ARKADASLAR ETKILENME OLMADAN BİR ERKEGE SANS VERIRMISINIZ?

Hoşlanmak bir tarafa size itici de gelen bir tarafı olduğuna göre bence zorlamayın kendinizi hiç. Etraf hep bir şeyler söyler ama sen mutsuz olduğunda tuh tuh çokta zengin çokta kültürlüydü neden öyle oldu demezler. Salla gitsin
aynen öyle gerek yok denemeye artık hayırlısı

hıc anlamadım oyle cıırkın bakımsız falanda degıldı ama cok negatıf elektırık aldım bırde kendını cok ovuyo falan buda hoşuma gıtmedı sanırım

Kendini mi övüyor?
Haydi Allah selamet versşn derim, dünya ahiret kardeşim olur o adam.
Neresi kültürlüymüş ki acaba. Adabı muaşeretten habersiz.
Reklamlara kanmayın.

Hemen elinin tersiyle itme çok iyi incele bir on yıl sonrasını görmeye çalış belki seni Kraliçe gibi yaşatacak değer verecek bence çok etrafına düşün kaybedince pişman olmakta var,

Ben ilk görüşmede kimse icin Bi fikir edinemem dolaylısıyla ikinci şansı verirdim. Şimdiki erkek arkadasımdada öyle oldu, elektrik alamadım demeyelim ama ilk görüşmede bişey hissetmedim ikinci görüşmede kabul ettim ve 1,5 yıl oldu şimdi. Bence bidaha görüş tatlım hemen nikah kıyacak değil ya

Belki tanıyarak seversin, benim çok yakın bir arkadaşım ilk başlarda hiç hoşanmıyordu, çirkin diyordu, şişman diyordu ama tanıdıkça aşık oldu ve evlendiler. :)
Kuzenim aynı şekilde o da evlendi, bazı insanları tanıdıkça güzelleşir, bazı insanları tanıdıkça çirkinleşir. İstersen biraz daha zaman ver bir iki ay, ne kaybedersin.

tanıdıkça sevebilirsin
ben eşimden sıfır elektrik almıştım ilk görüşmemizde :)
6 senelik sevgililikve 4 senelik evlilik oldu sonunda

Beğenmediysen niye nonu veriyosun ki ümitlenmiştir. Evlenmiş olmak için evlenilmez. Hem o insan değil mi sevgiye ihtiyacı var ve sen veremiceksin ona ne ilgi ne sevgi. onun da hakkı sevilmek. Hiç uğraşma ve yapamıcanı söyle.

bencede içiniz ısınmadıysa fazlada ümit vermeden uzaklaşın kendinizi sırf maddi imkanları yerinde diye zorlamayın,daha önce çok başıma geldi böyle, insan birinden elektrik alamıyorsa isterse çok zengin,yakışıklı olsun yine olmaz önce içinizin ısınması gerek,hayırlısı olur umarım

Her gun ayni yataga gireceksin, her davranisi batacak vs. farkindasin dimi
Bence farkindasin ama sirf maddi durumunun cok cok iyi olmasi kafani karistirmis ve burada bunu paylasma geregi duymussun. Hmm para kokuyor git evlen dememizi beklemiyorsun heralde. Para icin sevmedigi erkekle ayni yataga girenlerden olamam.

Ben gerçekten sadece duygularımla hareket edip ilişkiye atlıyorum.Aşık olmam gerek ilk görüşte bunu iki kere yaşadım.İlk aşk dediğim insan çocukluk aşkı gibi bir şeydi.O evlendi gittiği halde,birileri çabalasa da 2 yıl kimseye selam dahi vermedim karşı cinstten.Kendimi okumaya adamıştım.Sonraki aşk ise,gerçekten aşk,ilişki ne demek olduğunu yaşadığım insan.İkisinde de ilk görüşte oldu.

Ama şimdi fikrimi sorarsan bence mantıkta önemli.Yani biraz sevgi biraz mantık.Biraz tanırsın mesela,hiç görmediğin sempatik gelecek özelliklerini görürsün o zaman senden mutlusu yok zaten.Hem içine sinmiş hem mantığına uygun.
Fakat görüşmede davranışları rahatsız edici,kasıntı falansa uzak dur.Ben 1-2 kere daha görüşmeni tavsiye ederim.Ama baktın adamın hiç bir özelliği kalbini hoş etmiyor.O zamanda konuşma,bitsin gitsin.Asla beğenmedim içime sinmedi diyorsan da görüşme,şu saatten sonra da sinmez çok katıysan..

esra erol programında gibi hissettim kendimi. elektrik alamadım, aşık olmadım ben çay içmeye gitmek istemiyorum :D
ilk görüşte aşka ben inanmıyorum açıkçası. ilk görüşte etkilenilebilir ama bu da fiziksel özellikleri çok iyiyse olur. belki adam öyle bir jest yapıcak ki benim için en uygun kişi bu diyeceksin o zaman. ben etkilenmedim diye kesip atmak en kolayı. şans ver ne kaybedersin? kapında kuyruk mu var ki adayların içinden birini seçmek için karar veryosun. 2 ay, 3 ay biriyle görüşmen ona şans vermen ne kadar zor olabilir. aşık olmadım ben derseniz arkadaş olarak ayırırsınız yollarınızı olgun insanlarsınız. biriyle vakit geçirmek, şans vermek bu kadar zor olmamalı.

benim yakin bir arka´dasim yasadi böyle bir olay. suanda evli ve gercekdende cok mutlu.
bir senelik flört döneminden sonra...esine hayran.
kafalari uymus...hayata bakis acilari, gelecekden bekledikleri...
yani...bence bir sans ver.
arkadasim verdi ve dunya mutlusu suan

kör kütük aşık olmasanda içinde birşeyler hissetmen gerek ilk görüşde olsa bence . bir kıpırtı yoksa bence hiç umut verme . sırf mantıkla evlilik yürümez sonuçta o adamla yatağa giriceksin . ben olsam yapamam ama yapanlar vardır . ben olsam şans vermezdim . benimde olmuştu bir kez böyle mantıklı geldiği için görüşmeye devam ettim 2-3 görüşmem oldu ama yapamadım ayrıldım olmuyorsa olmuyor umut vermiş oldum karşımdakine keşke hiç çıkmasaydım diyorum şimdi.

yanı mantık evlılıgı? bıri var arkadaşımın tanıdığı facede görmüş benı begenmıs maddı durumu cok ıyı ıyı bır meslegı var dış gorunus olarakta ıdare eder neyse cok ısrar ettı görüştük ama ben eletırık alamadım ıcıme hıc sınmedı:KK43: sımdı sureklı mesaj atıyo arıyor falan sızce sans vermek doğrumu? kendısı 34 yasında bende 29.. ama sırf yasım ılerlıyor dıyede mantık evlılıgı olurmu sızce? sans vermeye degermı?

Tanimaya calis derim. Ask degil onemli olan sevgidir. Sevgi de zamanla olur. Bi sans ver. Hemen evlencen diye bisi yok.. Olursa guzel olur olmazsa da yoluna devam edersin ;)

hiç birşey olmadıysa sonradan değişmiyor genelde. ama aklınızda kalacaksa bir kez daha görüşün. ilk buluşma heyecanıyla siz mi yanlış algıladınız hem onu görmüş olursunuz ;)

Back
X