Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Bilmiyorum çok ağrıyor uçları taş gibi dokununca açıyor. Bugünde süt geldi. Beklicem bakalım
Merhaba. Göğüslerden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösterir şu anda. Ve yüksek prolaktin hormonu gebe olmayı engeller. Doktora gidin bence en kısa zamanda size hormonu aşağı çekecek hap yazar sanırım dostinex idi adı. Hormon değeriniz normale dönünce gebe kalma ihtimali yine artar.

Randevum var 20ekime gideceğim bakalım. Hem ozamana kadar reglde belli olur. Bende hiç olmazdı. Bu ay ovulasyondanda takip ettim pik gördüm. Zaten 2 aydır Bebek düşünüyoruz. Hayırlısı olsun

Randevum var 20ekime gideceğim bakalım. Hem ozamana kadar reglde belli olur. Bende hiç olmazdı. Bu ay ovulasyondanda takip ettim pik gördüm. Zaten 2 aydır Bebek düşünüyoruz. Hayırlısı olsun
Prolaktin yüksekliği adet düzensizliği de yapar. Regl gelirse tüm hormon tahlilleri yaptırırsınız iyi olur.

Ya Hadi gözün aydın özele mi gittin
İnşallah ben de hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu

Evet cıkmayınca dayanamadım ozele gittim amınnn inşallah isteyen kımsenın rabbim kucagını bol bırakmasın 2 sene sonra yaşadık bu duyguyu
Allah sağlıklı kucağına nasip etsin canım ben de doktoruma gideceğim vallahi pazartesi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…