Arkadaslar esimin 2 inci evliligi mahkemesi hala suruyor

Hiç bir yasal hakkın olmayacak. Sen mi ayırdın onları?

Şimdi seni bırakıp onla barismakla mı tehdit ediyor?Siz,onların boşanmasında ki sebep misiniz?Yapacak pek bişey yok eğer sebep sizseniz,oturup izleyeceksiniz yasattiginizi yasarken olanlari,degilsede yapacak bişey yok yine oturup izleyeceksiniz herhalukarda oturacaksiniz ayakta beklemeniz yorar.

Evliyim ayrildilar 6 aydir evliyim kinamaniz icin sormadim bu soruyu yardimcinolun diye sordum. Ayrilmisti esinden dava surdugu icin sevdigim icin EVLENDIM.

Canım kocaman harflerle evlendim yazmışsın ama evli değilsiniz lütfen önce onu bi unutun. Yasal olarak bir hakkınız yok zira hukuk önünde adam sizin hiçbir şeyiniz. Şu an davası süren kadınsa birlikte yaşadığını adamın karısı. Seni kınamak yada yargılamak için yazmıyorum bunları ama lütfen bunların anlamını öğrenin. İmam nikahı kıymış olmanız bu gerçekleri değiştirmiyor. Dilerim sorunsuzca boşanırlar ve adam size gerçek bir nikah kıyar ve o çocuğu kabul eder aksi takdirde çocuğunuzu nüfusuna alması için bildiğim kadarıyla dava açmanız falan gerekecek eğeralmak istemezse. Arkadaşlar da bunu anlatmaya çalışıyor

Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Kimseyi savunmuyoruz, yasal olanı söylüyoruz. Haklarınızı sormuşsunuz, evliyim diyorsunuz ısrarla ama yasalar çerçevesinde evli değilsiniz üzgünüm.

Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Niye beddua ettin ki bilmiyoruz haliyle soruyoruz neden beddua? Fena sinirlendim fakat yazarken duyguları geçiremiyorum,çok ayıp ettin eyvallah.

Koskoca ülkede birlikte olacak adam kalmadı da evliden mi çocuk peydahladınız?! dilerim bu adam sizi de yarıyolda bırakır..bıraksın ki yuvası yıkılan kadıncağızın ne hissettiğini kalın kafanız anlasın.
Eminim karısıyla anlaşamıyordur..eminim aşık olmuşsunuzdur,eminim biranlık hatadır..karısı donuna kadar alsında lale gibi kalın ikinizde ortada.
Yaşattıklarınızı, yaşamanız dileğiyle..

Ya illa konu açanı taşlayacaksınız,
Kadın diyorki 1 sene önce ayrılmışlar,
Dava sürüyo demekki çekişmeli olarak,
Sanki adamı karısından konu sahibi ayırmış gibi yazıyorsunuz,
Umarım öyle degildir tabi.
Konu sahibi keşke bari çocuk için davayı bekleseydiniz.

O sizin eşiniz değil. Evlilik dışı çocuk sahibi olacaksınız. Dava açılmadan birlikte olmuşsanız evli biriyle birlikte olmuşsujuz demek oluyor. Yasal hakkınız yok. Çocuk doğdugunda adam baba olduğunu kabul ederse ancak o zaman çocuğun bir takım yasal hakları olabilir. Sizin bir hakkınız olmaz.

Yorum yapmicam ayirmis olsaydim bosanmalarini beklerdim burda kim kiniyosa kim ne kotu sey istiyosa Allah benden once onlara nasip etsin

E hadi diyelim kadin oyle biri. Yuvasini kendi yikmis cocuklarini kendi terk etmis falan. E senin kendi canina kastin mi vardi? Bosanmamis adamla birlikte olup 2 cocuguna bakip bi de 2 ayda hamile kaldin?

Ne diye beddua ediyorsunuz insanlara? Bir de bu gerçekler yüzlerine vurulunca işin içinden çıkamayıp beddua edenlerle doldu ortalık..

2 çocuğuna bakıyor olmanız birlikte olduğunuz adamın karısı olduğunuz anlamına gelmiyor. Keşke hamile kalmadan önce adamın resmen boşanmasını bekleseydiniz. Ha hukuki açıdanda cevap vereyim hiçbir hakkınız yok. Adamın evli olduğunu bile isteye adamla birlikte olmuşsunuz.

Çocuğunuz da adam sizinle evlenmeden doğarsa gayri meşru olur.kabul ederse amenna da sonra bir sürü mahkeme işleriyle uğraşabilirsiniz.

Yazık umarım çocuk o duruma düşmez. Düşerse de bunun sorumlusu siz ve o adam. burda sağa sola beddua etmeniz bu gerçeği değiştirmiyor.

Kimse sen ayırmışsın demedi ki. İnatla evliyim diyor biz de hayır değilsin adam hala başkasıyla nikahlı diyoruz. Yasal hakkını sormuş hakkın yok dedik. Beddua ediyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…