Ben buraya yazsam yaşadıklarımı roman olur heralde neyse kısadan anlatayım erkek arkadaşım 4 ay peşimden koştu bende kabul ettim çıkmaya başladık başlarda sevmiodum ama sonradan o kadar güzel şeyler yaşandıki resmen aşık oldum herşey rüya gibiydi birlikte gülüor eglenior sinemaya gidior neler neler yapıoduk ilişkimizin 2. yılında bir gün bana bi telefon geldi telefondaki bi kızdı bana erkek arkadaşını ne kadar tanıosun dedi sen kimsin ne demek istiosun dedim bana o beni sevio çık aramızdan seni sevmio gibisinden laflar etti tabi o an güldüm geçtim çünkü çok güveniodum sevgilime neyse akşam kurs çıkışı hiç bişey olmamış gibi sevgilimle buluştum ifadesini görmek için falan neyse biraz oturduk konuyu açtım şaşırdı o kimmiş falan filan dedi o sırada telefonu çaldı ben açtım bana tarıgı verirmisin dedi sesi beni arayan kızla aynıo sesti telefonu kapattım sevgilime baktım oda bana donmş bakıodu cafeden çıktık agzını aradım kavga ettik bana biriyle görüştügünü beni aldattıgını söledi ben aglayarak bitti dedim ve arkadaşımda kaldım o gece sabaha kadar uyumadım hep agladım bi yandanda inanmıodum yapmazdı yapamazdı bana deli gibi aşıktı gözümün içine bakardı kıyamazdı bana içim içimi yiyodu yine ben aradım bana onların bi oyun oldugunu aslında o kızında kendi ayarladıgı bi oyuncu oldugunu anlattı neden ama dedim neden yaptın anlayamıordum

Bana ailesinin beni istemedigini ve kendinden nefret ettirmek istedigini söledi ailesi beni görmemişti tanımıodu bile nasıl istemiodu anlamadım sonra bir gün buluştuk konuştuk falan hem benden kaçıo hemde kopamıo canı yanıo gibiydi anlam veremiodum konuştuk ailesinin beni istemem olayıda bir yalanmış megersem öyle bişeyde yokmuş neyse aradan zaman geçti çok yıpranmıştım çok agladım günlerce acı çektim sabah aglayarak uyandım gece aglayarak uyudum derken bir bçk ay sonra falan aradım barışmak istedim bir pazar bulştuk beni çok özledigini söyledi sarıldık falan eskisi gibi olacagımıza söz verdik 1 yıl kadar herşey güzel gitti 3. yılımızı doldurmak üzereydik ve ben artık bişeyler olmasını ailelerimizi tanışmasını ve bir nişan takmamız gerektigini söyledim tamam falan diodu ama hep yarım agız ve üstü kapalı hiç oturup benimle uzun ve açık yada sevinerek bu konulara girmiodu çok üzülüodum son zamanlarda yine sanki benim bi açıgımı yakalayıp başından atmak ister gibiydi ve bulduda ipler koptu yine kavga gürültü ve ayrılık.

şimdi 1 ayrdır ayrıyız son 1 haftadır bir kaç kez konuştuk ve ben onu öyle çok seviorumki herkez bana aptal aşık diyo bana neler yaptı dahasıda var ama yazarsam dedigim gibi roman olur çıkar yine barışcaz gibi ama canım hala çok yanıo sonumuz yok gibi hep dua ediorum Allaha inşallah herşey güzel olur...