Off hemen de beddua. Kinadigini yasamadan olmezmisiz. He canim he. Aklim fikrim yok benim zaten. Su pozisyona dusurucem kendimi. Dusurmem, benim elimde, benim vicdanim benim aklim, benim kararlarim. Sanki tecavuze ugramis, sanki zorla yasamis. Kendin evli adamla yasiyosun kendin karar vermissin zorla bu duruma dusmemissin ki seni kinamayalim. Kiniyorum kusura da bak kinadigim icin de asla evli adamla birlikte olacak pozisyona dusmem sen rahat ol.Yorum yapmicam ayirmis olsaydim bosanmalarini beklerdim burda kim kiniyosa kim ne kotu sey istiyosa Allah benden once onlara nasip etsin
Soylediklerimi ozetlemissinSen beddua ettin ya gidip evli bir adamdan çocuk yapacağız hepimiz, o kadar nefret ediyoruz yani kendimizden. Hey Allah'ım ya :)
Kınama başına gelmeden ölmezsin konusuna selamlarSen beddua ettin ya gidip evli bir adamdan çocuk yapacağız hepimiz, o kadar nefret ediyoruz yani kendimizden. Hey Allah'ım ya :)
Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz bisey bilmeden yargılamak ne kolay. Ben o savundugunuz kadinin 2 cocuguna bakiyorum cocuklarini birakip giden bi kadini savunuyosunuz yazik cahil dusuncelerinizi kendinize saklayin kimsede yazmasin .
Yorum yapmicam ayirmis olsaydim bosanmalarini beklerdim burda kim kiniyosa kim ne kotu sey istiyosa Allah benden once onlara nasip etsin
Yazik umarim yasadigimi yasarsiniz
Siz evli degilsiniz. Adamin dostusunuz. Evli olan eski karisi diye bahsettiginiz karisi. Cuzdan onun elinde. Adam karninda bebekle kapiya koysa bi tane hak iddia edemezsin. Neden? Cunku sen o adamin karisi degilsin. Cunku nikahli degilsin.Evliyim ayrildilar 6 aydir evliyim kinamaniz icin sormadim bu soruyu yardimcinolun diye sordum. Ayrilmisti esinden dava surdugu icin sevdigim icin EVLENDIM.
İyi de konunun düzenlecek bir yanı yok kiYa bi git işine ya.. Hemen yaşadığımı yaşayın zırvalıkları, bedduaları. Bdv klasiği. Bi zahmet konuyu açarken doğru düzgün anlat ki kimse yanlış anlamasın madem. Kim nerden bilsin bunları bastan söylemezsen. Sonra da sanki önceden söylemişsin de kimse inanmayıp hala suçlamışlar gibi davranıyorsun. Daha sana çoook bu tarz yorum gelecek merak etme. Gelmesini istemiyorsan da konuyu yeniden düzenle
Bide benim için yap ben yapmaya üşeniyorumHemen kosa kosa gidip evli adamdan cocuk yapiyorum...
Of o hadisi islerine geldigi gibi yorumluyolar. Sen bile isteye kotuluk yap, sonra kinamayin ha yasarsiniz.Kınama başına gelmeden ölmezsin konusuna selamlar
Konuyu duzenlese ne cikar? Ayirsa bosanmalarini beklermis. Ozru kabahatinden buyuk. Daha kotu iste bosanmalarini bile bekleyememissin. Bi de ovunuyo bosanmalarini beklemedigi icin tebrik istiyo galiba.Ya bi git işine ya.. Hemen yaşadığımı yaşayın zırvalıkları, bedduaları. Bdv klasiği. Bi zahmet konuyu açarken doğru düzgün anlat ki kimse yanlış anlamasın madem. Kim nerden bilsin bunları bastan söylemezsen. Sonra da sanki önceden söylemişsin de kimse inanmayıp hala suçlamışlar gibi davranıyorsun. Daha sana çoook bu tarz yorum gelecek merak etme. Gelmesini istemiyorsan da konuyu yeniden düzenle
İyi de konunun düzenlecek bir yanı yok ki
Resmiyette evli değil
İstediği kadar düzenlesin o adam eşi değil
Konuyu duzenlese ne cikar? Ayirsa bosanmalarini beklermis. Ozru kabahatinden buyuk. Daha kotu iste bosanmalarini bile bekleyememissin. Bi de ovunuyo bosanmalarini beklemedigi icin tebrik istiyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?