- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
Yok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canımne guzel iste sevinmeniz lazim ortaokul mezunu olarak kalmadi diye sizin de eltinizden bir farkiniz yok bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canımne guzel iste sevinmeniz lazim ortaokul mezunu olarak kalmadi diye sizin de eltinizden bir farkiniz yok bence.
abarttiniz artik. eltini taslayalim diye iftira atmadigini ne bilelim. umarim buralarda bir yerlerdedir ve bu mesajlarini okurYok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canım![]()
7 sene önce yani çocuğu doğduğu sene girmiş bırakmış şimdi pandemiden ötürü kocası giriyor kopyayla geçiyor kalan kredisini tamamlıyor canım
kocama yanaşıyor beni sinirlendirmek için kocam uzak duruyor tabiki ama arsiz
Tamam en birinci sizsiniz. Ailenin en mükemmel gelini de sizsiniz. Siz hemsiresiniz. O kim köpek ki sizi kıskanıp lise bitiriyor (yönetim kusura bakmasın, hakaret amaçlı yazmadım). Bir de kaynana dövmüş demek . Şimdi de aldatma çıktı. Zerre samimi değilsiniz. Ve kötü enerjinizi buradan bile hissettim. Bence asıl kıskanç olan sizsiniz. Yazık, insanların arkasından iftira atıyorsunuz (konunun başında aldatma yoktu) tÇünkü bana inat yaptığını kendi ağzıyla söyledi senden ne eksiğim var seni geçicem görürsün sen gibi... beni kıskandı kaynanamı dövdü onu daha çok seviyorsunuz diye.
Yok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canım![]()
Meyve veren ağaç taşlanırmış. Ne takıyorsun ki duyma görme en güzel ceza. Bırak isterse kral olsun. Herkes kendi dünyasında. Umarım kurtlursun o hasta ruhlu kadındanArkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Cok çirkin bir cevap. Herkesin ahlak anlayışı kendini ilgilendirir. Baska seyler söylendi diye konuyla alakasız karalayici yazılan cümleler onun degil sizin seviyenizi düşürür ve burada kıskançlık duyanin siz olduğunuzu gösterir kusura bakmayın. Sanıyorum ettinizin seviyesi düşük iken egonuz yerindeydi, biseyler başardıkca siz çekemez hale gelmişsiniz.Yok en azından ben kaynanamı gorumcemi dövmüyorum kocamı aldatmıyorum canım![]()
Niye bu kadar onemsıyosunuz?Kendınce bişeyler yapmaya calısıyor .Bence ıyıde seyler yapıyor .Siz kendınızle mesgul olun.Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Eltiniz sizi ne kadar kıskanıyorsa siz de onu koskanıyorsunuz . Öncelikle bunu kabul edin .Arkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Başta eltin seni kiskanmis smdide sen onu kiskaniyorsun uzak durun birbirinizdenArkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Kişi kendinden bilirmiş isiabarttiniz artik. eltini taslayalim diye iftira atmadigini ne bilelim. umarim buralarda bir yerlerdedir ve bu mesajlarini okur
Teşekkür ederim güzel yorum içinCanım kıskançlığından da olsa birşeyler yapmış takdire layık. Zayıflamış,liseyi bitirmiş çalışıyor ya da çalışacak. Bunlar bir insan için memnun edici şeyler konuşulması normal. Ama sen buna içerlenme çünkü taklit edilen insan aktüel insandır. Ne mutlu sana. Bu böbürlenecek değil gurur duyulacak bir durum. Kendisiyle mesafeli olmanı tavsiye ederim. Tüm iyi niyetine rağmen tavrı değişmiyorsa mesafe candır. Sen hiç oralı olma cevap verme. Sükunet taşı bile çatlatır en ciddi intikamdır bunu sakın unutma sevgiler![]()
Sizi cekemiyor belliki bosverin kendi haline birakin mesafenizide koruyun esiniz oyle demesidr igi niyetli bence iyi birseye vesile olmussunuz oyel dusunun en azindan liseyi bitirip etmis haset insan kendine yaoar siz hzuurunuzu bozmayin sık gorusmeyi yeter benceArkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
ahahahaha fazla bile bence kuzummesafe candır ,
