ARKADASLAR ETKILENME OLMADAN BİR ERKEGE SANS VERIRMISINIZ?

ilk görüşte aşka inanmam. eşimle ilk görüşmemizde hiç bişey hissetmedim, ikincidede sıradan bi görüşmeydi. ama 3.de çok heycanlandım içim aktı gitti hep onunla konuşurken :KK200:

Benzer bir durumu bende yasadim. Biriyle gorusmeye basladim malum yas ilerliyor felan eh birazda aile cevre baskisi. Fakat hicbir sekilde ilk bulusmada etkilenme olmadi. Ben dogrusu cok duygulariyla hareket eden birisi degilim mantigi on planda tutarim. Ben de onemli olani sevgi olarak gorurum. Tanidikca daha fazla vakit gecirdikce icim isinir belki diye ben yine bir sans verdim. Oyle boyle derken 6 ayi gecti tanisma zamanimiz ve ben hala icimde en ufak bir kipirti hissetmiyordum. Telefondan konusmak istiyordu isim gucum vardi diye gecistiriyordum. Bulusmak istiyordu bu hafta cok isim var evde diye mazeretler buluyordum. Iste cabuk alisamiyorum çabuk isinamiyorum diyordum ki bu dogruydu. Bana zaman ver diyordum ama isterse omur boyu zaman versin kalbim olmaz diyordu. Sonra bu e ailelere soylesek mi artik ciddiyiz degil mi demeler basladi..Bana isinamadin mi hala felan. Ben artik bu yola girersem geri dönemem dedim kendi kendime. Birgun bulustuk ve gercekleri anlattim, olmayacagini soyledim. Ona pek umut vermemistim ama olmaz da dememistim. Sakin karsiladi ve ayrildik. Valla su an cok dogru bir karar verdigimi biliyorum.

Ben oyle ask aramiyorum ama icinde onca konusmadan sonra hala kipirti hissetmiyorsan bu is olmaz dedim kendi kendime. Mantik evliligi yapabilirim diye düşündüm ama bana uzakmis onu anladim.

Yanisi bir sans verebilirsiniz ama 3 4 bulusmadan sonra yoksa bir kipirdama bir sıcaklık bence uzatmayin ve bitirin. Isler uzayinca sarpa sariyor aman diyeyim!

bir şey hissedemediğin insanla bırak hayatını birleştirmeyi, bir saat oturup kahve içerken bile mutsuz olursun. kendini sevmeye zorlama. kısmetin o değil demek ki..

O değil de adamın sizle evlenmek istediğini nerden çıkardınız ki
Belki sadece takılmak istiyo

yanı mantık evlılıgı? bıri var arkadaşımın tanıdığı facede görmüş benı begenmıs maddı durumu cok ıyı ıyı bır meslegı var dış gorunus olarakta ıdare eder neyse cok ısrar ettı görüştük ama ben eletırık alamadım ıcıme hıc sınmedı:KK43: sımdı sureklı mesaj atıyo arıyor falan sızce sans vermek doğrumu? kendısı 34 yasında bende 29.. ama sırf yasım ılerlıyor dıyede mantık evlılıgı olurmu sızce? sans vermeye degermı?
Ben ilk görüşmemde ısınmamıştım ama o peşimi bırakmadı sonra aşık oldum :)) çeşitli sebeblerden ayrıldık o ayrı ama tanıdıkça sever insan birini ama tiksindim dedin ya o farklı bi durum ama gönlünün peşine git hayırlısı olsun

Birisine karşı ilk baştan bir şey hissetmediysen kendini ne kadar zorlasanda o kişiyi ilerleyen zamanlarda sevebilmek için olmuyor.. Ne kadar zorlasanda zorla olmuyor işte. O kişi sana karşı ne kadar iyi olsa da seni çok sevsede senin içinde ona karşı bir şeyler kıpırdamıyorsa hiçbir şekilde bağlanamıyorsun.

Ben Allah'ın hakkı 3'tür diyorum :KK58:
Burada çok okudum, ilk görüşmede bir şey hissetmeyip sonradan kör kütük aşık olanları. Ama üçüncüden sonra bir şey hissetmiyorsanız uzatmanın manası yok, hem size zor, hem ona.

Ben bir insanın tanıdıkça sevilebileceğine inanıyorum. Aynısını bende yaşadım çünkü bir zamanlar hatta hiç aramasın sormasın isterdim ama zamanla tanıdıkça konuştukça vakit geçirdik çe gönlüm kaydı ve seviyorum evleniyorum şuan. Ruh ikizşmmiş bilememişim. İlk oturup konuştuğumuz da ben sana senin bana baktığın gözle bakmıyorum demiştim ama karşıma çıkaran rabbim é şükürler olsun. Bence tanımaya değer 1 kere görmekle birşey olmaz...

Ben bir insanın tanıdıkça sevilebileceğine inanıyorum. Aynısını bende yaşadım çünkü bir zamanlar hatta hiç aramasın sormasın isterdim ama zamanla tanıdıkça konuştukça vakit geçirdik çe gönlüm kaydı ve seviyorum evleniyorum şuan. Ruh ikizşmmiş bilememişim. İlk oturup konuştuğumuz da ben sana senin bana baktığın gözle bakmıyorum demiştim ama karşıma çıkaran rabbim é şükürler olsun. Bence tanımaya değer 1 kere görmekle birşey olmaz...
cok sanslısın gerçekten.. hayırlı olsun:)

Back
X