arkadaşlar eşiniz evli olan görümcenizin tel faturasını ödese ne tepki verirdiniz?

eşin le ailesine düşkün olması dışında başka önemli denebilecek sorunların yoksa sabret derim...

eşin ailesine düşkün ve bu onun elinde değil emin ol..

kendimden biliyorum eşim maddi manevi tüm aile bireylerine yetişdi beş altı yıl sonunda artık yavaş yavaş kendisinin de bir aileye sahip olduğunu idrak etmeye başladı..

seninki de idrak edecektir.. ve inan sana yaptığı haksızlığı da anlayacaktır..

bana sorarsan tavrını koyarken eşinle çoık kavgacı olma..

ailesine karşı ben hiçbir zaman yüzgöz olma ama rahatsızlığını da anlamalarını sağla tabiki..

şunu da unutma ben başlarda çok kızmama rağmen eşimin en yakın akrabasının acımasızlığını ve benccilliğini gördükçe onun vicdanını takdir ettim açıkcası ..

dünya da sadece karısını çocuğunu ve kendisini düşünen bir adam çıkar peşinde koşan bencil bir adamdır emin ol..

bence sizin gerçek sorunlarınız bu yazdıklarınız..

eğer eşiniz karnındaki bebekle,hamile eşini düşünmüyor da varsa yoksa ailem diyorsa hiç evlenmeseymiş.

kayınvalidenizin,görümcenizinden ziyade suç eşinizde..

ben sizin yernizde olsam, beni ve bebeğini düşünmekten aciz bu adamla yaşam paylaşma konusunda bir kez daha düşünürdüm.

çok üzüldüm.benim de eşim görümcemin tel faturasını ödüyor ama o ehm bekar hem unıv öğrencisi eşime bişi demiyorum ama ben de kendi kendime kızıyorum babası ödesin die zamanı gelince bende sölicem.çünkü hem faturalı hem kontorlü hat kullanıyor.

prensip meselesi, evli bir kadının hala abisinden kuaför parası ıvır zıvır parası alması ayıp. o kardeş problemli bana göre. hem evli hem de abisinden benim fuzuli masraf olarak gördüğüm kalemler için para alıyor. kocasından almıyor, abisinden alıyor.illa birinden alacak ama. kendim çalaşıyım ondan bundan para almayım diye düşünmüyor. abi evli kendi hayatı var. hanfendi kıt kanaat geçiniyor ama kuaföründen eksik kalmıyor. kesinlikle yüzsüzlük, karşı tarafı kullanma, şımarıklık herbirşey var bence bu kızkardeşte eğer anlatılanlar doğru ise. evli olmasa da istememesi lazım. ya da abinin buna fırsat vermemesi lazım. yüzsüzlük. o eve giren para sadece abinin parası değil. abinin eşinin de parası.öyle bir görümce bana denk gelse abisiyle koyarım kapının önüne.

ya şartlaa baglı
odeyebilir dert etmem
sıkıntıdadır
ama bu alıskanlk halıen gelirse kötü

Telefon faturasını bırakın, kız kardeşine ev alanlar var.kaydirigubbakcemile3

ne dıyım.."öyle gerekmıs" ödemiş derdim...

benim babam aldı kız kardeşine ev..
hem de halamın durumu kötü olmamasına rağmen..

annemin hiç lafını ettiğini duymadım.sonuçta biz de eksik, aç kalmadık.

benim babam aldı kız kardeşine ev..
hem de halamın durumu kötü olmamasına rağmen..

annemin hiç lafını ettiğini duymadım.sonuçta biz de eksik, aç kalmadık.

Eşinin isteklerini karşılamayıp kız kardeşine ev alması adil bir durum değil bana göre.Hele aç değil,açıkta değilse.Bir mesleği varsa.Herkesin evi mi var ? Ya da evi olması mı gerekir?Bu fuzuli bir durum bence.Adam ailesinden kısıp alıyorsa bunu affedemem ben.Ha,zengin olur alır,ok!..kaydirigubbakcemile2

sana sormıcağım ne lafı kullanıcam nereye gideceğini sazanlık yapma ortadaki her lafa atlamazsan sorunda kalmaz... yaran mı var anlamadım...
neyse sneinle burada tartışamam konu sahibinin sorunlarını yazmış onlara yorum yapmak için okuyorum lütfen laf atma ....

