Canım deneyimliyim ama nedense pek vücuduma dikkat etmemişim hamileliklerimde.o sertlik belki gazdan da kaynaklanabilir.benim de bazen yumuşak bazen sert.kasılmalardan da kaynaklanabilir ama daha kasılmalar için erken.doktoruna sor bence.bu arada benim gobeğim şimdiden büyümeye başladı zaten göbeğim vardı sanki 4 aylık gibiyim iç karnım da geniş diil hemen çikıyo karnım.biraz sinir bi durum bu gidişle 75 kiloyla bitirirsem hiç şaşırmam.bücürün tekiyim yuvarlanıp giderim heralde.ama umrumda diil kilo verilir.yeterki şu kasımın sonunu göreyim hamile olarak.zamanında sağlıkla,huzurla,tıpış tıpış dogum çantamı da alarak ailemle heyecanla hastaneye gideyim istiyorum.şu an tek temennim bu.ve senin için de duam bu yönde canım.hepimizin yüzünün gülmesini istiyorum sonunda.yavrularımızı kucaklarımıza alırız inşallah.sonra da resimlerimizi yollarız birbirimize.senin facen var mı?ekleyelim birbirimizi.
Yaa çok moralim bozuk kızlar..bebeğin kesesini görmeye gideceğim günün sabahında kanamam oldu şoka girdim korkudan tansiyonum düştü çünkü en son kanamam olduğunda erken doğum yapmıştım.şimdi bebegimi kaybediyorum sandım.doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi.keseyi ve kalp atışını gördü ama bebek pek iyi görünmüyor düşebilir çok umut beslemeyin dedi.progynex igne verdi günde 100mg.15gün kullan gel dedi.bugün ikinci ignemi oldum oyle yatıyorum pek kalkmıyorum tuvalete gidiyorum falan.her tuvalete gidişimde çamaşırıma korka korka bakıyorum.dün akşamüstünden beri kanamam yok.benim yaşadıklarımı yaşayıp ta bebişini kucağına alabilen var mı yaaaa? Ne olur biraz moral veriiin bana çok ihtiyacım var..tabi herşey kısmet ben de öyle dua ediyorum ama sizin tecrülerinizi duymak bana moral verecek...
Yaa çok moralim bozuk kızlar..bebeğin kesesini görmeye gideceğim günün sabahında kanamam oldu şoka girdim korkudan tansiyonum düştü çünkü en son kanamam olduğunda erken doğum yapmıştım.şimdi bebegimi kaybediyorum sandım.doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi.keseyi ve kalp atışını gördü ama bebek pek iyi görünmüyor düşebilir çok umut beslemeyin dedi.progynex igne verdi günde 100mg.15gün kullan gel dedi.bugün ikinci ignemi oldum oyle yatıyorum pek kalkmıyorum tuvalete gidiyorum falan.her tuvalete gidişimde çamaşırıma korka korka bakıyorum.dün akşamüstünden beri kanamam yok.benim yaşadıklarımı yaşayıp ta bebişini kucağına alabilen var mı yaaaa? Ne olur biraz moral veriiin bana çok ihtiyacım var..tabi herşey kısmet ben de öyle dua ediyorum ama sizin tecrülerinizi duymak bana moral verecek...
saol canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sertliği dr uma sorcamda daha 10 gün var randevuma ne bileyim işte kimde ne gördüysem ne okuduysam olumsuz olarak acaba benimdemi demeye başladımay sorma benimde karnım yavaştan çıkmaya başlıyo galiba bende kısa boyluyum tam 1,60 artık piknik tüpünemi benzerim bilemiyorum:)faceden ekleyelim tabi var benimde burdanmı vereyim adresi istersen özel msj atayım ama nasıl atılıyo
cnm benim kızım 4 yasında ilk 3 ay hep kanama hep kanama...tam zamanında saglıkla doğdu bebişim.canını sıkma
Şekerim faceden ekledim seni.ben elif bu arada karısıklık olmasın.resimlerine baktım çok sirin mini mini bi hanım kızsın.kızın da senin gibi şirin bişey olucaktır eminim.inşallah onun da resimlerini görürüz.bana kıyefetlerim olmamaya başladı.cok fazla hareket etmemekten de su içsem yarıyo anacım.bugün kendime üstbaş aldım bikaç tane.iki gün sora tatile gidiyorum ya ondan.insallah ordayken bişey olmaz yaa.neyse olmaz heralde.bugün kızımın dogumgünü.12 yaşına giriyo bebişim.ilk defa parti yapmıyoruz biraz mahsun oldu ama hiç halim yok parti martiyle ugraşamazdım.eşimle pasta ve hediyeler aldık.şimdi ona min bi sürpriz yapalim.tam zamanı.
