Bu pek mümkün olmaz 40 ı çıkmadan bırakmazlar bide erken gitmem gerekecek doktor hastane ve herhangi bi erken ihtimaline karşı sıkıntı yaşamamak için aslında doğru iki hafta olsa herkesin gönlü olur sanki ama bebek ya bebek kötü etkilenirseKayınvalideniz gelse ayrı dert bi süre sonra git diyemeyeceksiniz siz gitseniz ayrı bir dert 12 saat yolculuk hem hamileyken hemde bebekle çok fazla 2-3 ay kayınvalidede kalma kısmını hiç demiyorum eşinizde ilk kez baba olacağından başedemeyeceğinizden korkuyor olabilir onuda hoş görmek lazım kendi evinizde en mantıklısı ama gidip 15-20 günde dönebilirseniz oda iyi olabilir çünkü tersi durumda kayınvalide 3 ay kalır sizde git diyemezsin gerim gerim gerilirsin düşün taşın iyi karar ver
Bence git 15-20 günde geri dön
Sizin belki de annenize en çok ihtiyaç duydugunuz zamanlardan birinde, hasta hasta doğuma ayağına gidilmediği için kırılan insan zaten kırılsın. Bu kadar ince düsünmeyin sizi seven akli başında kadın o kadar yormaz sizi, lohusaligin zorluklarını bilir. Tekrar soyluyorum kayinbabaya mi düşmüş doğum planınızı yapmak. Belki kayinvalidenizin haberi bile yok. duysa adama ne münasebet ben gideceğim diyecek. Şimdiden evham yapmayın. Olmadı bir arayın nazlanin biraz sonra da sana da zahmet olacak bizim için gwliyosun Annelik ediyosun. Allah razı olsun falan de. Daha bu lafın üzerine füze gibi atlar gelir bence.Ya bunu az önce yazdım ya annem olmadığı için eşimin ailesine annesine çok değer veriyorum acaba bi kırılganlıkla karşılaşırmıyım korkusu yok değil bunu inkar etmiyorum gidersem evet çok iyi bakarlar ama benim için sürecin zorluğu artar mı azalır mı ben buna kanaat getiremediğimden sizin desteğinize ihtiyaç duydum
Aslında burada Doğum yaparsam da gelicek kayın validem yani sana bırakıyorum demişti ama ben karar vermeden onların yanına yapacak mışım gibi davranılıyor artık şimdi ne denir bu durumda da bilmiyorum belki doktor da uzun yola gitme der kayınvalidem eşinden ve evinden ayrı kalmak istemiyor aslında düzeninden o yüzden bu şekilde olmasını istiyorlar
Okurken gözlerim doldu ya çok etkilendim gerçekten,çok teşekkür ederim bu güzel bi söz dizisi kesinlikle kullanacağımSizin belki de annenize en çok ihtiyaç duydugunuz zamanlardan birinde, hasta hasta doğuma ayağına gidilmediği için kırılan insan zaten kırılsın. Bu kadar ince düsünmeyin sizi seven akli başında kadın o kadar yormaz sizi, lohusaligin zorluklarını bilir. Tekrar soyluyorum kayinbabaya mi düşmüş doğum planınızı yapmak. Belki kayinvalidenizin haberi bile yok. duysa adama ne münasebet ben gideceğim diyecek. Şimdiden evham yapmayın. Olmadı bir arayın nazlanin biraz sonra da sana da zahmet olacak bizim için gwliyosun Annelik ediyosun. Allah razı olsun falan de. Daha bu lafın üzerine füze gibi atlar gelir bence.
