Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

saol canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sertliği dr uma sorcamda daha 10 gün var randevuma ne bileyim işte kimde ne gördüysem ne okuduysam olumsuz olarak acaba benimdemi demeye başladım ay sorma benimde karnım yavaştan çıkmaya başlıyo galiba bende kısa boyluyum tam 1,60 artık piknik tüpünemi benzerim bilemiyorum:)faceden ekleyelim tabi var benimde burdanmı vereyim adresi istersen özel msj atayım ama nasıl atılıyo

cnm benim kızım 4 yasında ilk 3 ay hep kanama hep kanama...tam zamanında saglıkla doğdu bebişim.canını sıkma

cnm benim kızım 4 yasında ilk 3 ay hep kanama hep kanama...tam zamanında saglıkla doğdu bebişim.canını sıkma

Şekerim faceden ekledim seni.ben elif bu arada karısıklık olmasın.resimlerine baktım çok sirin mini mini bi hanım kızsın.kızın da senin gibi şirin bişey olucaktır eminim.inşallah onun da resimlerini görürüz.bana kıyefetlerim olmamaya başladı.cok fazla hareket etmemekten de su içsem yarıyo anacım.bugün kendime üstbaş aldım bikaç tane.iki gün sora tatile gidiyorum ya ondan.insallah ordayken bişey olmaz yaa.neyse olmaz heralde.bugün kızımın dogumgünü.12 yaşına giriyo bebişim.ilk defa parti yapmıyoruz biraz mahsun oldu ama hiç halim yok parti martiyle ugraşamazdım.eşimle pasta ve hediyeler aldık.şimdi ona min bi sürpriz yapalim.tam zamanı.

Sağol canım mesajına.artık kanamam yok çok şükür.ilacı da bıraktım.şimdilik herşey yolunda artık gerisi hayırlısı inşallah.

ekledim canım seni tahmin ettim senin olduğunu :)kızının doğumgünü kutlu olsun maşallah valla kocaman kız olmuş bile kardeşinede o bakar artık valla benimde pantolonlarım sıkmaya başladı aslında oluyolar ama sıkıyo diye bende giymiyorum yenileri almak içinde çok erken biraz daha büyüsün bakalım benim bebişimde artık o zaman alırız:)

Sağol tatlım Allah sana da nasip etsin kızınin güzel günlerini görmeyi.evlat bambaşka bişey.o da abla olmayı cok istiyo ama geçen yıl olanlardan sonra korkuyor hMile oldugumu söyleyince ağlayıp korkmuştu yavrum.inşallah bu sefer korktuumuz başımiza gelmez.dua et bana canım yaa.hamilenin duası kabul olurr.

aminn canım ahh bende o günleri görebilecekmiyim acaba kızım doğupta doğumgünü kutlayabilecek miyiz canım gece gündüz hepiniz aklımdasınız zaten başka hiçbişey düşünemiyorum en müsait olmadığım zamanda bile buraya girip bakmak istiyorum ediyorum tabiki dua etmezmiyim hiç zaten elimizden başka ne geliyor ki Allahım korusun meleklerimizi lütfen bize bağışlasın ben çok istiyorum anne olmayı tam 1 sene bekledim bana gelmesi için bizi bırakmasın bebişlerimiz inşallah da bırakmıcak off bak kötü oldum şimdi

Olma olma kötü olacak bişey yokki.sen bana bakma olumsuz düşünme.olumsuz düşüneceğin bişey yok.herşey yolunda maşallah.bu saatlerde dışarı çık.izmir güzel yer.parka falan git.bankta otur.gelene gidene bak.yaninda laflıyacağın bi arkadaşın da olursa süper olur.deşarj olursun.yada eşin işten erken geliyosa yemekten sora çıkın dolaşın azcık.hep evde oturmak insanı kötü etkiliyo.bi arkadaş dedi burdan eşin hergun elini göbeğine koyup 99 kere ya mübdiu desin.hamileliğin iyi geçmesi ve sağlıklı doğum yapmak içinmiş.hep olumlu düşün canım..

ne bileyim canım düşündüğüm şey şu bu kasılma beni rahatsız ediyor eğer öyle birşeyse erken doğum riki demekmiş onu taktım yani kafaya 1inde randevum var bakalım ne diyecek bizim dr off ya deneyimsiz olmak gerçekten çok kötü neyin ne olduğunuda bilmiyorum beklemekten başka çare yok valla evde oyalancak bişeyler bulmaya çalışıyorum artık örgü tv yemek vs derken gün geçiyo

korktuğum başıma geldi yaşadığım sertlikler erken doğum riskine bağlıymış biraz önce dayanamayıp aradım dr umu tekrardan ilaç tedavisine geri dönüyorum ya ben daha 15.haftamdayımmm

korktuğum başıma geldi yaşadığım sertlikler erken doğum riskine bağlıymış biraz önce dayanamayıp aradım dr umu tekrardan ilaç tedavisine geri dönüyorum ya ben daha 15.haftamdayımmm

Hayatım dur telaş etme hemen.doktorun telefonda nasıl hemen teşhisi koydu ben anlayamadım.üstüne üstlük telefonda teşhis koyup ilaç tedavisine nasıl başlayabiliyo hayretler içindeyim.bana çok saçma geldi.muayene olmadan bu işler nası olabilir.bu işte yanlışlık var.bence hemen doktora muayeneye git.panik yapma.rahim kasılmaların varsa bunun onüne geçilebilir.hakıkında hayirlısı olsun canım.beni habersiz bırakma bak meraklandım şimdi.kalbini ferah tut..