senede 2 bayram var bence yeterli bir sayı
Sana kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim, benim kayınvalide iyi biri şuanlık ama asıl niyetini bilmiyorum ama kıyas ama iyi niyet sürekli eltime pelin şunu almış bak sende de çok güzel durur der eltim de canına minnet gider aynı renk aynı model alır 1 oldu 2 oldu 5 oldu hep aynı ama bana çeyize çamaşır vs. alınırken çanta vs ona da aynı şeyler bana kına için kıyafet aldılar ve gelinlik aldılar diye kendi kına için ve düğünde giyceği kıyafetleri aldırdı fiyat olarak da benimkinin 2 katı falan böyle yüzüme karşı söylüyo öyle öğreniyorum modacıda diktiriyorum özel yapım bi örneği kimsede yok tarzı konuşuyo böyle allahım ben nasıl bi görgüsüzlüğün içine düştüm diyorum tabi benim sinirlerim bozuldu bişey sürekli gözünün içine soka soka yapılırsa illa bozulursun nişanlımla tartıştım ve nişanlım hayatta hoşlanmaz öyle şeylerden sen evleniyosan sana özenilmeli zamanında ona da yapıldı herşey der baktım olmuyo bu böyle bende kendimce olayları kendimi rahat hissettceğim duruma çevirmeye çalıştım gelinlik alırken çağırmadım da gelmemesi için onun müsait olmadığı zamanı seçtim gelipde laf edemesin bakışlarıyla rahatsız etmesin diye , ona bişey alınırken yapılırken aa çok güzelmiş harika olur yakışır diye yaklaşıyorum çünkü kötü olmasını istemem iyilikle yaklaşıyorum ama hayatımla ilgili laf söylemesine taviz vermiyorum bi laf söyledimi ya duymazlıktan geliyorum ya şakaya alıyorum ya da cevabını veriyorum durması gereken yeri biliyo ne çok samimi ne soğuk uzak akraba mesafesi sohbete sohbet laf sokarsa laf sokma iyiliğe de iyilik o günden bugüne şimdi daha iyi ama aşırı kıskanç ve hep ben benim eşim benim çocuklarım modunda olan bi insan bende bunu törpülüyorum lafın gelişi diyor mesela benim eşim büyük abi hak hukuktan bahsediyor biz el kızıyız abi kardeş onlar bilir diyorum ikiside anneden doğdu biri anne biri babadan değil diyorum mesela herşeyi eşit yapar kayınvalide kayınpeder diyorum çıkıyorum işin içinden tamamen politik , bırak yapsın 3. çocuğu ay ne güzel beraber büyürler de geç takılma inan sen böyle olduğunda karşındaki de değişiyorArkadaşlar benim bir eltim var kendisi 29 30 yaşlarında ben 23 eşim 26.. ben eşimle nisanliyken eltim bizim aramızı bozardı ahmet tek gezmez kızlarla gezer ahmet evde yok senin haberin vardır nerde diye. Nişanlım evde tabiki bende abla evde neden boyle seyler diyorsun deyince ay sende şakadan anlamıyorsun diyordu biz resim paylasirdık sen çok güzel.giyinmissin ahmete bak bide derdi kendi resmimi paylaşsam dahi ne tuhaf çıkmışsın derdi sürekli bir laf atma anlayacağınız. En son şey dedi sen beni ahmetten kıskanıyorsun ama o benim kardeşim gibi sen kimsin ya dedim açtım ağzımı yumdum gözümü. Evlenene kadar konusmadik evlendik öyle engeli kaldırdık ikimizde.. şimdi de o zayıf bende zayıf olucam dedi zayıfladı liseyi bitirdi. Açıktan. Ben hemsireyim. Oda liseyi bitirdi ondan aşağı nerem var diyip güvenlik olacam calısıcam hava alanında diyormuş eşi de destekliyor tabi. Benim eşim de yenge ne yaparsan yap benden ve eşimden uzak dur dedi vs sürekli benimle yarış halinde hatta ben çocuk yapacağım rabbim nasip ederse. Onunda 2 çocuğu var 1 kız diğeri erkek. Oda 3. Yapacakmış ilgi bende ve benim cocigumda olmasin diye. Kendi çocukları büyüdü çünkü. Böyle bir hanımefendi ve ben nasıl baş edecegimi bilmiyorum kaynanam da eltim için ortaokul mezunuydu ama seni geçti baksana dedi şakayla karişik. Eşim beni savunur çokta sever ama oda arada sırada ya yengem iyi zayıfladı diyor yada liseyi bitirdi kaç sene sonra iyi yaptı gibi konuşuyor ne tepki vermem lazım ne yapmam lazım ?