Kayınvalidenizi tanımıyorum nasıl biri bilmiyorum ama o gelirse 12 saatlik yol kolay kolay gitmek istemeyebilir burda çok konu okudum "kayınvalidem doğum için geldi 3 ay oldu 5 ay oldu gitmedi"diye sonra olay sen benim annemi istemiyosuna gelmesin keşke size bakabilecek bi ablanız filan olsaydıBu pek mümkün olmaz 40 ı çıkmadan bırakmazlar bide erken gitmem gerekecek doktor hastane ve herhangi bi erken ihtimaline karşı sıkıntı yaşamamak için aslında doğru iki hafta olsa herkesin gönlü olur sanki ama bebek ya bebek kötü etkilenirse
ne türlü olursa olsun gitmeyin ya yapmayin bunu kendinize bebeginizii kucaginiza alinca her seyini hissedecek neye ihtiyaci oldugunu anlayacaksiniz velevki anlamadiniz beceremediniz oturun aglayin rahatlayın birakin eviniz pis kalsin komsular yemek getirsin vs ama gitmeyin inanin logusalikta cekilmiyor kp var erkek kardes var e onlarin memleketi gelen giden bitmeyecek rahat edemeyecek rahat giyinemeyeceksiniz dogumu orda yapinca dru kayitlari vs orda olacak yani varda varYa durum benden bağımsız gelişti aslında arkadaşlar eşimi bugün babası aramış ve o söylemiş Doğuma gelirsiniz felan ben şimdi gitmeyelim desem bi türlü gidelim desem bi Türki acaba doktor izin verir mi bu durum da var ama sanki kimse benim rahatlığımı düşünmüyor gibi yada alıngan oldum ne biliyim sizin desteğinize ihtiyacım vardı
Zaten böyle bir teklifi yapsa yapsa bir erkek yapar. Karnı burnunda kadının 12 saatlik yolda ne işi var? Allah korusun doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz. Yolda sancınız tutabilir, dr. izin vermeyebilir. Ayrıca 3 ay çok uzun bir süre. Ben annemin evinde kırk gün kaldım annemin aşırı ilgisinden kafayı yiyordumYa durum benden bağımsız gelişti aslında arkadaşlar eşimi bugün babası aramış ve o söylemiş Doğuma gelirsiniz felan ben şimdi gitmeyelim desem bi türlü gidelim desem bi Türki acaba doktor izin verir mi bu durum da var ama sanki kimse benim rahatlığımı düşünmüyor gibi yada alıngan oldum ne biliyim sizin desteğinize ihtiyacım vardı
Malesef ya annem yok diğer akraba ilişkilerim telefon akrabalığı ama dediğiniz gibi olursa bir kaç güne toparlanır bebeğe bakabilirsem kimse yerinden düzeninden uzun süre ayrı kalıp etkilenmezZaten böyle bir teklifi yapsa yapsa bir erkek yapar. Karnı burnunda kadının 12 saatlik yolda ne işi var? Allah korusun doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz. Yolda sancınız tutabilir, dr. izin vermeyebilir. Ayrıca 3 ay çok uzun bir süre. Ben annemin evinde kırk gün kaldım annemin aşırı ilgisinden kafayı yiyordumSiz sorun yaşayabilirsiniz. Bakacak olan evinize gelip bir süre kalsın. Sonra toparlarsınız zaten. Sizin ailenizden bakacak kimse var mı?
Annenize Allah rahmet eylesin. İlk bir hafta gelip baksalar ya da bir yardımcı bulursanız bakarsınız. İnsan zorda kalınca her şeyin üstesinden gelir. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Malesef ya annem yok diğer akraba ilişkilerim telefon akrabalığı ama dediğiniz gibi olursa bir kaç güne toparlanır bebeğe bakabilirsem kimse yerinden düzeninden uzun süre ayrı kalıp etkilenmez
Yasayarak ogreneceksın bişeylerı. Kişilik yapın hayır dıyemeyenlerden, anladıgım kadarı ıle. Ben de oyleydım. Sonra bır lohusalık donemı gecırdım kı , idare ettıgom ınsanların en ufak hatasını affedemez hale geldım. Keske dıyorum, hersey bu kadar kotu olmadan , lohusalıgımda kendımden uzak tutsaydım hepsını dıyorum. Sen de oyle yapabılsen keske. Babasız kayınvalıdenın evıne gıttıgınde, o cocugun aılesını bastan elınden almıs olıuorsun. Cocuk uzerınde hep hak ıddaa edecekler. Ve ınan o “allah var yardım ederler” dedıklerınin yardımları bıle batar hale gelebılır. Senın aılen esın ve dpgacak cocugun. Yasın 26. Onlar gelsın yardım edeceklerse, cocugunun senın esının evınde yapaınlar yardımlarını. Tesekkur eder yolcu edersın.Ya durum benden bağımsız gelişti aslında arkadaşlar eşimi bugün babası aramış ve o söylemiş Doğuma gelirsiniz felan ben şimdi gitmeyelim desem bi türlü gidelim desem bi Türki acaba doktor izin verir mi bu durum da var ama sanki kimse benim rahatlığımı düşünmüyor gibi yada alıngan oldum ne biliyim sizin desteğinize ihtiyacım vardı
20 ay önce Ağustos sonu doğum yaptım.ankara bile çok sıcaktı.esinizden başka 2 erkeğin olduğu evde ne bebek emzirmeniz ne de sıcağa katlanmaniz kolay oluron gün ardından bebekle kendim ilgilenebilir duruma gelmiş olur muyum üstümde gitmem için bir baskı var aslında ama benzer doğumlar yaşamış arkadaşlarım gitmememin daha doğru olacağını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?