Hiç bir yasal hakkın olmayacak. Sen mi ayırdın onları?Dini nikahli evliyim eşimin şuan boşanma davası var önceki eşiyle. çocuğumuz olacak 3 bucuk aylik hamileyim bosanmaktan vazgeçerse boşanmakdan benim ne gibi h yasal haklarım olur avukat yada bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim simdiden Allah razı olsun
Evliyim ayrildilar 6 aydir evliyim kinamaniz icin sormadim bu soruyu yardimcinolun diye sordum. Ayrilmisti esinden dava surdugu icin sevdigim icin EVLENDIM.
Kimseyi savunmuyoruz, yasal olanı söylüyoruz. Haklarınızı sormuşsunuz, evliyim diyorsunuz ısrarla ama yasalar çerçevesinde evli değilsiniz üzgünüm.Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde
Niye beddua ettin ki bilmiyoruz haliyle soruyoruz neden beddua? Fena sinirlendim fakat yazarken duyguları geçiremiyorum,çok ayıp ettin eyvallah.Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Yorum yapmicam ayirmis olsaydim bosanmalarini beklerdim burda kim kiniyosa kim ne kotu sey istiyosa Allah benden once onlara nasip etsinYa illa konu açanı taşlayacaksınız,
Kadın diyorki 1 sene önce ayrılmışlar,
Dava sürüyo demekki çekişmeli olarak,
Sanki adamı karısından konu sahibi ayırmış gibi yazıyorsunuz,
Umarım öyle degildir tabi.
Konu sahibi keşke bari çocuk için davayı bekleseydiniz.
E hadi diyelim kadin oyle biri. Yuvasini kendi yikmis cocuklarini kendi terk etmis falan. E senin kendi canina kastin mi vardi? Bosanmamis adamla birlikte olup 2 cocuguna bakip bi de 2 ayda hamile kaldin?Evlendim diyorum algilayamiyorusunuz galiba 1 yil once cocuklarini birakip gitmis ben 6 aydir evliyim 4 aylik hamileyim vocuk yapip kakalamdm kendimi. Arti 2 cocugunada ben bakiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayin hele bos konusacaksaniz hic yazmayin
Ne diye beddua ediyorsunuz insanlara? Bir de bu gerçekler yüzlerine vurulunca işin içinden çıkamayıp beddua edenlerle doldu ortalık..Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Kimse sen ayırmışsın demedi ki. İnatla evliyim diyor biz de hayır değilsin adam hala başkasıyla nikahlı diyoruz. Yasal hakkını sormuş hakkın yok dedik. Beddua ediyor bir de.Ya illa konu açanı taşlayacaksınız,
Kadın diyorki 1 sene önce ayrılmışlar,
Dava sürüyo demekki çekişmeli olarak,
Sanki adamı karısından konu sahibi ayırmış gibi yazıyorsunuz,
Umarım öyle degildir tabi.
Konu sahibi keşke bari çocuk için davayı bekleseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?