Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Arkadaşlar hangi çocuk odası daha iyi.....

SEHER YILDIZI

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.376
5.624
773

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Oğluma oda yapmak istiyoruz ama şu an için çok marka birşeyler alamıyorum.
Eğer yükleyebildiysem resimdekiler nasıl ve tercih etseniz hangisi olur....
Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler....

Dolabın büyük olması sebebiyle ikinci olanı seçerdim sanırım ben. Oğlunuza fikrini sorun isterseniz

İlk mobilya kırmızı beyaz, böyle daha ferah olmuş gibi, ikincisi kıpkırımızı odayı boğar sanki. Benim tercihim 1. resim

1. nin mobilyası ikincinin arabası şeklinde olsa.... Nasıl olur. Bu hafta bu işi halletmem lazım. Doğum günümüz yaklaşıyorda:)

ikisi de güzel bence, siz karar verirken kullanışına göre karar verirseniz daha doğru olur sanırım.
Mesela ikinci resimde dolap daha büyük gibi görünüyor, birincide de çalışma masası daha kullanışlı gibi.
Ayser ile&cicibici isler

Teşekkür ederim yorumun için. İlk resimdeki ikinciden 400 tl kadar daha fazla bu arada..
Ha bide Allah nasip eder odamızı alırsak sanırsam kapı süsümüzü de sizden alırız. Fiyatlarımız ne kadar ortalama...

Ah evet fiyat ta önemli tabi, 400 TL de az değil, o kadar fark varmış gibi de görünmüyor resimde, ama malzeme ya da marka farkı vardır muhtemelen.

Benim kapı süslerim modele ve kullanılan figür sayısına, ya da isimdeki harf sayısına göre değişebiliyor.
Eğer böyle arabalı bir oda yaparsanız size arabalı bir model de tasarlayabiliriz aslında :)
Odaya karar verdiğinizde bana mail gönderin konuşalım olur mu, Blogumda iletişim adresim var, burda veremiyoruz galiba :)

tamam odamıza karar verelim iletişime geçerim.
Oğlumun adı ANIL.
Arabalı bi modelde bi iki seçenek sunabilirsiniz bana....

Bence 1. model daha güzel, ama 2.nin de, diğer arkadaşların dediği gibi. dolabının büyüklüğü ve 400 TL lik fiyat farkı cazip geliyor insana.

Oğlunuzun bu odayı kaç yaşına kadar kullanabileceğini planlıyorsunuz bilmiyorum ama. benim oğlum küçükken deliler gibi sevdiği kırmızı renkten 12-13 yaşlarındayken hiç hoşlanmamaya başlamıştı. İmkan varsa araba yataklardan birini (bence 2.) alıp, dolap, masa vs. için açık renk ahşap birşeyler düşünülebilir belki.

Anıl'ın doğum gününü de şimdiden kutluyorum

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim yorumun için. Evet ben bile kırmızıyı sevdiğim halde heryerin kıpkırmızı olmasını istemiyorum. Bu kırmızı arabaya nasıl bi oda ayarlayabilirim ama oğlumada hoş gelmesi lazım.

Diğer parçaları beyaz alıp, ileride gerekirse değiştirmek üzere kırmızı çekmece, kapı kulpları takılabilir. Ya da mobilya beyaz olur da çekmecelerin bazısı kırmızı yapılır, ya da dolap kapağının biri kırmızı olur, istenirse ileride sırf bu parçaların kaplaması değişir. Perde/halı gibi parçalarda kırmızılı desenler kullanılabilir. Duvarın bazı kısımları kırmızı olabilir, tam bir duvar değil de, mesela çalışma masasının/şifonyerin arkasına kırmızı olabilir, ilave bir kaç yere daha değişik kalınlıkta kırmızı şeritler atılabilir. Belki bu tarz stickerlar da vardır, ya da uygun bir duvar kağıdı bulunabilir. Dolaplara yer yer kırmızı yapışkan folyo yapıştırılabilir, ama onlar çıkarılınca nasıl olur onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yorum yapanlara teşekkür ederiz. Beyaz üzerine ince ve hafif siyah çizgili genç odası ve kırmızı arabalı yatak aldık inşallah 1 haftaya gelir bir aksilik olmadan. Perde halı avize filanda kırmızılı olursa sanırım çok sırıtan bi durum olmaz ne dersiniz. resimlerini ekleyebilirsem eklerim size....

Güle güle kullanın.. :) Resimleri bekleriz gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…