Biz anliyoruz da sizde idrak sıkıntısı var. Adam evli yasal olarak ve sizin esiniz degil. Boşanmaktan vazgeçer ise ortada kalırsınız hicbir hakkınız yok.1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde
Madem bu kadar iyi sevgi dolusunuz da adam niye boşanmaktan vazgecer diye düşünüyorsunuz!!!Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Dini nikahli evliyim eşimin şuan boşanma davası var önceki eşiyle. çocuğumuz olacak 3 bucuk aylik hamileyim bosanmaktan vazgeçerse boşanmakdan benim ne gibi h yasal haklarım olur avukat yada bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim simdiden Allah razı olsun
Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Evliyim ayrildilar 6 aydir evliyim kinamaniz icin sormadim bu soruyu yardimcinolun diye sordum. Ayrilmisti esinden dava surdugu icin sevdigim icin EVLENDIM.
1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde
Evlenmiş olsaydın eşinden boşanmazsa yasal hakkım olur mu diye endişe etmezdin.senin evlilik dediğin şey yasalarda tanınmıyor.Evlendim diyorum algilayamiyorusunuz galiba 1 yil once cocuklarini birakip gitmis ben 6 aydir evliyim 4 aylik hamileyim vocuk yapip kakalamdm kendimi. Arti 2 cocugunada ben bakiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayin hele bos konusacaksaniz hic yazmayin
Resmi nikah olmadan yapilan dini nikahin hicbir hukmu yok.bosuna kendini kandirma.o adam senin kocan degil...
Ben yanlış anlamışım demekki.Kimse sen ayırmışsın demedi ki. İnatla evliyim diyor biz de hayır değilsin adam hala başkasıyla nikahlı diyoruz. Yasal hakkını sormuş hakkın yok dedik. Beddua ediyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?