onca yola ve trafiğe değdi moralim düzeldi biraz.şarkıları beraber söyledik.biz eşimle konservatuarda tanıştık bu arada klasik türk musikisi okuduk.ama hicbişi yapmıyoruz o ayrı.neyse öyle işte canım.şu an ev dandini eşim bi yere kadar gitti gelsin bi sürü iş yaptırtıcam.
ohh ohh bebişe şimdiden müzik dinletmeye başlamışsınız bile ne güzel :)ya benim düşük tehlikem azalmıştır 3 ayı atlattık diye geçen bi dr a gittim saolsun beni mahvetti yani iki saniye ultrasonla baktı bütün moralimi altüst etti yok bu böle devam ederse düşük riskin devam ediyor yok erken doğum riskin bile olabilir dedim benim 6 cm kistim var ağrım var dedim kisti bile görememiş sanki ben yalan söylüyomuşum gibi davrandı hani nerde ben hiç kist mist göremiyorum diyo alaycı alaycı adam gibi bişey demeden çekti gitti hemşiresini çağırmış reçete göndermiş bana bu ne ya dedim bide acil bunu yapan zaten ne zaman acile gitsem dr yok hep doğumda bekle işin yoksa eşimde şikayet etti sağlık bakanlığına hastanenin başhekimi aradı bizi sonra yeterli dr yokmuş o yüzden hep doğuma gitmek zorunda kalıyolarmış ya varya devlet hastanesi bu işte gerçekten belki elimizdeki son paramızı yeri geliyo özele veriyoruz sırf insan gibi davransınlar diye bu nasıl bi dünya diyorum maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın insan hayatı bu kadar ucuzmu
Al benden de o kadar canım.busistemden nefret ediyorum.hele sen benim gecen sene cerrahpasada yasadıklarıma şahit olsaydın.malgibi davranıyolar hepsi.sanki sen insan değilsin de değersiz bi malsın.çoğunluk doktoru da hemşiresi de öyle.aralarında istisnalar vardır belki ama o da bana rastlamadı.ben zaten paratoner gibi nerde bi uyuz var onu kendime çekerim.ağzında sakızı caklaya caklaya gelen hemsiremi istersin.selam sabah etmeden zart diye odaya giren suratına bile bakmayan dosyanı kontrol edip mal malçıkan doktor mu istersin.sanki ben cahil cühela onlar ordinaryus prof dünyaları yaratmışlar.hepsinden nefret ediyorum.acı ama gerçek bu ülkede ilgi alaka istiyorsan paranla satın alabilirsin ancak.ben de sırf bu yüzden sigorta yaptırdım.inşallah gene o mezbahaya düşmem.gecen gün mecburen gittim psikolojim bozuldu birden gecen seneye döndüm.valla en lüx özel hastaneye dogurmak istiyorum inşallah olur.
valla bu dünyada insan olarak yaşamak istiyorsak çok paramız olmalı ben bunu anladım artık aynen bende özel bi hastanede doğum yapcam allah izin verirse kendi drumun anlaşmalı olduğu hastane diğerlerine göre biraz pahalı ama altından kalkarız inşalalh ya şeyi çok güzel doğum albümü falan var salayt gösterisi şeklinde web tasarımı çıkıyo nette alaka desen süper inşallah kısmet olur...
En iyisini yaparsın canım.yeri geliyo nelere para veriyoruz.sağlığımız herşeyden önemli.gerekirse borca girersin aileleler destek olur ama etrafında sana insan gibi davranan güleryüzlü doktor ve hemşirelerle doğumunu konforlu geçirirsin.insan kaç kere yaşarki bu deneyimi?ilgiyi,güleryüzü parayla satın alıcaksak napalım öyle olucak.devlet utansın.
öyle valla aman hayırlısıyla o günleri bi görelimde çalışır kazanırız parayı napalım sen nasılsın ağrın sızın devam ediyormu ya sen daha deneyimlisin ben sana sorayım benim karnım bazen taş gibi oluyo bazen yumuşacık anlamadım özellikle ağrıyla birlikte sertleşiyor rahim kasılmasımı acaba diyede düşündüm netten bakındım biraz onlar saniyelik oluyomuş heralde ama benim bi süre sürüyo nedir anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?