- 28 Mayıs 2025
- 2.360
- 465
- 38
- 25
Vardir cnm o zmn ne mzn kan vericeksinİnşallah cnm bide ovlasyon testi denedim oda kopkuyu çıktı
Bugün şimdi doktorumun yanına gidiyorumVardir cnm o zmn ne mzn kan vericeksin
Kan verdiniz mi ya da belli oldu muBugün şimdi doktorumun yanına gidiyorum
Yok valla hala sıradayımKan verdiniz mi ya da belli oldu mu
Verdiniz mi kanYok valla hala sıradayım
Pazartesi vericekmisim yaa offVerdiniz mi kan
Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok muVerdiniz mi kan
Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok muEvet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu
Beş haftalık derken kese görmeden kan almadan bunu söylemesi çok tuhaf ilk defa duydum böyle birşeyArkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Beta değerini görmeden rahme göre hamilesin demek de ne bileyimArkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Bana hamilesin demedi sadece dedi ki rahminde kalınlaşma var ve git sağlık ocağına Kan Ver yanıma gel dedi ve testlerini de pozitif dedi onun içinBeta değerini görmeden rahme göre hamilesin demek de ne bileyim
rahimde kalınlaşma olması normal zaten adet öncesi
Ama ya hamile değilsen
Neden umut veriyor
Sen en iyisi özel bi hastaneye git ya da klinik tarzı biryere
Kan ver
Ve takvime göre 5 haftalıkmış galiba öyle sanırımBana hamilesin demedi sadece dedi ki rahminde kalınlaşma var ve git sağlık ocağına Kan Ver yanıma gel dedi ve testlerini de pozitif dedi onun için
Vallahi ben de öyle canımBeş haftalık derken kese görmeden kan almadan bunu söylemesi çok tuhaf ilk defa duydum böyle birşey
Rahîm kalınlaşmasi her kadında adet döneminde zaten oluyor, kan değerine bakmadan sadece ultrasonla beş haftalık falan demesi yanlış o yüzden dedim, benim fikrim sizin kan verince gebeliğinizi öğreneceğiniz çünkü testleriniz kuruma çizgisi değil bariz kırmızı Umut vermek istemem ama kanda daha net sonuç alırsınız ve bence doktorunuzu değiştirinVallahi ben de öyle canım
Bence de canım en son öyle yapacağım bir pazartesi kan vermeye bir gideyim hayırlısıylaRahîm kalınlaşmasi her kadında adet döneminde zaten oluyor, kan değerine bakmadan sadece ultrasonla beş haftalık falan demesi yanlış o yüzden dedim, benim fikrim sizin kan verince gebeliğinizi öğreneceğiniz çünkü testleriniz kuruma çizgisi değil bariz kırmızı Umut vermek istemem ama kanda daha net sonuç alırsınız ve bence doktorunuzu değiştirin
İsterseniz kadın doğum polikliniğine randevu alın kan testinizde hemen çıkar sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor stres yapmaktan iyidir, gönlünüzce olsunBence de canım en son öyle yapacağım bir pazartesi kan vermeye bir gideyim hayırlısıyla
Ya bu akşam 3 tane hastane gezdik bir türlü kan almadılarİsterseniz kadın doğum polikliniğine randevu alın kan testinizde hemen çıkar sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor stres yapmaktan iyidir, gönlünüzce olsun
Özel hastanelerin acilinde verebilirsiniz aslında neden böyle olduYa bu akşam 3 tane hastane gezdik bir türlü kan almadılar
Özel hastanelerin acilinde verebilirsiniz aslında neden böyle old
Canım ben randevu alsam hangi bölümde almalıyım jinekoloji mi kadın doğum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?