ekledim canım seni tahmin ettim senin olduğunu :)kızının doğumgünü kutlu olsun maşallah valla kocaman kız olmuş bile kardeşinede o bakar artık valla benimde pantolonlarım sıkmaya başladı aslında oluyolar ama sıkıyo diye bende giymiyorum yenileri almak içinde çok erken biraz daha büyüsün bakalım benim bebişimde artık o zaman alırız:)
Sağol tatlım Allah sana da nasip etsin kızınin güzel günlerini görmeyi.evlat bambaşka bişey.o da abla olmayı cok istiyo ama geçen yıl olanlardan sonra korkuyor hMile oldugumu söyleyince ağlayıp korkmuştu yavrum.inşallah bu sefer korktuumuz başımiza gelmez.dua et bana canım yaa.hamilenin duası kabul olurr.
aminn canım ahh bende o günleri görebilecekmiyim acaba kızım doğupta doğumgünü kutlayabilecek miyizcanım gece gündüz hepiniz aklımdasınız zaten başka hiçbişey düşünemiyorum en müsait olmadığım zamanda bile buraya girip bakmak istiyorum ediyorum tabiki dua etmezmiyim hiç zaten elimizden başka ne geliyor ki Allahım korusun meleklerimizi lütfen bize bağışlasın ben çok istiyorum anne olmayı tam 1 sene bekledim bana gelmesi için bizi bırakmasın bebişlerimiz inşallah da bırakmıcak off bak kötü oldum şimdi
Olma olma kötü olacak bişey yokki.sen bana bakma olumsuz düşünme.olumsuz düşüneceğin bişey yok.herşey yolunda maşallah.bu saatlerde dışarı çık.izmir güzel yer.parka falan git.bankta otur.gelene gidene bak.yaninda laflıyacağın bi arkadaşın da olursa süper olur.deşarj olursun.yada eşin işten erken geliyosa yemekten sora çıkın dolaşın azcık.hep evde oturmak insanı kötü etkiliyo.bi arkadaş dedi burdan eşin hergun elini göbeğine koyup 99 kere ya mübdiu desin.hamileliğin iyi geçmesi ve sağlıklı doğum yapmak içinmiş.hep olumlu düşün canım..
korktuğum başıma geldi yaşadığım sertlikler erken doğum riskine bağlıymış biraz önce dayanamayıp aradım dr umu tekrardan ilaç tedavisine geri dönüyorum ya ben daha 15.haftamdayımmm
Hayatım dur telaş etme hemen.doktorun telefonda nasıl hemen teşhisi koydu ben anlayamadım.üstüne üstlük telefonda teşhis koyup ilaç tedavisine nasıl başlayabiliyo hayretler içindeyim.bana çok saçma geldi.muayene olmadan bu işler nası olabilir.bu işte yanlışlık var.bence hemen doktora muayeneye git.panik yapma.rahim kasılmaların varsa bunun onüne geçilebilir.hakıkında hayirlısı olsun canım.beni habersiz bırakma bak meraklandım şimdi.kalbini ferah tut..
korktuğum başıma geldi yaşadığım sertlikler erken doğum riskine bağlıymış biraz önce dayanamayıp aradım dr umu tekrardan ilaç tedavisine geri dönüyorum ya ben daha 15.haftamdayımmm
Canim dr nasil telde teshis koyduki,bazi rahatsizlik belirtileri cok benzio birbirine..bana kanama oldugunda kas gevsetici vermisdi rahim kasilmasi ivin bende yan etki yapti dr bisey olmaz dedi kullandim bi sure o gunden bu yana ara ara agrim oluyo ve siskinlik dokunamiyorum bile agridan..bagirsak promblemi yaratti seninkide onla ilgili bisey olmasin,kasiklardami oluyo siskinlik?
