Arkadaşlar eşimle anlaşamıyorum? Her kavga da beni haksiz görüyor?

Sacma sapan takınlarından vazgec dediği nedir?
Gercekten var mı öyle bisey?
Cocuk düsünmeyin bu sürecte tabi.

ikinizde dürüstçe özeleştiride yaparak hatalarınızı konuşun orta yolu bulursunuz sevgi varsa

Konuya nerden devam edelim. İki konunuzun sonu da aynı noktaya çıkıyor

Ona uygun olmayan şeylere göre hemen bunu öne sürer takintilisin...
Yukarıda güzel acıklamıslar,ona uygun olmayan sey size uygunsa konu kapandı.
Eslerin birinden biri veli konumunda oluyorsa sorun oluyor.
Birlikte ortak bir hayat kurmusuz,saygı cercevesinde birbirimizi tölere etmek zorundayız.
Evet zor hepimiz yasıyoruz.
Genelde erkekler ,kendilerini bizim velimiz sanıyor.
Ses cıkarmadıkca da is cıgrından cıkıyor.

Üst üste postlar açılınca buraya yazmışım. Neyse diğer konunuza yazıyorum.
Ek olarak açtığınız konulara bakınca biraz takıntılı olduğunuzu düşünüyorum. Biraz rahat olun, mesafe her zaman iyidir.

Son düzenleme:
Sen saçma sapan takıntılarından en ufak şeyden kavga çıkarmaktan vazgeç. Bizim başka sorunumuz kalmaz dedi.
Hatayı tek tarafa aktaran insanla çözüm bulmak,orta yol bulmak zor.Önce onun da hatalarının farkına varması lazım.
Bunu da uzman yardımıyla çözebilirsiniz.

Evet takıntılıyım kabul ediyorum bunu. Elimden geldiği kadar onemsememeye çalışıyorum ama adaletli olunmadığı zaman sabir gösteremiyorum...

Evet çok mantıklı 1 ay denicem tutucam kendimi. 1 ayın sonunda buraya sonucu yazarım

Merhaba , evet bencede çocuk fikrini durdur bi süre. Çünkü o suçlama hiç bitmiyor.
5 yıldır ilgisiz bir adam ile evliyim. 2 yıl flört zamanı geçirdik ama anlayamamışım böyle biri olduğunu. Benden 10 yaş büyük eşim. Evlendikten sonra çok farklı oldu herşey. Bir sorun yaşarız konuşmak yerine küser. sürekli beni suçlar ve yargılar. Kindar bir adamdır. Ve bu adamdan 2 tane çiçek gibi kızlarım oldu. Ben kendisini ve kızlarımı o kadar severken o her tartışmada beni gönderme isteğinde. En son bugün tartıştık ve benden ne istiyorsun dediğinde sevgi istediğimi söyledim. Sevmiyorum git o zaman dedi. Ben ne yapayım yüzsüz bir şekilde kalayım mı ? Gideyim mi ? Çok zor karar vermek. İşte bu yüzden çocuk yapmak ve sonrasında boşanmak çok zor. Evliyken iletişim kuramadığın adamla rahat boşanabileceğini mi sanıyorsun birde çocuk varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…