Arkadaslar esimin 2 inci evliligi mahkemesi hala suruyor

Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Madem bu kadar iyi sevgi dolusunuz da adam niye boşanmaktan vazgecer diye düşünüyorsunuz!!!

Lütfen yapmayın bunu kendinize. Karşınızda ki kişi isterse 10 yıldır eşinden ayrı yaşıyor olsun, resmen ayrılmamış biriyle iliski yaşamayın. Sadece kendinize zarar veriyorsunuz. Çocuk konusuna hiç girmiyorum ki kalp kirmayayim. Lütfen aklınızı basınıza toplayın.

Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .

Kadin isterse dunyanin en tas kalpli lanet insani olsun. Bu durum sizin evli adamla yasayip cocuk yapmanizi gerektirmez. O kadin neler yasadi ki cocuklarini birakip gitti? Siz acaba bunu ne olcude biliyorsunuz? Muhtemelen biliyorum saniyorsunuz. Ama kolay kolay kimse 2 cocugunu terketmez.

Cocuklara bakmaniz cok guzel. Niyetiniz onlara iyilik etmekse keske buna oncelikle onlari ahlaksiz iliskilere seyirci birakmayarak baslasaydiniz.

Beddua etmeniz de ayrica itici.
Kas yapayim derken goz cikartmissiniz. Cok daha fazla sey soylerdim size ama hamilesiniz diye susuyorum.

Alacaginiz seye gelince, soybagini ispatlarsaniz cocuga nafaka alirsiniz. Kendi adiniza herhangi bir sey edinemezsiniz. Tabii nafaka da diger kadina bagli. Birlikteliginizi ispatlayip muhtemelen adamin donuna kadar alir zaten.

Kadın aldatmistir kaçmıştır isterse fuhuş yapıyordur sanane.

Resmi olarak boşanmadan bu sorumluluğu almak zorunda degildin.
Çocuklarına da bakmak zorunda degildin.

Konu dine kaysin istemiyorum ama nikaha gelince din ön planda oluyor ama ağız nefret saçıyor beddua ederek.
Herkesin bedduasi kabul olsaydı ohoo.

Yasal hakkınız yok.

En başından ya bir şey olur bosanamazlarsa hamile kalırsam ortada kalırsam diye dusunecektiniz.

1 yil once ayrildilar dava suruyo anlamadiniz heralde

Dava sürüyor işte adam resmi olarak hala başkasıyla evli. Boşanmaktan vazgeçerse de (öyle yazmışsınız eski karısına dönme ihtimali var yani ve bundan korkuyorsunuz vah yazık) hiçbir hakkınız olmaz. Çocuk benden değil derse de buyrun cenaze namazına. DNA testi, babalık hakkı cart curt davalarla uğraşıp durursunuz. Onda da çocuğunuzun hakları dışında sizin herhangi bir hakkınız olmaz. Dua edin de sevgilinizin resmi nikahlı eşi size tazminat davası açmasın. Aklı varsa ikinize de açar davayı.

Sana şöyle anlatalim eşin gelince kendi kimliğini ve eşinin kimliğinin arka yüzünü çevir birine evli birine bekar yaziyor olacak o zaman anlarsin evli misin değil misin...

Tamam dinen eşiniz olabilir. Ama o hala başkasıyla resmi nikahlı, evli. Sağlıksız bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi. Boşanmayı bekleyip usulunce evlenmeniz çok daha iyi olurdu. Bu hengamede nasıl düzen kuracaksınız bilemiyorum. Bir düzeniniz yokken çocuk yapmanız da çok cesurca. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayatta duymakta en uyuz olduğum konulardan biri...
1. Eski eşi değil hala eşi.
2. Sizin eşiniz değil birlikte yaşadığınız adam.
3. Siz sanıyırsunuz ki dini nikah kıyınca eş oldunuz üzgünüm yok öyle birşey. Dini nikah eskiden tek başına olduğu için ve devlet nezdinde de sayıldığı dinen geçerliydi ancak şimdi devletimiz resmi nikahı ayrı kıydığı için ve nikahın asıl amacı olan kaideler resmi nikahta gerçekleştirildiği için dinen de geçerli sayılan nikah budur. Dini nikah kıydırmak tek başına sizi asla dinen eş yapmaz. İnançlıysanız(!) bilin istedim. Ha şimdi bu dini nikah olayına kılıf bulmaya çalışanların ve buna araştırmadan inananların ağzıyla savunma yapmak isterseniz boşa uğraşmayın. Nafile...
4. Aceleniz neydi demeyeceğim sevişmeyi kendinizce evlilik ile meşrulaştırmak istemişsiniz. Bu çok aşikar
5. Karnınızda ki bebeğe yazık bu zihniyette 2 insanın evladı olacak. Bu sebeple biran önce gerçekliğinizi kabul edin ve pişmanlık duyun ki bu zihniyeti çocuğunıza normal göstererek büyütmeyin.
6. Kendi rızanızla beraber yaşayıp birde çocuk yaptığınız için alıkoyma gibi haklardanda yararlanamazsınız doğal olarak hiçbir hakkınız yok ancak bebeğin babadan alacağı bir nafakası olabilir ancak.
7. Beraber yaşadığınız adamın eşinden bir ah almış olma ihtimalinizi göz önünde bulundurarak kendinizi tuhaf savunmalara girmeyin derim daha çok rezil etmeyin kendinizi.

Evlenmiş olsaydın eşinden boşanmazsa yasal hakkım olur mu diye endişe etmezdin.senin evlilik dediğin şey yasalarda tanınmıyor.

Çocuğunuz için her türlü yasal hakkınız var. Evlatlıktan red etmediği sürece evlilik kurumu içinde doğmuş bir çocuktan hic bir farki yok yasal olarak. Ama sizin herhangi bir hakkınız yok

Benim böyle konularda en çok şaşırdığım olay kadının ailesi nasıl izin veriyor? Yani düşünüyorum babama gidip asla evli bı adamla dini nikahlı yaşamak istiyorum diyemem.Ailemde asla izin vermez.
Onu geçiyorum adam ayrılalı bir sene olmuş senle evleneli alti ay. Ne ara tanistiniz, ne ara sevgili oldunuz, ne ara evlilik kararı aldiniz? Zaten adamı da karısı terk etmiş yani adam boşanmak istemiyormus. Daha çok beklersin sen o davanın sonucunu.

Kimse sen ayırmışsın demedi ki. İnatla evliyim diyor biz de hayır değilsin adam hala başkasıyla nikahlı diyoruz. Yasal hakkını sormuş hakkın yok dedik. Beddua ediyor bir de.
Ben yanlış anlamışım demekki.
Ama daha sakin bi dille anlatılabilir,
Beddua zaten eger hak edilmediyse döner dolaşır sahibini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…