Arkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.Ağustos ayında Doğum yapacağım inşallah eşimin ailesi yanlarında Doğum yapmamı istiyor ve yaklaşık 12 saat uzaklıktalar otobüs ile.yanlarında Doğum yapsam evet çok iyi bakarlar yarım ederler ama sürekli gelen giden ve yaklaşık iki üç ay yanlarında kalacağımdan nasıl rahat edeceğim bilmiyorum babası ve erkek kardeşi de olacak Çünkü ayrıca Doğumdan sonra tekrar 12 saat bu bebek için olumsuz bir değişim olur mu bilmiyorum burada yapsak eşimin ailesi gelemeyecek e diğer türlü eşim o kadar uzun süre yanımızda olamayacak ben ne tür bi karar vereceğim bilemiyorum yardım eder misiniz ?
Normal şartlardaki kaynana ile 2 3 kalınamaz. Size baskıyı kim yapıyor. Ayrıca eşinizi de bu süreçte yanınızda tutun. Babası olmadan kaynananız ile ne işiniz var. Lohusa halinizle size yazık olur. Aranız iyi iken kötü olursunuz. Üstelik efil efil evde gezmek varken, istediğiniz gibi emzirmek varken kalabalık evde ne yapacaksınız. Kim ne derse desin şakın gitmeyin.Arkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.Ağustos ayında Doğum yapacağım inşallah eşimin ailesi yanlarında Doğum yapmamı istiyor ve yaklaşık 12 saat uzaklıktalar otobüs ile.yanlarında Doğum yapsam evet çok iyi bakarlar yarım ederler ama sürekli gelen giden ve yaklaşık iki üç ay yanlarında kalacağımdan nasıl rahat edeceğim bilmiyorum babası ve erkek kardeşi de olacak Çünkü ayrıca Doğumdan sonra tekrar 12 saat bu bebek için olumsuz bir değişim olur mu bilmiyorum burada yapsak eşimin ailesi gelemeyecek e diğer türlü eşim o kadar uzun süre yanımızda olamayacak ben ne tür bi karar vereceğim bilemiyorum yardım eder misiniz ?
Eğer gidersem 4O ından önce dönemem aramızdaki mesafe 12 saatBenim icin ozamanlar yanimda birilerinin olmasi cok iyi gelmisti hatta evde tek kalmak bebekle birlikte korkuncdu agliyor neyi var bilmiyorsun ilk cocuk uyku yok biri alsada uyusam diyorsun eger araniz kayinvalideyle iyiyse guzel bakilacagindan eminseniz en azindan ilk zamaari orada gecirin baktiniz ki tek basiniza yapabilirsiniz cok uzun kalmaniza gerek yok donersiniz
Annem bana gelmisti 1 hafta kalabildi ben de dedim tek basina yaparim ama ne mumkun annem gitti iki gun sonra annemlerin yanina gittim bizimde 4 saatlik mesafeydi 15 gun kaldim hani esimde yanimda olsaydi 1 ay daha kalirdim:) oyle rahat oyle iyi gelmisti ki uykusuzluga ve bebege alisamadigim o donem birilerinin cevremde bana yardimci olmasi lohusaligi atlatmada fayda sagladi ben olsam kesin giderdim zaten aranizda iyiyse 40 gunun nasil gectigini anlamazsiniz bileEğer gidersem 4O ından önce dönemem aramızdaki mesafe 12 saat
Canım normal doğum yaptım bebeğim büyük doğdu dikişim cok fazlaydı . Dört gün hastanede yatıp cıktım geldiğim gün kıyafetlerimi ben yerleştirip makinaya öamasır attım.beşinci günü yemeğimi ben haptım. Kaynannam ben unutmusumdur bişey olur kendin yaptır dedi ben yaptırdım . Bana en cok faydası karısmakta oldu sagolsun. Kendim baktım ve gitti. Dünyalar varmıs dedim. Evinin işi dursa da olur dısardan yiyin veya kahvaltılık yiyin. Bol bol dinlen kendi evinde . Emin ol orda bunalım geçirisin zaten lohusalım cok degişik bir psikoloji kafayı yeme noktasına gelirsin. Buzluga şimdiden sarma poaça börek at o zaman cıkar ye yeterki huzurun olsunon gün ardından bebekle kendim ilgilenebilir duruma gelmiş olur muyum üstümde gitmem için bir baskı var aslında ama benzer doğumlar yaşamış arkadaşlarım gitmememin daha doğru olacağını söylüyor
Arkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.Ağustos ayında Doğum yapacağım inşallah eşimin ailesi yanlarında Doğum yapmamı istiyor ve yaklaşık 12 saat uzaklıktalar otobüs ile.yanlarında Doğum yapsam evet çok iyi bakarlar yarım ederler ama sürekli gelen giden ve yaklaşık iki üç ay yanlarında kalacağımdan nasıl rahat edeceğim bilmiyorum babası ve erkek kardeşi de olacak Çünkü ayrıca Doğumdan sonra tekrar 12 saat bu bebek için olumsuz bir değişim olur mu bilmiyorum burada yapsak eşimin ailesi gelemeyecek e diğer türlü eşim o kadar uzun süre yanımızda olamayacak ben ne tür bi karar vereceğim bilemiyorum yardım eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?