Arkadaşlar helpp 🙇‍♀️

evinden ayrılma kardeş, insan lohusa olunca dünya bir başka görünüyor insanın eşinin davranışı bile batıyor o yüzden ne işin var senin kv yanında?

Kayınvalideniz eşinden evinden ayrı kalmak istemiyor diye siz mi ayrı kalacaksınız eşinizden ve ev düzeninizden?
O ne akıllı kayınvalideymiş.

Ben olsam asla gitmem.
Evimi eşimi bırakmam, ne yaşayacaksak evimizde birlikte yaşayalım.
Lohusalık zaten zor.
Bir de kayınvalide, peder, kayın, misafir vs uğraşamam.
Bana bakmak isteyen buyursun gelsin derim.
Pişman olursunuz bizden demesi

Allah aşkına nasıl bir mantık doğuma gelinir benim bildiğim doğum kv ye götürülmez! Eşinle yaşamayacaksan bu süreci ne anlamı var? Ağzınızı açıp desenize ben gitmem diye

Ne işin var 12 saat uzakta lohusa halinle kim bilir ne hallerde olucan kp kaynın olduğu için rahat edemezsin delirme çocuk bakacaklar diye sırf gidilir mi neden kimse kendine güvenerek yapmiyor bebek

Ben bilmiyorum ama değişen ruh haliniz doğumdan 6 ay sonraya kadarda devam edecegini duymustum. Gitmeyin derim ben.

''12 saat çekilmez. Bunalsan kalkıp gelirim desen gelemezsin. Bide bebek yetmezmiş gibi ondan sonra bozulan psikolojiyle ugraş.''

diye düşünürdüm ben olsam!

Evin evin güzel evin bi hafta on gün birisi olsun yanında gerisi gayet güzel. Kaynin ve kayinpederin olduğu evde yeni doğan bi bebek bakımı çok zor emzirmek vs.

Eşinizin ailesi dünya iyisi insanlar olabilir ama kusura bakmayın bu teklifte 1 gram mantık yok.

Evinizde kalın kayınvalidesiniz bi zahmet gelsin bi sürü eşya vs gerekiyor ,resmen taşınma gibi olur düzeninizi eşinizle kurun 10 gün kalsa yeterli

Neden bu kadar ince düşünüyorsunuz? Kırılırlarsa kırılsınlar doğumu yapacak sizsiniz onlar değil, kendinizi ve bebeğinizi düşünün lütfen. Karnınız burnunuzda o kadar yol git, sonra geri dön, o kadar yola bebek ve siz nasıl dayanacaksınız? İnsanlar ne kadar bencil ya, utanmadan hamile kadın gelsin diyebiliyorlar, yapmayın kendinize bunu, eşinizle atlatın bu süreçleri, siz ve bebeğinizin sağlığı daha önemli. Tepkinizi net olarak verin.

12 saatlik bir yere doktor tavsiye etmez ancak saat basi durup yururseniz ne ala oda yol olur sana 24 saat. Hic gerek yok kvler gelebiliyorsa gelsin 1 ay baksinlar sonrada gitsinler... senle bebege yazik

Önce sizin keyfiniz önemli
Ayrıca neden babası aylarca mahdum kalsın diyin
Eşine soyle ben seninle olmak istiyorum vs nazlan bu dönemde nazını o çekmesin de napsın
Yardımcı olur eşin sana doğumdan önce yavaş yavaş buzluğa yemek birikimi yap eşin çıkarır işitir yersiniz
Uyursun kalkarsın ki yanında nasil olcak o işler çocuk emecek emmicek vs ayrıca doğum doktorun da değişecek neden seni takip etmeyen birinde doğum yapasın durduk yere

Ne alaka neyin kafasını yaşıyorlar da doğuma buraya gelin diyebiliyorlar? Gitmeyin tabiki ne işiniz var. Kendi aileniz nerde?

Yahu arkadaşım senin fikrini almadan düşünceni sormadan senin doğum planını yapma hakkını neden kayın pederine veriyorsun bu bir. Madem öyle birsey düşünüyorlar kayinvaliden seni arayıp kızım ben yada biz böyle düşündük ne dersin diyemiyor mu. Kayinpederinin eşini araması çok saçma en başta.
Hadi bir şekilde 12 saatte olsa gidersin gidersin de minicik bebekle eşinden evinden uzak kalmak ve o 12 saati dönmek kolay olur mu sanıyorsun. Aradaki mesafe 12 saat değil 1 saat bile olsa en uygunu kendi evinde olman olur. Hiç akıl karı değil. Kayinvaliden gelsin yardima.

Evinde ol derim ben.Lohusa depresyonuna girmemek için eş ailesinden,gelen giden kalabalıktan uzak dur.Eşinin de bir hafta 10 gün kadar izni olmayacak mı?

E sana sormadan kayinpederin nasıl karar veriyor doğum yapacağın yere.Eşin ne demiş?

Yeni Doğum yapmış halinle ve minicik bebekle istesende hemen dönemezsiniz çok pişman olursun demedi deme

Doğum orda yapabilmek için ta 12 saatlik yolu mu çekeceksiniz? Hamile halinle ayaklarına gidiyorsun onlar gelemiyor, çok ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…