bazı şeylerin dank etmesine yardımcı olabilir bencede arkadaşın teyzesinin durumuna üzüldüm gerçekten ama bu tip bir konuşmayla herşeyi düzene sokabilirsin...

bizden kıstı,bizi aç bıraktı aldı demem babama hakaret olur.
halam çalışan, iyi de işi olan bir bayandı. gençliğinde eşiyle sorunları oldu. boşanma aşamasına geldiler. babam kardeşi kendisini ekonomik yönden zayıf hissetmesin diye aldıgını söyler.
halam sonra boşanmadı ve sorunlarını aştı. kaydirigubbakcemile3

ev büyük bir meblağ,mesele olabılır kabul ama insanın durumu varsa küçük meblağlar için huzur kaçmamalı bence..

ozaman amaclarına ulasmak ıcın adım atmıs oldular..
eger amacları sızı huzursuz etmekse bakın becerdıler ..
sızın yerınızde degılım aa olsam dahı hayatta takmaıycama adım gıbı emınım..
sız rahatsanız ıstedıklerınızı yapıyosanız bırakın esınızde odesın faturayı..
sız tepkı gosterdıkce esınızle aranızda problem yasanır agızınızın tadı kadar huzursuz olursunuz..ve hamılesınızde sadece kendınızı bebegınnızı dusunun bebegın masrafı vs.esınızde anlayıp zaten odememeye baslar bı sure sonra ..
esınızın aılesıne beddua okumanız ıse gercekdende hoş degıl..
sızınde cocuklarınız olcak ne olursa olsun rabbım kımsenın hakkını kımsede bırakmıyo ınanın kı bırakın ılahı adalet buluru yerını..

sıze rep de vercekdım cevap ama sonra vermem gerekıyomuskaydirigubbakcemile3..
evet benım babamla amcam halama ev verdıler..
halam bekarken hangı dugune bı yere gtse muhakkak yenı kıyafetler masraflar ınanın ben bıle okadfar acılmazdım..ama asla annem alma yapma demedı..
sanırım modelım annem oldugu ıcın bende bu konuda bısı olmaz tarafındayım..
cunku annem tepkı gosterse huzursuzluk olcaktı..
babamda haklı kardesı almasıda dogal..sımdı evlı halam evlenınce ev verdıler
esınıde yanında ıse aldı..ve hala babam halama harclık verır..telefonuna konturler gonderır..

sadece kötü içeriğe basmakla yetiniyorum. ayıp

Durumu olan dediğim gibi alabilir ev bile,ama çoğu insan kendi yaşantısından kısarak bunu yapar.Kendisi 200 binlik bir evde oturacağına kız kardeşine ev alacak diye 100 binlik bir evde oturur.Bu küçük bir örnekti.Ev bana göre fuzuli.Erkeğin eşi karşı çıksa yeridir,diyorum.Ağabeyim bana ev alacak olsa ben istemezdim,çünkü onun da bir ailesi var.Çocuklarının geleceği var.Kimse kimsenin rızkını paylaşmamalı fuzuli istekler üzerine.
Kontur alır,buzdolabı alır,saçını boyatsın diye para verir,bunlar tamam,Ama ev,araba bunlar cık ..cık...kaydirigubbakcemile2
Anneniz çok sabırlı ,anlayışlı bir kadınmış ki sorun çıkarmamış,ama yeni nesil bu konuda verici değil.boshayallersmile

bir aile hattımız var, abimin üstüne..

o hattı her ay abim öder..

evlenince ben ödeyeyim diyeyim bari...

iyi oldu bu konuyu açman ecrin...

biz görümceler ayağımızı denk alalım

evet doğru düşünmüşsünüz..
abiniz bekar ve bakmakla yükümlü olduğu bi ailesi yok..
evlenince eşinden çoluğundan çocuğundan sorumlu olduğu için
bi de sizin faturanızla uğraşamaz.

evet doğru düşünmüşsünüz..
abiniz bekar ve bakmakla yükümlü olduğu bi ailesi yok..
evlenince eşinden çoluğundan çocuğundan sorumlu olduğu için
bi de sizin faturanızla uğraşamaz.

benım faturam dağlar taşlar gelmez.. evliyken de ona yük bir fatura olmaz ama maksat eşiyle arası benim yüzümden bozulmasın.belki konu sahibi gibi biri olacak..
kendime de laf söylettirmeyeyim 3 kuruştan ötürü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…