evet canım kasıklarımda oluyo şişkinlik bazen bütün karnımda bağırsak problemimi tam olarak bilmiyorum bi süredir bende var olan bişey tesadüfen öğrendimki kasılma oluyomuş yoksa hiç söylemeyi bile düşünmüyodum artık herneyse bi çaresine bakabilir umarım yine aradım bu sabah ben genelde ayaktayken hep bi sertlik var dedim e zayıfsın normal dedi takılmamaya çalışıyorum ama drumda sanki umursamaz davranıyo gibi aslında bu terimi kendisine yakıştıramıyorum belkide gerçekten önemli bişey değildir o yüzden böle davranmıştır
Doktorların sağı solu belli olmuyor.ne demek zayïfsin normal.o zaman her zayıfin karni sertleşsin.neyse cumaya muayene olana dek düşünme bence korkulacak bişey yok.bak ben de tatil oncesi evimin yakınındaki medicanaya gittim demin genç bi hanım doktora muayene olmustum gecen ay.iyi birine benziyo.bol bol nasihat etti.vesveselerim konusunda.biraz bana kızdı.haklı olarak.madem hamile kaldın sahiplen ve simdiki zManın tadını çıkar.daha ortada sorun yokken varmış gibi depresyona girme bebegin etkileniyor dedi.habire kötüyü düşünürsen kötü olur dedi falan daha bi sürü şey.ama zor da olsa ağzından plasentanın biraz aşağıda olduunu aldım.şu an erken hicbisey ifade etmiyo dedi.ben de artık silkelenip kendime gelmek istiyorum.buna mecburum.olumlu düsünmek zorundayım.negatif olarak kendimize ve bebeğimize zarar veriyoruz.bunu senin için de söylüyorum canım.
evet canım kasıklarımda oluyo şişkinlik bazen bütün karnımda bağırsak problemimi tam olarak bilmiyorum bi süredir bende var olan bişey tesadüfen öğrendimki kasılma oluyomuş yoksa hiç söylemeyi bile düşünmüyodum artık herneyse bi çaresine bakabilir umarım yine aradım bu sabah ben genelde ayaktayken hep bi sertlik var dedim e zayıfsın normal dedi takılmamaya çalışıyorum ama drumda sanki umursamaz davranıyo gibi aslında bu terimi kendisine yakıştıramıyorum belkide gerçekten önemli bişey değildir o yüzden böle davranmıştır
bende benim dr ilgili oyle dusunuyorum artik vucudumun kabul etmedigi ilaci "al mutlaka kasilma icin cok iyi"diyodu bu kalici agrilar ciktiktan sorada "hmm demekki yaramamis bagirsaklarina"dedi dalga geciyo sanki..neyse canm seninkide onemsiz biseydir umarim bosa endiseleniyorsundur...Allah yardimcimiz olsun[/QUOTE
aynen valla deneme tahtasına döndük bugün sabah ayağa kalkmamla altımda bi sıcaklık hissettim eyvah dedim kanama baktımki akıntılı sulu bişey aradım drumu oana rağmen önemli bişey değildir yok efendim kötü bişey olsa zaten devam eder dedi bu akşamda aynısı oldu anneme söyledim hemen acile gittik ordaki dr ultrasonda bebeğin suyu falan gayet iyi dedi ama ben öle düşündüm heralde suyu patladı dedim ilk defa başıma geliyor ona rağmen dr uma çok sinir oldum ya suyu olsaydı randevu tarihine kadar beklesem belkide iş işten çoktan geçmiş olcaktı kendini kötü hissedersen ara diyo arasam ne değişçektiki muayne etmesi gereken zamanda etmiyo iki dr a gidiyorum hatamı yapıyorum diyodum ama yapmıyomuşum demekki insanın en acil zamanında yanında olamayabiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?