Merhaba. Göğüslerden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösterir şu anda. Ve yüksek prolaktin hormonu gebe olmayı engeller. Doktora gidin bence en kısa zamanda size hormonu aşağı çekecek hap yazar sanırım dostinex idi adı. Hormon değeriniz normale dönünce gebe kalma ihtimali yine artar.Bilmiyorum çok ağrıyor uçları taş gibi dokununca açıyor. Bugünde süt geldi. Beklicem bakalım
Randevum var 20ekime gideceğim bakalım. Hem ozamana kadar reglde belli olur. Bende hiç olmazdı. Bu ay ovulasyondanda takip ettim pik gördüm. Zaten 2 aydır Bebek düşünüyoruz. Hayırlısı olsunMerhaba. Göğüslerden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösterir şu anda. Ve yüksek prolaktin hormonu gebe olmayı engeller. Doktora gidin bence en kısa zamanda size hormonu aşağı çekecek hap yazar sanırım dostinex idi adı. Hormon değeriniz normale dönünce gebe kalma ihtimali yine artar.
Ya Hadi gözün aydın özele mi gittinBugun 15.gundeyım hamıleyım ama çok ufak 35.8 çıktı değerım
Prolaktin yüksekliği adet düzensizliği de yapar. Regl gelirse tüm hormon tahlilleri yaptırırsınız iyi olur.Randevum var 20ekime gideceğim bakalım. Hem ozamana kadar reglde belli olur. Bende hiç olmazdı. Bu ay ovulasyondanda takip ettim pik gördüm. Zaten 2 aydır Bebek düşünüyoruz. Hayırlısı olsun
Evet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyuYa Hadi gözün aydın özele mi gittin
İnşallah ben de hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaAllah. Hayrlı uğurlu olsunEvet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu
Allah sağlıklı kucağına nasip etsin canım ben de doktoruma gideceğim vallahi pazartesi amaEvet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu
Amın canım inşallahAllah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaAllah. Hayrlı uğurlu olsun
Amin canım senınde beklıyorum güzel haberlerınıAllah sağlıklı kucağına nasip etsin canım ben de doktoruma gideceğim vallahi pazartesi ama
Benim 20 gün e yakın geçti negatif çıkıyor testBugun 15.gundeyım hamıleyım ama çok ufak 35.8 çıktı değerım
İnşallah canımAmin canım senınde beklıyorum güzel haberlerını
Hee sen 15 diyince 15 gün gecikti sandım benBenım adetım dündü 1 gun gecıkme yaşadım yanı bugun 2. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?