- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Kusurabakmayın da karnı burnunda hamile bir kadını 12 saatlik yola çıkarmaya düşünen bir kp ve bu saçma fikri size kadar taşıyan bir kocayı dinlemeyin lütfen!Ya durum benden bağımsız gelişti aslında arkadaşlar eşimi bugün babası aramış ve o söylemiş Doğuma gelirsiniz felan ben şimdi gitmeyelim desem bi türlü gidelim desem bi Türki acaba doktor izin verir mi bu durum da var ama sanki kimse benim rahatlığımı düşünmüyor gibi yada alıngan oldum ne biliyim sizin desteğinize ihtiyacım vardı
Çünkü onları seviyorum eğer istedikleri gibi olmazsa burukluk olur mu diye korkuyorum bi saygısızlık gibi mi olur bilmiyorum şimdi kv kendi düzeninde olmak istiyor eşimin tüm akrabaları da orada benim burda arkadaşlarımdan başka kimsem yok ama burda yaşıyoruz ve buraya döneceğiz ya bu süreç benim için zorlu olacak farkındayım belki eşim Yanımda olsa bi nebze ama o da o kadar uzun izin alamaz ben mantıklı karar veremediğim için size danıştım napıcam bilemedimHic bilmedigin bir hastanede ve doktordami dogum yapacaksin? Seni yanlarina cagirmalari sacmalik ve bencillik esinde seni duşünmüyor bence hem kendi rahatini hemde ailesinin istegi olsun kafasinda. Niye bukadar egilip buküluyorsun diyemem edemem yok nasil derim.. hamilesin cocuk doguracaksin evimde olmak istiyorum diyeceksin bitti bukadar. Hayatta gitmezdim yardim etmek isteyen gelir yardim eder
Peş peşe çok yorum yaptım ama inanın sizin için ben sinirlendim. Böyle bir düşüncesizlik olamaz. Kvnin düzeni bozulmasın diye 12 saatlik yola nasıl gideceksiniz? El kadar sabiyle nasıl döneceksiniz? O çocuğu o kadar gelenin,gidenin kalabalığına sokup mikroplardan nasıl koruyacaksınız? Siz annesiniz. Hayatta en önemli şey karnınızdaki yavrunun sağlığı. O kadar uzun bir yolculukla tehlikeye atmayın lütfen. Kimsenin emrivakisene, keyfine uymak zorunda değilsiniz.Çünkü onları seviyorum eğer istedikleri gibi olmazsa burukluk olur mu diye korkuyorum bi saygısızlık gibi mi olur bilmiyorum şimdi kv kendi düzeninde olmak istiyor eşimin tüm akrabaları da orada benim burda arkadaşlarımdan başka kimsem yok ama burda yaşıyoruz ve buraya döneceğiz ya bu süreç benim için zorlu olacak farkındayım belki eşim Yanımda olsa bi nebze ama o da o kadar uzun izin alamaz ben mantıklı karar veremediğim için size danıştım napıcam bilemedim
Ya bunu az önce yazdım ya annem olmadığı için eşimin ailesine annesine çok değer veriyorum acaba bi kırılganlıkla karşılaşırmıyım korkusu yok değil bunu inkar etmiyorum gidersem evet çok iyi bakarlar ama benim için sürecin zorluğu artar mı azalır mı ben buna kanaat getiremediğimden sizin desteğinize ihtiyaç duydumKendi evinde kalmanın yolunu yapmak için neden inşallah maşallah a ihtiyaç duyuyorsun ki. Evinde dur kayinvaliden gelsin ki zamanında teklif etmişler. Bubu sadece kayinbaban dillendirdiyse duymazdan gel bu tarz konularda en son konuşacak adam o cunku:)
Aman sakin bence gitmeyin. Doğum zor bi süreç en doğrusu evinizde olmak. Üstelik kanama olacak sürekli uzanıp dinlenmeniz gerekecek hiç rahat edemezsinizArkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.Ağustos ayında Doğum yapacağım inşallah eşimin ailesi yanlarında Doğum yapmamı istiyor ve yaklaşık 12 saat uzaklıktalar otobüs ile.yanlarında Doğum yapsam evet çok iyi bakarlar yarım ederler ama sürekli gelen giden ve yaklaşık iki üç ay yanlarında kalacağımdan nasıl rahat edeceğim bilmiyorum babası ve erkek kardeşi de olacak Çünkü ayrıca Doğumdan sonra tekrar 12 saat bu bebek için olumsuz bir değişim olur mu bilmiyorum burada yapsak eşimin ailesi gelemeyecek e diğer türlü eşim o kadar uzun süre yanımızda olamayacak ben ne tür bi karar vereceğim bilemiyorum yardım eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?