- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Hiç başta böyle şeyler demediniz şimdi burda da herkes sana ne zararı var ne güzel kendini geliştirmiş deyince ortaya başka başka şeyler atıyorsunuzYok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canım
Konunun sonundaki soruya cevabım :Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Çünkü ben benimle olan sorunu yazdım kaynanam ile gorumcemin sorununu değil. Fakat yazdığım kadarıyla arkadaşlar nasıl şeytan bir kadın olduğunu anlayamamış. Bende bundan ötürü bu sekilde söyledim. Tek anlaşamadığı ben değilim. O kimseyle anlaşamıyor.Hiç başta böyle şeyler demediniz şimdi burda da herkes sana ne zararı var ne güzel kendini geliştirmiş deyince ortaya başka başka şeyler atıyorsunuz
Aynen öyle , diğer türlü sana ve ilişkine zarar veriyo ve farketmeden istemeden de olsa sanki onunla yarışa giriyomuşsun gibi bi pozisyonda kendini buluyosun , bu aynı kıyafet taklit etme mevzusunda eltim şöyle diyo mesela elbiseyi tarif ediyo benim nişan elbisesinin aynısı fotoğraf gösteriyo kumaş renk desen birebir yani ben aa güzelmiş falan diyodum ama bozuluyodum yalan yok çünkü herşey bi insan çok beğendiyse bile hani başka rengini alayım der sonuçta bana özel üretim değil ama herşeyinde aynısı olmak zorunda değil , ama şimdi şöyle cevap veriyorum -evet abla öyle diktir çok güzel olur aynı benimki gibi ,benimde öyleydi , ay bende öyle yaptım çok rahat oldu sende benimki gibi al ,mesela kv ve kp için evlilik yıldönümlerinde bişey yaptırıcaktık ben fikrimi söyledim belki 4ümüz beraber yaparız diye o zaman hiç bişey demediler sonra bi baktım benim dediğim şeyi yaptırıp sizde şunu alın diye bana akıl vermeye kalktı , bende artık o tarz şeyleri paylaşmıyorum böyle laf arasında kendimi katarak söylemeyi de nişanlım akıl verdi madem herşeyi kendi zevki fikri gibi anlatıyo yapıyo sende fikrin senden çıktığını açık açık söyle dedi bende öyle yapıyorum ama her zaman politik başka türlü bu ilişkiler yürümüyoYani kesinlikle duyma görme bilme he he de iyi görün geç iyi ol geç diyorsun
Kesinlikle haklsiin canım ben şuan görüşmüyorum eltimle ama üst katımda oturuyor illaki görüşeceğiz , görüştüğümüzde de mesafeli olacağım. Eşimle yakın ama herkesl3 mesafeli güler yüzlü merhaba merhabanın dışına çıkmayacağım. Zaten aile bireylerinde herkes eltimin ne olduğunu biliyor. Ama 2 tane torun var diye ses çıkartmıyorlar. Eşim bana ilerleyen zamanlarda ben abinle görüşmeyeceğim. Yada konuşmayalım derse bencede hayatım vs mi demeliyim? Sen bilirsin mi demeliyim ?Aynen öyle , diğer türlü sana ve ilişkine zarar veriyo ve farketmeden istemeden de olsa sanki onunla yarışa giriyomuşsun gibi bi pozisyonda kendini buluyosun , bu aynı kıyafet taklit etme mevzusunda eltim şöyle diyo mesela elbiseyi tarif ediyo benim nişan elbisesinin aynısı fotoğraf gösteriyo kumaş renk desen birebir yani ben aa güzelmiş falan diyodum ama bozuluyodum yalan yok çünkü herşey bi insan çok beğendiyse bile hani başka rengini alayım der sonuçta bana özel üretim değil ama herşeyinde aynısı olmak zorunda değil , ama şimdi şöyle cevap veriyorum -evet abla öyle diktir çok güzel olur aynı benimki gibi ,benimde öyleydi , ay bende öyle yaptım çok rahat oldu sende benimki gibi al ,mesela kv ve kp için evlilik yıldönümlerinde bişey yaptırıcaktık ben fikrimi söyledim belki 4ümüz beraber yaparız diye o zaman hiç bişey demediler sonra bi baktım benim dediğim şeyi yaptırıp sizde şunu alın diye bana akıl vermeye kalktı , bende artık o tarz şeyleri paylaşmıyorum böyle laf arasında kendimi katarak söylemeyi de nişanlım akıl verdi madem herşeyi kendi zevki fikri gibi anlatıyo yapıyo sende fikrin senden çıktığını açık açık söyle dedi bende öyle yapıyorum ama her zaman politik başka türlü bu ilişkiler yürümüyo
Valla ben şu söylenene de inanmıyorum eltim içinde güya herkes ne kadar kavgacı olduğunu biliyo ne olduğunu biliyo konuşmaları döndü döner de hala ama insanlar tam tersi davranıyo bu iki yüzlülükte benim hoşuma gitmiyo o yüzden ne çok yakın ne çok uzak, eşin neden ilerleyen zamanlarda abisiyle görüşmek istemesin bence her zaman yapıcı ol abindir kardeşindir diye kötü düşünme Allah göstermesin ya kardeşlerin aralarının kötü olmasını ,Allah korusun öyle bişey olursada duruma göre hareket edersin ama ben olsam sessiz kalırımKesinlikle haklsiin canım ben şuan görüşmüyorum eltimle ama üst katımda oturuyor illaki görüşeceğiz , görüştüğümüzde de mesafeli olacağım. Eşimle yakın ama herkesl3 mesafeli güler yüzlü merhaba merhabanın dışına çıkmayacağım. Zaten aile bireylerinde herkes eltimin ne olduğunu biliyor. Ama 2 tane torun var diye ses çıkartmıyorlar. Eşim bana ilerleyen zamanlarda ben abinle görüşmeyeceğim. Yada konuşmayalım derse bencede hayatım vs mi demeliyim? Sen bilirsin mi demeliyim ?
