Ben bugün özele gitcemİnşallah güzel haberler alırız bende pazartesi birdaha denicem tabi regli olmazsam
Sizin regliniz gecikti mi yoksa daha var mı?Ben bugün özele gitcem
Hayırlı haberlerle gelBen bugün özele gitcem
Test dağılmış gibi kaç dakikada çıktı ikinci çizgibugün adet günüm olmadım gebelik var mı sizce ??
EN son 13 Eylül'deydi 2 günüm varSizin regliniz gecikti mi yoksa daha var mı?
Çıkmadı mı kannnSağol canım inşallah
Yok canım sağlık ocağına da çıkmadıÇıkmadı mı kannn
Güzel haberler olur inşallah benim 13 ü bakalım hayırlısıEN son 13 Eylül'deydi 2 günüm var
Ama ben iki gündür test deniyorum pozitif çıkıyorGüzel haberler olur inşallah benim 13 ü bakalım hayırlısı
Evet çizgi görünüyor sizin daha net benimki çok silik. kan testinde çıkar benceAma ben iki gündür test deniyorum pozitif çıkıyor
Bugün gidiyorum cıkarmı seninkinde belli oluyor duEvet çizgi görünüyor sizin daha net benimki çok silik. kan testinde çıkar bence
Evet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu
Siz de hayır haber işiteceksiniz çok belliBugün gidiyorum cıkarmı seninkinde belli oluyor du
Markasi ne cnm testininAma ben iki gündür test deniyorum pozitif çıkıyor
Ya inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah başta sen olmak üzereSiz de hayır haber işiteceksiniz çok belli
Biri bebe time biride freely gebelik testiMarkasi ne cnm testinin
Freely yalanci veriyor cnm bebetime da bilmiom insallah vardir yaBiri bebe time biride freely gebelik testi
İnşallah cnm bide ovlasyon testi denedim oda kopkuyu çıktıFreely yalanci veriyor cnm bebetime da bilmiom insallah vardir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?