benim anlattıklarımdan yola çıkarak teşhis koydu zaten görüşmemiz gerekiyo dedi cuma günü gitcem eğer öyleysede yapılacak bişey yok ilaç tedavisi ki inşallah herşey yoluna girer bide muayne etsede bu sertlik herzaman olan bişey değilki orda denk gelirmi bilmiyorum aynı şey tek bi belirtim var oda zaman zaman karnım sertleşiyor haber veririm zaten başka dr a daha gitcem ama çok güvendiğim bi dr aslında boşada konuşmaz diye düşünüyorum

Canim dr nasil telde teshis koyduki,bazi rahatsizlik belirtileri cok benzio birbirine..bana kanama oldugunda kas gevsetici vermisdi rahim kasilmasi ivin bende yan etki yapti dr bisey olmaz dedi kullandim bi sure o gunden bu yana ara ara agrim oluyo ve siskinlik dokunamiyorum bile agridan..bagirsak promblemi yaratti seninkide onla ilgili bisey olmasin,kasiklardami oluyo siskinlik?

evet canım kasıklarımda oluyo şişkinlik bazen bütün karnımda bağırsak problemimi tam olarak bilmiyorum bi süredir bende var olan bişey tesadüfen öğrendimki kasılma oluyomuş yoksa hiç söylemeyi bile düşünmüyodum artık herneyse bi çaresine bakabilir umarım yine aradım bu sabah ben genelde ayaktayken hep bi sertlik var dedim e zayıfsın normal dedi takılmamaya çalışıyorum ama drumda sanki umursamaz davranıyo gibi aslında bu terimi kendisine yakıştıramıyorum belkide gerçekten önemli bişey değildir o yüzden böle davranmıştır

Doktorların sağı solu belli olmuyor.ne demek zayïfsin normal.o zaman her zayıfin karni sertleşsin.neyse cumaya muayene olana dek düşünme bence korkulacak bişey yok.bak ben de tatil oncesi evimin yakınındaki medicanaya gittim demin genç bi hanım doktora muayene olmustum gecen ay.iyi birine benziyo.bol bol nasihat etti.vesveselerim konusunda.biraz bana kızdı.haklı olarak.madem hamile kaldın sahiplen ve simdiki zManın tadını çıkar.daha ortada sorun yokken varmış gibi depresyona girme bebegin etkileniyor dedi.habire kötüyü düşünürsen kötü olur dedi falan daha bi sürü şey.ama zor da olsa ağzından plasentanın biraz aşağıda olduunu aldım.şu an erken hicbisey ifade etmiyo dedi.ben de artık silkelenip kendime gelmek istiyorum.buna mecburum.olumlu düsünmek zorundayım.negatif olarak kendimize ve bebeğimize zarar veriyoruz.bunu senin için de söylüyorum canım.

ya ne bileyimki artık bu dr napıyor ne demek istiyor beklemekten başkada çözüm yok görünen o cumada gitmiyecem kendini iyi hissediyosan ayın 1inde görüşelim dedi bende aramak için bile çekiniyodum aman zırt pırt aramıyım diye ama artık bende kendimi kasmıcam sanki bedava gidiyoruz ya bekliyorum şimdilik bakalım ayın 1inde ne dicek dr beyyy bide ben resmen karnıma odaklanmış durumdayım şuan her sertleşme kasılma olamaz ya bu arada çok merak ettim senin kasıkların sertmi?yani normaldede ya aslında hemşirenin dediği çok doğru kötü bişey yokken bile varmış gibi davranıyoruz ki ben resmen öyleyim bazen yapabiliyorum kendime mukayet olmayı bazende tık yok canım benim dr umda plesentanın bu tarihlerdeki yeri o kadar önemli değil demişti önemli olan ileri haftalar diye off biyerlere gitmek istiyorum kafa dinlemek için ama eşimin işleri varbide yine yatıya misafirim var eşimin kuzenin düğünü var burda onlar gelicekler ve ben napcağımı bilmiyorum yine tam dinlenmem gereken bi zaman

bende benim dr ilgili oyle dusunuyorum artik vucudumun kabul etmedigi ilaci "al mutlaka kasilma icin cok iyi"diyodu bu kalici agrilar ciktiktan sorada "hmm demekki yaramamis bagirsaklarina"dedi dalga geciyo sanki..neyse canm seninkide onemsiz biseydir umarim bosa endiseleniyorsundur...Allah yardimcimiz olsun

yaklaşık 1 aydır bendede kasılmalar var.elimi karnıma koydummu avucuma top gibi bişey toplanıyo ağrı yapıyo sonra geçiyo yada karnımın tümü taş gibi oluyo son kontrolümde doktorum karnımı alle muayene etti karnın çok sert sancıların var dinlen demişti.düşün akşam yürüyüş yapmama bile izin vermedi.günlük hayatına devam et yorulma ağır iş yapma dedi zaten yapmıyorum dedim dedi yapmadığın halde böyle oluyosa yapsan daha kötü olur.yani anlıcan bende erken doğumdan çok korkuyorum dinlenmekten başka yapabileceğim bişey yok malesef.inşAllah zamanında sağlıklı gelir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…