Aynen canım bende onu anlamıyorum. Üç gorumcem sevmiyor çünkü daha önce kavga ettiler ben nisanliyken beni kıskanmış kv de kıskanma o senden çok küçük demiş sen bana bubu naısl dersin diye dövmüş yani itip kakmis kv mi gorumcem de sen kimsin annemi itiyorsun diyince onuda yolmus. Ama herkes onun evinden çıkmıyor. Bazı arkadaşlar okusun sende de kıskançlık var zayiflasin demişler. Yahu zayiflaisn okusun çalışsın tabiki. Ama benim gazlamamla yada beni kıskandığı için değil. Kendisi istediği icinnyapsin bunları. 10 yıldır evde oturuyor ben gelince calisasi okuyası geldi. 10 yıldır eşyalar duruyor 7 sene çocuk odası yapmamış kızı 7 yaşında. Ben gelince eşyaları değiştiriyor oda yapıyor sonuç benim esyalrim yeniymiş. Oda o yüzden degistircekmis ben çocuk yapınca çocuk yapacakmış sebep ? Ilgi hep onda ve onun çocuklarında olmalıymış. Baş edemiyorum yani ben bu kadınla.Valla ben şu söylenene de inanmıyorum eltim içinde güya herkes ne kadar kavgacı olduğunu biliyo ne olduğunu biliyo konuşmaları döndü döner de hala ama insanlar tam tersi davranıyo bu iki yüzlülükte benim hoşuma gitmiyo o yüzden ne çok yakın ne çok uzak, eşin neden ilerleyen zamanlarda abisiyle görüşmek istemesin bence her zaman yapıcı ol abindir kardeşindir diye kötü düşünme Allah göstermesin ya kardeşlerin aralarının kötü olmasını ,Allah korusun öyle bişey olursada duruma göre hareket edersin ama ben olsam sessiz kalırım
Haklsiiniz sanırım teşekkürlerBu yarışma olayı bir tarafa yaramış :) Siz de hiç düşünmeyin bunları, ne yaparsa yapsın o sizi geçemeyecek siz de onu geçemeyeceksiniz çünkü herkesin hayatı ve kaderi kendine özelidir. O sebeple çok takmayın bir yarış içine sokmayın kendinizi. Aksine destek olun sonuçta bir hemcinsiniz. Sizin kendinizi birine ispatlamaya ihtiyacınız yok çünkü kutsal bir meslek yapıyorsunuz üstelik çok da yorucu bir meslek. O yüzden eltinizin okumasını işe girmesini destekleyin. İnanın böyle daha iyi hissedeceksiniz.