Yani kesinlikle duyma görme bilme he he de iyi görün geç iyi ol geç diyorsunSana kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim, benim kayınvalide iyi biri şuanlık ama asıl niyetini bilmiyorum ama kıyas ama iyi niyet sürekli eltime pelin şunu almış bak sende de çok güzel durur der eltim de canına minnet gider aynı renk aynı model alır 1 oldu 2 oldu 5 oldu hep aynı ama bana çeyize çamaşır vs. alınırken çanta vs ona da aynı şeyler bana kına için kıyafet aldılar ve gelinlik aldılar diye kendi kına için ve düğünde giyceği kıyafetleri aldırdı fiyat olarak da benimkinin 2 katı falan böyle yüzüme karşı söylüyo öyle öğreniyorum modacıda diktiriyorum özel yapım bi örneği kimsede yok tarzı konuşuyo böyle allahım ben nasıl bi görgüsüzlüğün içine düştüm diyorum tabi benim sinirlerim bozuldu bişey sürekli gözünün içine soka soka yapılırsa illa bozulursun nişanlımla tartıştım ve nişanlım hayatta hoşlanmaz öyle şeylerden sen evleniyosan sana özenilmeli zamanında ona da yapıldı herşey der baktım olmuyo bu böyle bende kendimce olayları kendimi rahat hissettceğim duruma çevirmeye çalıştım gelinlik alırken çağırmadım da gelmemesi için onun müsait olmadığı zamanı seçtim gelipde laf edemesin bakışlarıyla rahatsız etmesin diye , ona bişey alınırken yapılırken aa çok güzelmiş harika olur yakışır diye yaklaşıyorum çünkü kötü olmasını istemem iyilikle yaklaşıyorum ama hayatımla ilgili laf söylemesine taviz vermiyorum bi laf söyledimi ya duymazlıktan geliyorum ya şakaya alıyorum ya da cevabını veriyorum durması gereken yeri biliyo ne çok samimi ne soğuk uzak akraba mesafesi sohbete sohbet laf sokarsa laf sokma iyiliğe de iyilik o günden bugüne şimdi daha iyi ama aşırı kıskanç ve hep ben benim eşim benim çocuklarım modunda olan bi insan bende bunu törpülüyorum lafın gelişi diyor mesela benim eşim büyük abi hak hukuktan bahsediyor biz el kızıyız abi kardeş onlar bilir diyorum ikiside anneden doğdu biri anne biri babadan değil diyorum mesela herşeyi eşit yapar kayınvalide kayınpeder diyorum çıkıyorum işin içinden tamamen politik , bırak yapsın 3. çocuğu ay ne güzel beraber büyürler de geç takılma inan sen böyle olduğunda karşındaki de değişiyor
Çok mantıklı sağolunBir kadının okulunu bitirmesi, meslek sahibi olmak istemesi, fazla kilolarını vermesi çok güzel bir şey ama eltisine inat bunları yapması ilginçkendi için istememiş, eltisine inat istemiş ve yapmış
boşverin siz kendi yolunuza bakın. Siz ona ters cevap verdikçe onu kıskandığınızı düşünecek sanırım hiç oralı olmayın.