Bence senin gebelik var cnm bariz net belli ay bir kan verecej yer bulsaydin iyiydi şimdi bekleki pazartesi olsun heyecan dorukdaYa bu akşam 3 tane hastane gezdik bir türlü kan almadılar
Buyuk ıhtımal var ama ultrasanda goremedıgı için kandan emın olmak istiyo bence oyuzdenArkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Son adet tarıhıne gore hesaplanıyo adet gunune daha vardı sanırım nasıl 5 haftalık dedı anlamadım benım suan 4 haftalık gorunuyo tarıhe goreVe takvime göre 5 haftalıkmış galiba öyle sanırım
Ben özel hastanede verdım akşam 1 bucuk saat sonra sonucu aldım saglık ocagında verdıgım kan hala çıkmadıYa bu akşam 3 tane hastane gezdik bir türlü kan almadılar
İnşallah canım ya yemin ederim 3 doktor gezdik özele gittik bir türlü kan alma buraya en iyisi sağlık ocağıBence senin gebelik var cnm bariz net belli ay bir kan verecej yer bulsaydin iyiydi şimdi bekleki pazartesi olsun heyecan dorukda
Tamam canımKadın doğum
Benimkisine de aynı sağlık ocağında hala çıkmamış üzerindeki de sadece ultrasona baktılar dedin gitti sağlık ocağında Kan Ver pazartesi salı günü yanıma gel dediBen özel hastanede verdım akşam 1 bucuk saat sonra sonucu aldım saglık ocagında verdıgım kan hala çıkmadı
İnşallah canımBuyuk ıhtımal var ama ultrasanda goremedıgı için kandan emın olmak istiyo bence oyuzden
Keske ozelde verıp ogrenseydın bu kadar strese gircegıbeBenimkisine de aynı sağlık ocağında hala çıkmamış üzerindeki de sadece ultrasona baktılar dedin gitti sağlık ocağında Kan Ver pazartesi salı günü yanıma gel dedi
Ben de öyle sandım bana bir tane kağıt vermiş işte Rahim çıktısı falan verdi 5 haftalık yazıyor üzerindeSon adet tarıhıne gore hesaplanıyo adet gunune daha vardı sanırım nasıl 5 haftalık dedı anlamadım benım suan 4 haftalık gorunuyo tarıhe gore
Bilmiyordum ya dedim ki doktorun en iyisi kan falan olur o da almadıKeske ozelde verıp ogrenseydın bu kadar strese gircegıbe
Karışık işler valla gebelık gormeden hafta nasıl vermış onuda anlayamadımBen de öyle sandım bana bir tane kağıt vermiş işte Rahim çıktısı falan verdi 5 haftalık yazıyor üzerinde
Doktor felan hiç ugraşmıcan ben aradım bakıyoruz dedıler hemen kayıt açtı gıttım verdım sonucu aldım yarın bı ver istiyosan özeldeBilmiyordum ya dedim ki doktorun en iyisi kan falan olur o da almadı
BilmiyorumKarışık işler valla gebelık gormeden hafta nasıl vermış onuda anlayamadım
Nerden baktın canım banada anlatsanaDoktor felan hiç ugraşmıcan ben aradım bakıyoruz dedıler hemen kayıt açtı gıttım verdım sonucu aldım yarın bı ver istiyosan özelde
5 haftalıkmış kese gözükmedi deyince öyle anladıkBana hamilesin demedi sadece dedi ki rahminde kalınlaşma var ve git sağlık ocağına Kan Ver yanıma gel dedi ve testlerini de pozitif dedi onun için
Bilmiyordum ya dedim ki doktorun en iyisi kan falan olur
Daha adet gecikmeniz bile olmadı 5 haftalık değil belkide daha erken olduğu için keseyi görememiş olabilir beta değerleriniz yükselmediği için.Arkadaşlar doktorumun yanına gittim bugün ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var bana dediki 5 haftalıkmış ve kesenin görülmediğini söyledi git pazartesi sağlık ocağına Kan Ver değerini alıp yanıma gel dedi ne anlama geldiğini bı türlü anlamıyorum bide ilişkiye girme dedi arkadaşlar bu ne demek hamilelik var mı yok mu
Bende 3 ay önce çektirdim. Antibiyotik bitene kadar korunun ded bize zaten kısa süreli 10 gün dikkat edin sonra yumurtlama gününüze göre denersinizHsg çektirdim demişsiniz. Ben de çektirdim doktorum antibiyotik verdi sabah akşam 6 gün sürecek. Bittiği an lh testi yapıp şansımızı denemek istiyorum. Bana hiç korun ya da korunma şu kadar gün demedi. Siz hemen o ay mı denediniz
Aynen öyle ultrason da baktı rahiminde kalınlaşma var ve sağlık ocağına git Kan ver değerlerini al yanıma gel bide rahim çıktısının üzerinde 5 haftalık yazıyor onun için dedimDaha adet gecikmeniz bile olmadı 5 haftalık değil belkide daha erken olduğu için keseyi görememiş olabilir beta değerleriniz yükselmediği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?