Boşver sen güzel bişeye vesile olmuşsun öyle düşün , içinde kötü bişey biriktirme hiç istemediğin bi insana dönüşüveriyo insanoğlu hatta destek ol ne olucak senden zarar gelmiceğini görsün , eşya konusunda da özenmiştir belki o zaman imkanı olmadı belki biri müdahale etti aldırmadı bilemeyiz ne yaşadı , illa oluyo işte kendilerini geride eskimiş hissediyolarmış benim eltim açık açık bana da kv ye de söyledi , - beni asla arkada bırakmayın herşeyde olmak istiyorum dedim diye bana bilezik alınırken gelmek istedi sayısına gramına bakmak istedi hani noldu görünce fazla olsaydı eşine eşinin ailesine surat yapıcaktı neden fazla diye hesap sorucaktı ,ben 10 yıllık evli olsam kv ve kp e güvenirim eşit yaparlar onlar bilirler işini der karışmam mesela ama eltim nişanlımla kavga etmiş bunun için beni neden götürmediniz diye kendini dışlanmış hissetmiş ne alındığını görmesi lazımmış ya ona bana aldıklarından fazla alırlarsa korkusu var işte bazı insanlar ipler hep onun elinde olsun herşeyi bilsin herşeye müdahele etsin ister benim eltim öyle ama ben onu istemiyomuş gibi olmamak için ses çıkarmadım alışveriş bak geldi geçti önemli olan geçinmek yüzyüze bakıcak yüzün olması bunlar benim için önemliAynen canım bende onu anlamıyorum. Üç gorumcem sevmiyor çünkü daha önce kavga ettiler ben nisanliyken beni kıskanmış kv de kıskanma o senden çok küçük demiş sen bana bubu naısl dersin diye dövmüş yani itip kakmis kv mi gorumcem de sen kimsin annemi itiyorsun diyince onuda yolmus. Ama herkes onun evinden çıkmıyor. Bazı arkadaşlar okusun sende de kıskançlık var zayiflasin demişler. Yahu zayiflaisn okusun çalışsın tabiki. Ama benim gazlamamla yada beni kıskandığı için değil. Kendisi istediği icinnyapsin bunları. 10 yıldır evde oturuyor ben gelince calisasi okuyası geldi. 10 yıldır eşyalar duruyor 7 sene çocuk odası yapmamış kızı 7 yaşında. Ben gelince eşyaları değiştiriyor oda yapıyor sonuç benim esyalrim yeniymiş. Oda o yüzden degistircekmis ben çocuk yapınca çocuk yapacakmış sebep ? Ilgi hep onda ve onun çocuklarında olmalıymış. Baş edemiyorum yani ben bu kadınla.
Doğru bana bilezik alırken de eltim geldiBoşver sen güzel bişeye vesile olmuşsun öyle düşün , içinde kötü bişey biriktirme hiç istemediğin bi insana dönüşüveriyo insanoğlu hatta destek ol ne olucak senden zarar gelmiceğini görsün , eşya konusunda da özenmiştir belki o zaman imkanı olmadı belki biri müdahale etti aldırmadı bilemeyiz ne yaşadı , illa oluyo işte kendilerini geride eskimiş hissediyolarmış benim eltim açık açık bana da kv ye de söyledi , - beni asla arkada bırakmayın herşeyde olmak istiyorum dedim diye bana bilezik alınırken gelmek istedi sayısına gramına bakmak istedi hani noldu görünce fazla olsaydı eşine eşinin ailesine surat yapıcaktı neden fazla diye hesap sorucaktı ,ben 10 yıllık evli olsam kv ve kp e güvenirim eşit yaparlar onlar bilirler işini der karışmam mesela ama eltim nişanlımla kavga etmiş bunun için beni neden götürmediniz diye kendini dışlanmış hissetmiş ne alındığını görmesi lazımmış ya ona bana aldıklarından fazla alırlarsa korkusu var işte bazı insanlar ipler hep onun elinde olsun herşeyi bilsin herşeye müdahele etsin ister benim eltim öyle ama ben onu istemiyomuş gibi olmamak için ses çıkarmadım alışveriş bak geldi geçti önemli olan geçinmek yüzyüze bakıcak yüzün olması bunlar benim için önemli
O yüzden boşvermek en iyisiDoğru bana bilezik alırken de eltim geldi
Haklısın canımO yüzden boşvermek en iyisi
Elti kıskanç bu net ama içten içe sizdede var birşeyler.Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Bende olmasın istiyorum işte naısl düzeltebilirim bunu. Hiç böyle biri değildim etkiye tepki mi oldu bana anlamadım kiElti kıskanç bu net ama içten içe sizdede var birşeyler.
Kısaca mesafe candır.
MesafeBende olmasın istiyorum işte naısl düzeltebilirim bunu. Hiç böyle biri değildim etkiye tepki mi oldu bana anlamadım ki
Bosver hic düşme o tuzagina eltinin kızma kiskandigini dusundurtme.. sonucta esinde diyebilir liseyi bitirdi diyede zayifladi vs demesi hos olmasada kadinin kiskancliktan dogan azmine sasiriyordur. Sonucta acik acik bizden uzak dur demis. Daha ne desin. Belliki köylü kurnazı kompleksli kadin. Sende açıktan uni oku bakalım onada yetisebilecekmi :)))Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?